Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τρομαζει λιγο το μεταχειρισμενο μονο. Γιατι μπορει ο αλλος να λεει σε καλη κατασταση και να ειναι....

Ναι και εγω αυτη κοιταζα αλλα λεει πανω απο 10 εργασιμες μερες και εχω ακουσει περιεργες ιστοριες απο αυτο το μαγαζι. Βεβαια ενας φιλος μου τωρα πηρε ολοκληρο συστημα και την επομενη μερα του το ειχαν στην πορτα του και ειναι κ στην αλλη ακρη της Ελλαδας. Αν παραγγειλω σημερα απο εκει ποσο θα κανει περιπου να ερθει? Εχει μεγαλη διαφορα αυτη με την 380 στα 4γΒ?

Τα μτχ το έχουν γενικά το ρίσκο τους (άλλα αξίζουν από την πρώτη στιγμή και φαίνεται από τις αξιολογήσεις που έχει το μέλος,άλλα πάλι θέλουν προσοχή).Στην θέση σου θα περίμενα λίγο και θα μάζευα κάτι παραπάνω (+35 ευρώ από το budjet σου) και θα πήγαινα στην κορυφαία σαν κάρτα και σαν υλοποίηση http://www.terrashop.gr/catalog/product/view/id/22268/s/amd-sapphire-pcie-4gb-r9-380-nitro-dual-x-h-dp-2xd/

• Like 1
  • Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, εχω ενα desktop αρκετά χρόνια και θέλω να του κάνω μια αναβάθμιση ωστε να παίζει συγκεκριμένα (league of legends) για τον ανηψακι μου,οταν εγκατέστησα το παιχνίδι κολούσε και γενικά δεν σήκωνε τα γραφκά του.Εχετε να προτείνετε κάποια κάρτα γραφικών που να το σηκώνει χαλαρά σε φουλ γραφικά αλλα να μην μου κοστίσει μια περιουσια,διαφορετικα να του μάθω να παίζει χαρτιά :D :D :D

Δημοσ.

ειναι η υλοποιηση...η nvidia βγαζει μια καρτα και την παιρνουν διαφορες εταιριες και της βαζουν καλυτερς ψυξεις,χρονιζουν τα ρολογια,τις ομορφαινουν κτλπ...οποτε μετα εσυ επιλεγεις οτι θες απο οποια εταιρια θες..οι διαφορες ειναι ρολογια ψυξη μεγεθος ομορφια καιτο σημαντικοτερο ολων λεφτα!

Α καταλαβα ευχαιριστω

Δημοσ.

Καλησπέρα, εχω ενα desktop αρκετά χρόνια και θέλω να του κάνω μια αναβάθμιση ωστε να παίζει συγκεκριμένα (league of legends) για τον ανηψακι μου,οταν εγκατέστησα το παιχνίδι κολούσε και γενικά δεν σήκωνε τα γραφκά του.Εχετε να προτείνετε κάποια κάρτα γραφικών που να το σηκώνει χαλαρά σε φουλ γραφικά αλλα να μην μου κοστίσει μια περιουσια,διαφορετικα να του μάθω να παίζει χαρτιά :D :D :D

Specs του desktop?

Δημοσ.

καλημερα,πριν καποιες μερες πηγα σε ενα τοπικο μαγαζι να κοιταξω για καρτα με την λογικη και να στηριξω τα μικρα μαγαζια και να βρω μια καλη τιμη.Εκτος απο το οτι οι τιμες ηταν στο θεο 120+ τις τιμες του σκρουτζ,μου ειπε οτι αν χρησιμοποιησω pci3 καρτα σε μητρικη με pci2(εχω την asus p6t deluxe)θα χασω τουλαχιστον 50% της αποδοσης εν ολιγης θα τρεχω με τα μισα fps απο αυτα που δινει η καρτα ???? :fear: ??? υπαρχει ενδεχομενο να συμβαινει κατι τετοιο?Απο οτι διαβασα στο ιντερνετ οι καρτες δεν εκμεταλευονται ουτε καν to pci2.

Συγνωμη αν βγαινω οφ τοπικ. :-)

Όποιος σου το είπε αυτό, ή είναι πολύ πονηρός και είπε να σου πουλήσει παραμύθι, επειδή δε γνωρίζεις πολλά, για να δαγκώσει στο πορτοφόλι σου, ή είναι πανάσχετος.

• Like 1
Δημοσ.

Specs του desktop?

Ότι spec και να έχει, το lol θα το παίζει. Εκτός αν είναι τόσο γέρικο το κουτί.

