Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 950 2gb εννοειται...αλλα ειναι κριμα για 20 ευρο να κατσει με την 950...και δεν νμζ οτι δεν μπορει να βρει 20 ευρο την στιγμη που μαζεψε τα 9πλασια...
cpttony Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 950 2gb εννοειται...αλλα ειναι κριμα για 20 ευρο να κατσει με την 950...και δεν νμζ οτι δεν μπορει να βρει 20 ευρο την στιγμη που μαζεψε τα 9πλασια... Kοιταξε, είναι αναγκαστικά από eshop και η διαφορα των 2 είναι 4Ε με την 960 να απεχει ετη φωτός... Σαν future-proof ποια θα ηταν, με βαση τα σημερινα ports?
cpttony Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 H 950 χαλαρά! 90-95% απόδοση της 960 Και με την Vram? Υποτίθεται ότι τωρα ποια τα 2 είναι λιγα.. έτσι όπως έχουν καταλήξει τα ports.(προσωπική εμπειρία με 2GB).
Kostas93 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Και με την Vram? Υποτίθεται ότι τωρα ποια τα 2 είναι λιγα.. έτσι όπως έχουν καταλήξει τα ports.(προσωπική εμπειρία με 2GB). γιατί και που την έχει την παραπάνω vram η 750ti, τι την κανει; 1
XMorsX Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Και με την Vram? Υποτίθεται ότι τωρα ποια τα 2 είναι λιγα.. έτσι όπως έχουν καταλήξει τα ports.(προσωπική εμπειρία με 2GB). 1) Oι καρτες της nVidia κανουν καλυτερη χρηση της μνημης, οποτε δεν ειναι τοσο απαραιτητα πανω απο 2GB στα 1080p. 2) Oποτε πεφτει πολυ shuttering θα ριχνει τα γραφικα που τρωνε πολυ Vram (textures κλπ.) Στα περισσοτερα παιχνιδια ετσι κι αλλιως η 950 δε θα αντεχει 60fps στα 1080p με ολα στο μεγιστο. 2
cpttony Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 2) Oποτε πεφτει πολυ shuttering θα ριχνει τα γραφικα που τρωνε πολυ Vram (textures κλπ.) Στα περισσοτερα παιχνιδια ετσι κι αλλιως η 950 δε θα αντεχει 60fps στα 1080p με ολα στο μεγιστο. Το σκεφτόμουν να του πω μην βάλει 2GB, λόγω προσωπικής εμπερίας, όπου παίζω την συντριπτική πλειοψηφία στα low..
XMorsX Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Το σκεφτόμουν να του πω μην βάλει 2GB, λόγω προσωπικής εμπερίας, όπου παίζω την συντριπτική πλειοψηφία στα low.. H 950 δε βγαινει με 4GB ετσι κι αλλιως. Για την 960 ειναι θεμα κοστους. Τι καρτα εχεις και παιζεις τα παντα στα low?
alekasas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω πως ούτε θαύμα σε σώνει.Έχω χάσει εγγύηση επειδή μετακίνησα το αυτοκόλητο του serial number...Eπειδή είχε κάτσει θεόστραβα ξέρω γω.BTW στην περίπτωση μου δεν έλεγε καν κάτι για warranty το αυτοκόλητο,απλά barcode και SN..Απο την gigabyte μου είπαν πως το γράφει στο site τους καθώς και στο manual....Επειδή όπως ξέορυμε με το που πέρνει κάποιος ένα προιόν ξεσκονίζει το site και το manual για τα ψιλά γράμματα με αστερίσκο...Απο τότε μακρυά απο αυτοκόλητα..όπως και να έχει ελπίζω να είσαι πιο τυχερός. Αν το εστελνα στην ιδια την XFX πραγματια δεν ειχα καθολου ελπιδες. Το εστηλα ομως στο e-shop, μπορει να την γλυτωσω απο την αποψη να μην προσεξουνε καν τα αυτοκολητα οτι λειπουνε. Οπως και να εχει να ενημερωσω. Πιστευω μεχρι την παρασκευη θα με εχουνε ενημερωσει.
