Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε οταν λες να μην εχω τρελες απαιτησεις πως το εννοεις???δηλαδη ακομα κ αν βαλω την 960 δε θα μπορω να σηκωνω τα τελευταια games?

υ.γ. ενα τρελο που συμβαινει με την καρτα που εχω τωρα ειναι οτι στο CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3 στο multiplayer παιζω κανονικα χωρις ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑ κ ολα τα γραφικα extra κ οταν παω να παιξω το single player κολλαει απο το πρωτο λεπτο!ακομα κ στα challenges..εχω πειραματιστει με τις ρυθμισεις αλλα 0 αποτελεσμα...αυτο τι εξηγηση μπορει να εχει?

​φυσικα και θα τα σηκώσει, όταν λέω τρελές απαιτήσεις εννοώ για παράδειγμα μην ζητήσεις 50fps στο witcher 3

• Like 2
  • Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

​φυσικα και θα τα σηκώσει, όταν λέω τρελές απαιτήσεις εννοώ για παράδειγμα μην ζητήσεις 50fps στο witcher 3

μαλιστα καταλαβα...σε ευχαριστω πολυ...αυτο με το call of duty που μου συμβαινει υπαρχει εξηγηση???γτ κανονικα η συγκεκριμενη καρτα θα επρεπε να το σηκωνει ανετα το συγκεκριμενο!

Δημοσ.

μαλιστα καταλαβα...σε ευχαριστω πολυ...αυτο με το call of duty που μου συμβαινει υπαρχει εξηγηση???γτ κανονικα η συγκεκριμενη καρτα θα επρεπε να το σηκωνει ανετα το συγκεκριμενο!

Δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό τώρα.....

• Like 1
Δημοσ.

Με μια GTX 960 θα μπορεις να σηκωσεις οποιοδηποτε game. Απλα δεν ειναι η καρτα που θα δωσει υψηλα frames με ολα τα settings στο max, με ενεργοποιημενα φιλτρα κλπ.

Παρολα αυτα θα μπορεις να παιξεις ολα τα games με καλα settings. Η διαφορα σε σχεση με αυτη που εχεις τωρα ειναι αρκετα μεγαλη.

Δες αν σε παιρνει να πας σε εκδοση με 4GB μνημης, μιας και τα 2GB εχουν αρχισει πια να ειναι "λιγα"...

• Like 2
Δημοσ.

σας ευχαριστω πολυ παιδια...αυτη τη φορα θα τα σκασω για καρτα για να ηρεμησω για ενα διαστημα....αν μπορει καποιος να με βοηθησει κ σε αυτο που συμβαινει με την τωρινη καρτα κ το call of duty θα το εκτιμουσα πολυ!στο multiplayer δεν εχω κανενα προβλημα κ μαλιστα σε max ολα ενω στο single ΜΕ ΙΔΙΕΣ ρυθμισεις κολλαει συνεχεια ακομα κ στα challenge που δεν εχει τα εφε...

• Like 1
Δημοσ.

σας ευχαριστω πολυ παιδια...αυτη τη φορα θα τα σκασω για καρτα για να ηρεμησω για ενα διαστημα....αν μπορει καποιος να με βοηθησει κ σε αυτο που συμβαινει με την τωρινη καρτα κ το call of duty θα το εκτιμουσα πολυ!στο multiplayer δεν εχω κανενα προβλημα κ μαλιστα σε max ολα ενω στο single ΜΕ ΙΔΙΕΣ ρυθμισεις κολλαει συνεχεια ακομα κ στα challenge που δεν εχει τα εφε...

Το έχεις γκουγλαρει ? Μήπως είναι καποιο bug του παιχνιδιού και διορθώνεται με κανένα patch ?

• Like 1
Δημοσ.

^^ Αυτο! Πιο πολυ "ακουγεται" για θεμα του game, παρα της καρτας γραφικων, ειδικα απο τη στιγμη που λες οτι multi παιζεις κομπλε.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που θέλουν να σου πουν τα παιδιά είναι ότι όσο πιο δυνατή κάρτα γραφικών βάλεις στο υπάρχων σύστημά σου τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να υποφέρει από τον επεξεργαστή που θα αδυνατεί να αντεπεξέλθει και να είσαι απλά αυτό που λέμε CPU bound. To μεγαλύτερο αρνητικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι οι ελάχιστες επιδόσεις. Εάν σε Χ παιχνίδι είναι η χαμηλότερη επίδοσή σου στα 9 fps π.χ. θα είναι εκεί ότι ανάλυση και να βάλεις και όσα φίλτρα και να φορτώσεις στα γραφικά μήπως μεταφέρεις κάποιο βάρος στην κάρτα γραφικών.

• Like 3
Δημοσ.

Aξίζει για 20 ευρώ παραπάνω( μιλαω για μακροπρόθεσμα τώρα), γιατι δεν βλέπω να αλλάζω κάρτα για μια 5ετία, τα 4gb της gtx 960 από τα 2, ή τα ίδια είναι.Μιλάω για 1080p gaming και όχι παραπάνω.

Δημοσ.

Aξίζει για 20 ευρώ παραπάνω( μιλαω για μακροπρόθεσμα τώρα), γιατι δεν βλέπω να αλλάζω κάρτα για μια 5ετία, τα 4gb της gtx 960 από τα 2, ή τα ίδια είναι.Μιλάω για 1080p gaming και όχι παραπάνω.

Σχετικό είναι. Άμα είσαι τσίμα τσίμα δεν αξίζει. Γενικά άμα δεις στο youtube βίντεο η 960 στην πλειονότητα των περιπτωςεων δεν γεμίζει ούτε τα 2 giga καλά καλά γιατί δεν εχει την δύναμη να το κάνει.

• Like 1
Δημοσ.

΄Οτι σου είπε ο σοφός μας Palpatin. Για πενταετία δεν βλέπω να την κρατάς αλλά για αρκετά χρονάκια με θυσίες ναι. 

• Like 2
Δημοσ.

Σχετικό είναι. Άμα είσαι τσίμα τσίμα δεν αξίζει. Γενικά άμα δεις στο youtube βίντεο η 960 στην πλειονότητα των περιπτωςεων δεν γεμίζει ούτε τα 2 giga καλά καλά γιατί δεν εχει την δύναμη να το κάνει.

Λόγω memory bus; Ή 380 είναι καλύτερη επιλογή;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...