Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο reddit το αναφέρουν και έχω πετύχει και ένα σχόλιο στο skroutz, που αφορά την Asus όμως. :P

Η Sapphire διαθέτει LED φωτισμό?

Οχι φίλε μου δεν διαθέτει led. Αλλα έχει το καλύτερο σύστημα ψύξης από τις υπόλοιπες υλοποιήσεις.
  • Like 3
  • Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι φίλε μου δεν διαθέτει led. Αλλα έχει το καλύτερο σύστημα ψύξης από τις υπόλοιπες υλοποιήσεις.

Εσύ τότε που έχεις και ίδιο tower με εμένα (εννοώντας ότι δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με χώρο) γιατί έβαλες MSI και μου μόστραρες το δρακάκι να αναβοσβήνει και μου πήρες τα μυαλά ε? :P

• Like 1
Δημοσ.

Στις 380 που όλες οι εταιρείες έχουν 2 ανεμιστήρες, νομίζω πως η σειρά gaming της msi έχει με διαφορα την καλύτερη ψυξη.....στην 390 που η sapphire έχει 3 εκεί δεν το έχω ψάξει....

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά η 970 με έναν ι3 χαζγουελ είναι μπομπα?

Δεν είναι ούτε ότι καλύτερο όπως θα φαντάζεσαι, αλλά όχι και ότι χειρότερο. Κυρίως οι ελάχιστές σου επιδόσεις θα υποφέρουν σε σύγκριση με τους μεγαλύτερους i5/i7 επεξεργαστές. 

• Like 3
Δημοσ.

Στο reddit το αναφέρουν και έχω πετύχει και ένα σχόλιο στο skroutz, που αφορά την Asus όμως. :P

Η Sapphire διαθέτει LED φωτισμό?

Η Sapphire εχει αναμεσα απο την πλακετα και την ψυκτρα μια μεταλικη βαση ακριβως για τον λογο που αναφερεις,για να μην κρεμαει απο το βαρος της τεραστιας πραγματικα ψυκτρας.Και αλλη μια καρτα να βαλεις απο πανω,δεν εχει θεμα.Καλυτερες θερμοκρασιες απο το TRiX cooler δεν θα βρεις το οποιο ειναι σχεδιασμενο για 300W thermal dissipating,εχει μεχρι και 10 βαθμους πιο κατω απο την MSI η οποια ειναι και αυτη αρκετα καλη(κραταει καπου στους 73 βαθμους full load).Tο μονο "ελλατωμα" της Sapphire ειναι το μηκος της αλλα εχεις κουταρα,δεν νομιζω να σε απασχολει κατι τετοιο.Πιστευω οτι ειναι επιλογη με κλειστα ματια η συγκεκριμενη υλοποιηση.

Πολυ την εκθειαζουμε την συγκεκριμενη εταιρια,θα μας παρουν πρεφα και θα ριξουν καμια εγγυηση στον ενα χρονο και θα τριβουμε τα ματια μας. :-D

• Like 4
Δημοσ.

Λίγη βοήθεια ρε παιδιά;

Καλησπέρα παιδιά θέλω την βοήθειά σας για αναβάθμιση της κάρτας γραφικών.

Παίζω τα εξής παιχνίδια: Counter Strike: Global Offensive, Hearthstone, League of Legends, Ultra Street Fighter IV, και θέλω να μπορώ να παίζω Street Fighter V όταν βγει.

Θέλω να διαθέσω γύρω στα 200 ευρώ και λίγο παραπάνω αν παίρνω κάτι πολύ καλύτερο.

Το σύστημά μου είναι :

Case (Κουτί): COOLERMASTER RC-310-BKN1-GP ELITE 310

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): ΧΧΧΧCORSAIR CP-9020038-EU 650W

Motherboard (Μητρική): ASROCK 970 EXTREME3 RETAIL

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): CPU AMD FX-6100 3.3GHZ 6-CORE

RAM (Μνήμη συστήματος): AMD AP38G1338U2K 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-10600 1333MHZ

GPU (Κάρτα γραφικών): AMD Radeon HD 7750 - 1 GB GDDR5

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): Έχω την LG E2242C 21.5'' LED FULL HD αλλά σύντομα θέλω να αγοράσω την DELL S2316H !

