Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι brands να επιλέξω για μία gforce 960

Tην MSI που σου εστειλα, αν και δεν εχουν μεγαλη διαφορα. Η MSI ειναι η πιο ησυχη under load.

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαλησπερα. Οριστε η πρωτη μου επιλογη.

https://www.skroutz.gr/s/6081602/MSI-GeForce-GTX960-2GB-Gaming-GTX-960-GAMING-2G.html

Αλλιως, αν δε θελεις να ξεφυγεις καθολου απο το budget σου, την παραπανω 280 που ποσταρε ο skopelmix: http://www.skroutz.gr/s/4693148/Sapphire-Radeon-R9-280-3GB-Dual-X-Boost-OC-11230-00-20G.html

δεν θα υπάρχει bottleneck?

Δημοσ.

Oχι απαγορευτικο.

οπότε αν δεν υπήρχε όριο μέχρι ποια κάρτα θα μπορούσα να φτάσω; ή αυτές που πρότεινες είναι το ταβάνι;

Δημοσ.

οπότε αν δεν υπήρχε όριο μέχρι ποια κάρτα θα μπορούσα να φτάσω; ή αυτές που πρότεινες είναι το ταβάνι;

Ειναι σχετικο, αλλα γενικα τα καινουρια παιχνιδια ξεζουμιζουν την καρτα γραφικων, ενω ο επεξεργαστης εχει ακομη χωρο. Πολυ χονδρικα, θα ελεγα οτι μεχρι τα 60fps δεν υπαρχει θεμα bottleneck. Σε παιχνιδια σαν το Witcher 3 με GTX 970 και hairworks ενεργοποιημενα τα 60fps δεν τα φτανεις στα 1080p, οποτε μην σε ανησυχει τοσο το θεμα του bottleneck και παρε την καλυτερη καρτα που αντεχεις και εχει νοημα για την αναλυση που παιζεις (και αντεχει το τροφοδοτικο σου). Θα ελεγα οτι αυτη ειναι μια R9 290 ή GTX 970. Αλλα και η 960 ειναι αρκετη.

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας, θα παω στην Asus GeForce GTX960 2GB Strix OC και ας ελπισουμε να τα παει καλα με τον g3258

Δημοσ.

@chrkain θες και αλλαγη τροφοδοτικου..Μη ρισκαρεις σε τετοιο συστημα.

@guarin δεν θα'ναι καλο ζευγαρι ετσι.Θα χεις μπουκαλι ή stuttering σε διαφορα παιχνιδια.

Δημοσ.

με λιγο OC θα χει θεμα?

Mε αρκετο OC συναγωνιζεται σε σε επιδοσεις τους κορυφαιους σε stock συχνοτητες, οπως δειχνει και εδω: http://techreport.com/review/26735/overclocking-intel-pentium-g3258-anniversary-edition-processor/3

Αλλα οπως και να εχει, δεν πεφτεις σε μικροτερη καρτα για 1080p gaming ετσι κι αλλιως.

Δημοσ.

καλησπέρα

Μετά απο 5 χρόνια ήρθε η ώρα να αναβαθμίσω το pc μου

μιας και η κάρτα γραφικών ζορίζεται αρκετά

* Case (Κουτί):coolermaster RC-932-KKN1-GP

* PSU (Τροφοδοτικό & Watt):coolermaster RS-850 silent pro M 850W

* Motherboard (Μητρική):ASUS M4A89GRD PRO/USB3

* CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):AMD PHENOM II X6 1090T 3,2

* RAM (Μνήμη συστήματος):8GB

* GPU (Κάρτα γραφικών):MSI R5850 TWIN FROZR II IGB PCI-E RETAIL

* ΟS (Λειτουργικό σύστημα):WINDOWS 8.1

Θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει να αναβαθμίσω μόνο την κάρτα γραφικών μου

(Σκεφτομαι την GTx 970 4GB ),αν μπορεί να την σηκώσει η υπάρχουσα σύνθεση

ή να πάω σε καινούργιο μηχάνημα

Οποιαδήποτε πρόταση ,βοήθεια ,είναι ευπρόσδεκτη!

Δημοσ.

τον επεξεργαστη τον εχω στα 4.2 με την στοκ ψυκτρα. τελος παντων θα περιμενω να ερθει και θα σας πω αποτελέσματα. ευχαριστω και παλι καλη συνεχεια!

Δημοσ.

τον επεξεργαστη τον εχω στα 4.2 με την στοκ ψυκτρα. τελος παντων θα περιμενω να ερθει και θα σας πω αποτελέσματα. ευχαριστω και παλι καλη συνεχεια!

WHAT??? με την στοκ ψυκτρα?? τι θερμοκρασιες εχεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...