Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι 400 σκέφτομαι να δώσω για κάρτα και να πω την αλήθεια θα ήθελα να δοκιμάσω και απο μεριά amd αν και τις φοβάμαι λιγο μιας και δεν εχω πάρει ποτε amd , σε αρκετά reviews φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα απο ορισμένες 970

Αν σκέφτεσαι από Amd πλευρά τσίμπα την  R9 390  και συγκεκριμένα αυτήν http://www.skroutz.gr/s/7530532/Sapphire-Radeon-R9-390-8GB-Nitro-11244-01-20G.html

ειδάλλως από nvidia πλευρά (που γέρνεις μάλλον) στις παραπάνω υλοποιήσεις που σου ανέφερα.

Αγορά κάρτας στα 120 κοντά με επεξεργαστή i3'6100 psu 400 watt. (Μπορεί να είναι και 450'Δεν θυμάμαι ακριβώς.)

Μάρκα psu?

• Like 2
Δημοσ.

Αγορά κάρτας στα 120 κοντά με επεξεργαστή i3'6100 psu 400 watt. (Μπορεί να είναι και 450'Δεν θυμάμαι ακριβώς.)

Μια φθηνη 750ti με 2GB 

Μέχρι 400 σκέφτομαι να δώσω για κάρτα και να πω την αλήθεια θα ήθελα να δοκιμάσω και απο μεριά amd αν και τις φοβάμαι λιγο μιας και δεν εχω πάρει ποτε amd , σε αρκετά reviews φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα απο ορισμένες 970

H 390 θεωρω και εγω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη σε νεα συστηματα με δυνατο επεξεργαστη. Στην περιπτωση σου θα προτιμουσα μια 970 ομως, καθως υπαρχουν βασιμα στοιχεια οτι λογω θεματος με drivers οι amd gpus υποαποδιδουν οταν συνδυαζονται με ποιο αδυναμους επεξεργαστες.

• Like 1
Δημοσ.

Μια φθηνη 750ti με 2GB 

H 390 θεωρω και εγω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη σε νεα συστηματα με δυνατο επεξεργαστη. Στην περιπτωση σου θα προτιμουσα μια 970 ομως, καθως υπαρχουν βασιμα στοιχεια οτι λογω θεματος με drivers οι amd gpus υποαποδιδουν οταν συνδυαζονται με ποιο αδυναμους επεξεργαστες.

Θεωρείται και ο i5-4670k αδύναμος ? Γιατί δεν ξέρω τι να επιλέξω, αλλά αν είναι όντως να έχω θέμα δεν θα προτιμούσα να το μετανιώνω αργότερα!

Δημοσ.

ποια η άποψή σας για την palit geforce gtx960 4GB? το σύστημά μου ειναι i7 2600 1tb hdd 8gb ram corsair vengeance 1600 ddr3 foxconn μητρική και τροφοδοτικό απ ότι λέει στο καρτελάκι (rs-500-pcap-a3) coolermaster. Καλή χρονια να έχουμε

κάποιος? 

Δημοσ.

Λέω να αναβαθμισω λίγο(πολύ θα ναι για τις απαιτήσεις μου) το σύστημα. Έχω AMD A10 5800K, MSI A85XA-G65 μητρική(υπάρχει περίπτωση να αλλαχτεί λόγω βλάβης εντός εγγύησης). Σκέφτομαι για GTX 960 4GB OC δηλαδή μπάτζετ μαξ 250-270. Τι λέτε;

Δημοσ.

κάποιος?

Τι τροφοδοτικο σου ειναι παλιο και πολυ χαμηλης ποιοτητας,αν και ειναι coolermaster.Με τον επεξεργαστη που εχεις,βαζεις οποια καρτα γραφικων θες,ειναι αρκετα δυνατος ο 2600.Στην θεση σου θα εδινα 60-70€ για ενα ποιοτικο τροφοδοτικο.Οσο για την καρτα,αν εσενα σε καλυπτει η 960,προχωρα στην αγορα της.Εξαρταται τι παιχνιδια παιζεις.

Δημοσ.

Τι τροφοδοτικο σου ειναι παλιο και πολυ χαμηλης ποιοτητας,αν και ειναι coolermaster.Με τον επεξεργαστη που εχεις,βαζεις οποια καρτα γραφικων θες,ειναι αρκετα δυνατος ο 2600.Στην θεση σου θα εδινα 60-70€ για ενα ποιοτικο τροφοδοτικο.Οσο για την καρτα,αν εσενα σε καλυπτει η 960,προχωρα στην αγορα της.Εξαρταται τι παιχνιδια παιζεις.

την σηκώνει την 960 το τροφοδοτικό μου? fps παίζω κυρίως
Δημοσ.

την σηκώνει την 960 το τροφοδοτικό μου? fps παίζω κυρίως

Θεωρητικα ναι.Το τροφοδοτικο σου δεν το ξερω καθολου αλλα λιγο που το εψαξα ειναι πολυ χαμηλης ποιοτητας.Το εχεις χρονια?Fps ειναι απο τα πιο απαιτητικα παιχνιδια,με υποχωρησεις στα γραφικα δεν θα εχεις θεμα με την 960.Ποια οθονη εχεις?

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρητικα ναι.Το τροφοδοτικο σου δεν το ξερω καθολου αλλα λιγο που το εψαξα ειναι πολυ χαμηλης ποιοτητας.Το εχεις χρονια?Fps ειναι απο τα πιο απαιτητικα παιχνιδια,με υποχωρησεις στα γραφικα δεν θα εχεις θεμα με την 960.Ποια οθονη εχεις?

το εχω κοντα 4με5 χρονια δεν θυμαμαι ακριβως αλλα ειναι τοσα (πανω κατω) για οθονη εχω μια τηλεοραση samsung1080p. Άμα πάρω gtx 960 4gb θα δω τεραστια διαφορά απότι με 2gb? Eυχαριτσώ 

Δημοσ.

Θεωρείται και ο i5-4670k αδύναμος ? Γιατί δεν ξέρω τι να επιλέξω, αλλά αν είναι όντως να έχω θέμα δεν θα προτιμούσα να το μετανιώνω αργότερα!

Οχι δεν ειναι.

Δημοσ.

Χρονια πολλα καλη χρονια . Εχω μια 7850 και θελω να αναβαθμισω. Cpu εχω τον fx 8120. Ποια λετε να παρω πουλωντας την δικη μου και βαζοντας 50 ε. Εννοειτε θελω μεταχειρισμενη.Να πω την αληθεια θελω nvidia για το shadow play. Τροφοδοτικο εχω το coolermaster v550 το καινουριο (φετινο)

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια και καλη χρονια. 

Εχω τα εξης

cpu: Athlon x4 630

Ram: 8Gb

Psu:  Coolmaster 500w extreme

Gpu: radeon 4850

ποια καρτα γραφικων προτεινετε που να μπορω να παιξω ευκολα το METRO last night και να μπορει να την εκμεταλλευτει πληρως το συστημα; 

Ευχαριστω 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...