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 7

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !

Δημοσ.

Παιδιά είχα ρωτήσει πριν για το psu αν αντέχει την sapphire r9 390 θέλω να επιβεβαιώσω και κάτι ακόμα...το κουτί μου(bit Fenix neos) θα την χωράει; 313m διάβασα ότι είναι και λογικά δεν θα έχω θέμα αλλα ρωτάω εδώ αφού τα ξέρετε καλύτερα. :)

Δημοσ.

Δεν αξίζουν τα 7 παραπάνω για αυτή https://www.skroutz.gr/s/6081642/MSI-GeForce-GTX960-2GB-OC-GTX-960-2GD5T-OC.html ?

Για την reference 960 λέω πάντα.

Δημοσ.

Εσύ τότε που έχεις και ίδιο tower με εμένα (εννοώντας ότι δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με χώρο) γιατί έβαλες MSI και μου μόστραρες το δρακάκι να αναβοσβήνει και μου πήρες τα μυαλά ε? :P

Χιχιχιχιχιχι!!!!! MSI πήρα λόγο οτι τεριάζει αισθητικά με την μητρική μου και το υπόλοιπο σύστημα (η φώτο που είδες το κουτί μου μέσα είναι όλα κόκκινα, μαύρα). Εγώ επέλεξα msi γιατί ποτέ δεν είχα θέματα με αυτή την εταιρία plus οτι λόγο του πολύ καλού airflow που έχει το κουτί μου η κάρτα δεν ξερπερνά τους 65°C οπότε μιας και έχουν πολύ καλό overclock για να κάνεις εσύ πέρα των εργοστασιακών και των 3 ετών εγγύησης! Οπότε καθαρά εγώ δεν είχα θέμα!

Δημοσ.

Τα βλέπεις λοιπόν? Αγοράζεις εσύ την MSI που είναι κουκλί ζωγραφιστό με τα LEDάκια και τις αναπνοές σου και θες να μας πετάξεις εμάς στην εξαιρετική μεν, industrial design δε Sapphire. Εξάλλου, το ίδιο κουτί φοράμε, απλά εγώ το πήρα σε λευκό.

Anyway, σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας, θα χρειαστώ 2-3 μέρες ακόμα να το σκεφτώ και θα καταλήξω. 

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω το παρον συστημα στο οποιο σκεφτομαι να κανω μια αναβαθμιση στην καρτα γραφικων

Μητρικη: Gigabyte GA-P55-UD3

επεξεργαστης: intel core i5 750 2.7 ghz

ram: x2 kingston 2gb 667mhz(θα μπουν 2x4gb gskill)

καρτα γραφικων: geforce gt 630

σκληρος: 500gb hdd(θα μπει κ ssd 250gb sandisk ultra II)

τροφοδοτικο: thermaltake tr2 550w

case: thermaltake wingrs 201

οθονη:samsung syncmaster t220

ειμαι μεταξυ αυτων των 2 καρτων κ το ποσο που θελω να διαθεσω ειναι το πολυ μεχρι 150 ευρω

https://www.skroutz.gr/s/7529283/Gigabyte-GeForce-GTX750-Ti-2GB-Windforce-2X-GV-N75TOC2-2GI.html

https://www.skroutz.gr/s/4529657/Palit-GeForce-GTX750-Ti-2GB-StormX-Dual-OC-NE5X75TT1341F.html

απλα δν ξερω ποια να διαλεξω, ξερω οτι οι καρτες ειναι αρκετα καλες για την αναλυση που θα παιζω κ για το συστημα που εχω. Αν κ η palit εχει καλυτερα χαρακτηριστηκα εχω μια μικρη αμφιβολια γιατι για πρωτη φορα σημερα ακουσα οτι υπαρχει αυτος ο κατεσκευαστης κ δν ξερω αν ειναι τοσο εμπιστος

Θελω τα φωτα σας

Δημοσ.

Μακριά από Palit...

Μπορείς να βάλεις και καλύτερη (πιο ακριβή) κάρτα σε αυτό το σύστημα, πάντως...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...