Μια 750Ti στα 150€ είσαι καλά. Μπορείς να πας και στα 80/120€ σε κάποια R7 250/260 αλλά δεν αξίζει ο κόπος για εμένα σε R7.

• Like 1
Δημοσ.

Ότι spec και να έχει, το lol θα το παίζει. Εκτός αν είναι τόσο γέρικο το κουτί.

Μια 750Ti στα 150€ είσαι καλά. Μπορείς να πας και στα 80/120€ σε κάποια R7 250/260 αλλά δεν αξίζει ο κόπος για εμένα σε R7.

Περισσότερο για το psu ρώτησα για να μην βάλει πάνω καινούργια gpu και δει πυροτεχνήματα...

Δημοσ.

Τα μτχ το έχουν γενικά το ρίσκο τους (άλλα αξίζουν από την πρώτη στιγμή και φαίνεται από τις αξιολογήσεις που έχει το μέλος,άλλα πάλι θέλουν προσοχή).Στην θέση σου θα περίμενα λίγο και θα μάζευα κάτι παραπάνω (+35 ευρώ από το budjet σου) και θα πήγαινα στην κορυφαία σαν κάρτα και σαν υλοποίηση http://www.terrashop.gr/catalog/product/view/id/22268/s/amd-sapphire-pcie-4gb-r9-380-nitro-dual-x-h-dp-2xd/

Γιατί η Sapphire έχει το υπερβολικά κακό συνήθειο να δίνει 2 χρόνια εγγύηση έναντι 3ων όλων των άλλον; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Εκτός και αν ποια δεν εμπιστεύονται ούτε οι ίδιοι τα προϊόντα τους.

Περισσότερο για το psu ρώτησα για να μην βάλει πάνω καινούργια gpu και δει πυροτεχνήματα...

Χρονιάρες μέρες, θα κάνουν και γούστα :D

..όσο γι αυτό που λες, έχεις δίκιο. Όντως ας πει.

Δημοσ.

Η sapphire βγάζει μακράν την τελευταία 3ετία (τουλάχιστον) τις καλύτερες υλοποιήσεις στην Amd για μένα.Όσον αφορά την διάρκεια της εγγύησης (2 χρόνια vs 3 χρόνια που δίνουν οι περισσότερες) είναι το μοναδικό μείον αυτών των καρτών.

• Like 3
Δημοσ.

Γιατί η Sapphire έχει το υπερβολικά κακό συνήθειο να δίνει 2 χρόνια εγγύηση έναντι 3ων όλων των άλλον; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Εκτός και αν ποια δεν εμπιστεύονται ούτε οι ίδιοι τα προϊόντα τους.

Γιατί είναι από τις φτηνές υλοποιήσεις και δε γίνεται να έχεις και τον σκύλο ολόκληρο και την πίτα χορτάτη...

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί είναι από τις φτηνές υλοποιήσεις και δε γίνεται να έχεις και τον σκύλο ολόκληρο και την πίτα χορτάτη...

Just... don't do that.... έχω ήδη πονοκέφαλο από τις προηγούμενες μέρες, το ξενύχτι και το ποτό. Μου καταστρέφεις και τα λίγα, εναπομείναντα εγκεφαλικά κύτταρα που έχω για να βγάλω την ημέρα μου :P

Δεν είχα ποτέ μου αυτή τη μάρκα και η αλήθεια είναι ότι η εγγύηση ήταν το μόνο πράγμα που με κρατούσε πίσω σε αυτές. Ίσως στο μέλλον δοκιμάσω μία, αλλά όταν αγοράσω νέα κάρτα, τα 3 χρόνια νομίζω είναι must. Ιδικά αν π.χ πάρεις κάποια ακριβή και σκάσεις 500+€.

Δημοσ.

Καλησπέρα καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές!!

Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η άποψη σας για την 390 G1 ?

Προτίμησε sapphire ή msi (πολύ καλύτερες υλοποιήσεις πάνω στην R9 3XX).

H G1 βγάζει τις καλύτερες υλοποιήσεις (μαζί με την msi) στην σειρά 900 series της nvidia.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Το διάβασα αυτό μιας και ψάχνω αρκετά τις τελευταίες μέρες, αλλά επειδή θα γίνει αντικατάσταση της 280x απο το μαγαζί που την πήρα οι επιλογές είναι η G1 ή Asus strix και στις ίδιες υλοποιήσεις παίζει και η 970 + την έκδοση wf 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...