cpttony Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 H 950 δε βγαινει με 4GB ετσι κι αλλιως. Για την 960 ειναι θεμα κοστους. Τι καρτα εχεις και παιζεις τα παντα στα low? Να ξεκαθαρίσω, η επιλογή κάρτας είναι για τον φίλο μου.. Απλώς, σκεφτόμουν να του προτείνω κάτι με περισσότερη Vram, για να μην έχει αυτό το πρόβλημα.. Εγώ έχω την Asus 760 2GB, δεν ειπα όλα, είπα την συντριπτική πλειοψηφία... Τα μόνα που max-άρω είναι το MGSV, GTA V, Mad Max... Witcher 3, Arkham, BO3, Syndicate, Siege (BETA) οι ρυθμισεις παιζουν... ένα mix.. Πάνε οι εποχές που τα 2GB ήταν απλώς αρκετά... Αυτό που διάβασα στο Reddit και θα συμφωνήσω είναι: Τώρα πια τα 2GB Vram είναι το παλιό 1GB, τα 4 τα παλιά 2 και o,τι πανω από 4+ είναι ακομη σε καλό επιπεδο.. 1
SpirosKerkyra Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τα πράγματα έχουν πάει σε πολύ άσχημα επίπεδα στο pc, για να maxάρεις τα περισσότερα παιχνίδια ( ειδικά και με 2gb vram πια δε πάμε πουθενά ) και να δεις τη μεγάλη διαφορά από τις κονσόλες θες 390/970 στην ελάχιστη και 980Τi με μπόλικη v ram. Σε αυτό ευθύνεται κι σε ένα μεγάλο ποσοστό η πειρατεία καθώς σιγά μη κάτσει η κάθε εταιρεία να προσφέρει ένα ποιοτικό medium αποτέλεσμα σε pc με πιο μέτριες κάρτες. Βέβαια το τελευταίο παράδειγμα εταιρείας που δούλεψε πολύ το θέμα αυτό είναι η DICE στo Battlefront όπου τρέχει νερό με γραφικάρες ακόμα και σε μέτρια συστήματα. *Λίγες εταιρείες κάθονται να κάνουν σωστό optimization σε παιχνίδια ( Witcher 3 , Mad Max, Metal Gear - γι αυτά που έχω παίξει λέω ) στο pc. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2015 από SpirosKerkyra 2
XMorsX Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Να ξεκαθαρίσω, η επιλογή κάρτας είναι για τον φίλο μου.. Απλώς, σκεφτόμουν να του προτείνω κάτι με περισσότερη Vram, για να μην έχει αυτό το πρόβλημα.. Εγώ έχω την Asus 760 2GB, δεν ειπα όλα, είπα την συντριπτική πλειοψηφία... Τα μόνα που max-άρω είναι το MGSV, GTA V, Mad Max... Witcher 3, Arkham, BO3, Syndicate, Siege (BETA) οι ρυθμισεις παιζουν... ένα mix.. Πάνε οι εποχές που τα 2GB ήταν απλώς αρκετά... Αυτό που διάβασα στο Reddit και θα συμφωνήσω είναι: Τώρα πια τα 2GB Vram είναι το παλιό 1GB, τα 4 τα παλιά 2 και o,τι πανω από 4+ είναι ακομη σε καλό επιπεδο.. Πιο πανω δεν ελεγες οτι δε σου φτανουν τα χρηματα για 960/380 με 4GB? ΕDIT: Οκ το διαβασα το ποστ, προφανως και 950 2GB >>> 750ti 4GB ή και 4000GB δεν εχει σημασια. 2
giorgos147 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Τελικά για την 960 που σας έλεγα χθες... Ευτυχώς, αποφάσισε ο φίλος ναλλάξει και τροφοδοτικό. Θα βάλουμε αυτό μάλλον. Οπότε, λέω να του πω να πάει τελικά για μία 380. Άλλωστε, είναι στα ίδια χρήματα με την 960. Λέω για υλοποίηση Sapphire, ώστε να παραγγείλει τροφοδοτικό και κάρτα από το ίδιο κατάστημα. Edit: Βασικά, σε πραγματικές επιδόσεις, είναι σχεδόν όμοιες. Αξίζει η πιο ενεργοβόρα 380; Εγώ θα έλεγα τελικά όχι.
8elwADSL Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Οποια και να πάρει μια χαρά θα είναι μιας και αποδίδουν παρόμοια και οι δύο.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 και η sapphire ειναι top εταιρια!καλη ψυξη και ομορφη! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις