La_MoRt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Είμαι ανάμεσα σε 380 και 390 και το σκέφτομαι για την υπέρβαση. Αξίζουν λέτε τα λεφτά ή απλά να το ρίξω στο περίμενε και βλέπουμε. Υπόψιν έχω μια 6850(τίμια αλλά εδώ γελάμε). Επίσης, κάποιο μαγαζί που κάνει άτοκες σε τέτοια προϊόντα ξέρουμε? Ευχαριστώ παιδιά!!! Το αν αξίζει ή όχι αυτό το ξέρεις εσύ. Τι παιχνίδια παίζεις και ποιο είναι το σύστημα σου;
Dimrx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Παιδιά την παρήγγειλα τελικά την Sapphire R9 380X 4GB Nitro OC καλά θα μου κάτσει έτσι? κάπου διάβασα ότι θέλει κ καλό επεξεργαστή ... κινέζικα τα βλέπω όλα αυτά γι αυτό ρωτάω αυτό είναι το Destop μου Case: Sharkoon T5Value Psu : Corsair Builder Series CX600 80Plus BronzeMobo : Asrock FM2A75 Pro4 Cpu : AMD A10-5800K Box Hdd : Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" SATA ΙΙΙGpu : GV-R725OC-2GI-Rev-2-0 Ram : Kingston HyperX Predator 8GB DDR3-2400MHz Dual Kit (XMP κ πάλι ευχαριστώ όλα τα παιδιά για το Help !!!
Occultist Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Παιδιά την παρήγγειλα τελικά την Sapphire R9 380X 4GB Nitro OC καλά θα μου κάτσει έτσι? κάπου διάβασα ότι θέλει κ καλό επεξεργαστή ... κινέζικα τα βλέπω όλα αυτά γι αυτό ρωτάω αυτό είναι το Destop μου Case: Sharkoon T5Value Psu : Corsair Builder Series CX600 80Plus Bronze Mobo : Asrock FM2A75 Pro4 Cpu : AMD A10-5800K Box Hdd : Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" SATA ΙΙΙ Gpu : GV-R725OC-2GI-Rev-2-0 Ram : Kingston HyperX Predator 8GB DDR3-2400MHz Dual Kit (XMP κ πάλι ευχαριστώ όλα τα παιδιά για το Help !!! Που πάτε με αυτούς τους επεξεργαστές, ρε παιδιά...Θα το τρως το μπουκάλι σου, συχνά-πυκνά 1
Pstathece Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Που πάτε με αυτούς τους επεξεργαστές, ρε παιδιά...Θα το τρως το μπουκάλι σου, συχνά-πυκνά Σωστα.Η καρτα θελει επεξεργαστη με αρκετα μεγαλητερη δυναμη απ τον a10 για να αποδωσει σωστα.
ziaba Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Αγορασα p5k ws μητρικη με 2χ2γιγα Corsair με σκοπο να μπει xeon + O.C. και τωρα ψαχνω για καρτα γραφικων... Δεν παιζω παιχνιδια... η χρηση που θελω ειναι ταινιες, νετ, να χει VGA και HDMI και αν γινετε να λειτουργουν οι οθονες ταυτοχρονα οπως στο laptop της υπογραφης μου.... Βudget οσο πιο φθηνα τοσο καλυτερα
Occultist Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Αγορασα p5k ws μητρικη με 2χ2γιγα Corsair με σκοπο να μπει xeon + O.C. και τωρα ψαχνω για καρτα γραφικων... Δεν παιζω παιχνιδια... η χρηση που θελω ειναι ταινιες, νετ, να χει VGA και HDMI και αν γινετε να λειτουργουν οι οθονες ταυτοχρονα οπως στο laptop της υπογραφης μου.... Βudget οσο πιο φθηνα τοσο καλυτερα Όλα αυτά για ταινίες και νετ;...
Ailuros Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Αγορασα p5k ws μητρικη με 2χ2γιγα Corsair με σκοπο να μπει xeon + O.C. και τωρα ψαχνω για καρτα γραφικων... Δεν παιζω παιχνιδια... η χρηση που θελω ειναι ταινιες, νετ, να χει VGA και HDMI και αν γινετε να λειτουργουν οι οθονες ταυτοχρονα οπως στο laptop της υπογραφης μου.... Βudget οσο πιο φθηνα τοσο καλυτερα https://www.skroutz.gr/s/8368320/Palit-GeForce-GT710-1GB-NEAT7100HD06H.html 1
Chocobo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Με τις gpu να έχουν γίνει.....τεράστιες,βλέπω τελευταία τουλάχιστον στα μισά κουτιά οι gpu να κρεμάνε.Για μένα είναι απίστευτα αντιαισθητικό και πλέον έχω βάση όταν πέρνω gpu να είναι και όσο γίνεται μικρή σε μήκος και ελαφρυά.Το θέμα είναι πως ενώ διαστάσεις έχουν τα site,βάρος δεν γράφει πουθενά. 'Εχει κανείς καμμιά ιδέα για κάνα site που να δείχνει και βάρος.?
art3mhs Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα το παρακάτω "κακό" σύστημα μικρός σχετικά χωρίς πολύ υπομονή στο να μαζέψω λεφτά για κάτι καλύτερο. Σήμερα όπως καταλαβαίνετε παίζω blade and soul full resolution me 50-60 fps και οταν υπάρχουν απο 5-20 άτομα γύρω μου τα fps μου πέφτουν στο 5-10 (στην ουσία η εικόνα freezarei για κάποια sec). Δοκίμασα να κατεβάσω τα γραφικά αλλά είχα ακριβως το ίδιο θέμα...Από το λίγο που έψαξα σε φορουμ αρκετοί υποστήριζαν πως ειναι cpu παιχνίδι το ΒΝS και όχι GPU.Έχω HDD 500gb σκληρό. Ένας SSD θα έλυνε κάπως το πρόβλημα ή χρειαζομαι και SSD και νέα GPU; Ποιά είναι η γνώμη σας παιδία για μία "μικρή" αναβαθμισούλα. P.S (ελπίζω να χρειάζεται μικρή καθώς το budget είναι μεχρι 250 ευρώ) Ευχαριστώ απο τώρα για τις απαντήσεις σας!!! * Case (Mid tower): * PSU (500W): * Motherboard (ASUS M5A78L-M LE): * CPU (AMD FX-4300 3,8GHz quad-core): * RAM (8GB DDR3): * GPU (AMD Radeon HD 7700 series): * Monitor/Resolution (Asus 24 ίντσες 1920x1080 ): * ΟS (windows 10 pro 64-bit):
korko72 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα το παρακάτω "κακό" σύστημα μικρός σχετικά χωρίς πολύ υπομονή στο να μαζέψω λεφτά για κάτι καλύτερο. Σήμερα όπως καταλαβαίνετε παίζω blade and soul full resolution me 50-60 fps και οταν υπάρχουν απο 5-20 άτομα γύρω μου τα fps μου πέφτουν στο 5-10 (στην ουσία η εικόνα freezarei για κάποια sec). Δοκίμασα να κατεβάσω τα γραφικά αλλά είχα ακριβως το ίδιο θέμα...Από το λίγο που έψαξα σε φορουμ αρκετοί υποστήριζαν πως ειναι cpu παιχνίδι το ΒΝS και όχι GPU.Έχω HDD 500gb σκληρό. Ένας SSD θα έλυνε κάπως το πρόβλημα ή χρειαζομαι και SSD και νέα GPU; Ποιά είναι η γνώμη σας παιδία για μία "μικρή" αναβαθμισούλα. P.S (ελπίζω να χρειάζεται μικρή καθώς το budget είναι μεχρι 250 ευρώ) Ευχαριστώ απο τώρα για τις απαντήσεις σας!!! * Case (Mid tower): * PSU (500W): * Motherboard (ASUS M5A78L-M LE): * CPU (AMD FX-4300 3,8GHz quad-core): * RAM (8GB DDR3): * GPU (AMD Radeon HD 7700 series): * Monitor/Resolution (Asus 24 ίντσες 1920x1080 ): * ΟS (windows 10 pro 64-bit): Παλικαρε νομίζω ότι τα mmo κάνουν περισσότερη χρήση cpu παρά gpu. Όταν λες 500βατ μάρκα? Μοντέλο? Edit μετά από λίγο ψάξιμο είδα ότι άτομα με χειρότερα σπεκς από τα δικά σου το τρέχουν άνετα... Μήπως έχεις κανένα πρόβλημα με drivers της κάρτας? Εδώ άλλος γράφει με core2duo και 460 το τρέχει Όλα μαξ κολλημένο 50φπς με 30+ άτομα..
Manos995 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Καλησπερα σε ολουςΕνδιαφερομαι να αγορασω αυτεσ τις μερες μια καρτα γραφικων και ειμαι αναμεσα στις Sapphire VGA R9 380v2 Nitro Dual OC 4GB καιSapphire VGA R9 380 Nitro Dual OC 4GB η διαφορα που εχουν ειναι μονο στο engine clock μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι το engline clock και αν θα επηρεασει τα παιχνιδια που θελω να παιξω στον μελλον και τα βιντεο που προκειται να φτιαξω;Σας ευχαριστω για τον χρονο σας
Dimrx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Occultist, on 02 Mar 2016 - 3:33 PM, said: Που πάτε με αυτούς τους επεξεργαστές, ρε παιδιά...Θα το τρως το μπουκάλι σου, συχνά-πυκνά Σωστα.Η καρτα θελει επεξεργαστη με αρκετα μεγαλητερη δυναμη απ τον a10 για να αποδωσει σωστα. Τι θα υπάρχει πρόβλημα, δεν θα παίζει καλά δηλαδή? να τραβήξω ακύρωση παραγγελίας, σε τέτοια κατάσταση βρισκόμαστε ? Δεν παίζει να μπω στην φάση αλλαγής επεξεργαστή σύντομα... σκεφτόμουνα για μια οθονη κ κάρτα γραφικών.
XMorsX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Με τις gpu να έχουν γίνει.....τεράστιες Αυτο δεν ισχυει. Ανεκαθεν οι high-end gpus ειναι μεγαλες, καθως οι κατασκευαστες προσπαθουν αν εκμεταλλευτουν οσο περισσοτερο χωρο τους παιρνει για βελτιστη θερμικη συμπεριφορα. Αν μη τι αλλο, οσο εξελισονται οι καρτες γινονται μικροτερες, για δεδομενη ισχυ. Δες την r9 nano για παραδειγμα. Occultist, on 02 Mar 2016 - 3:33 PM, said: Τι θα υπάρχει πρόβλημα, δεν θα παίζει καλά δηλαδή? να τραβήξω ακύρωση παραγγελίας, σε τέτοια κατάσταση βρισκόμαστε ? Δεν παίζει να μπω στην φάση αλλαγής επεξεργαστή σύντομα... σκεφτόμουνα για μια οθονη κ κάρτα γραφικών. Καλα θα παιζει, αλλα με αδυναμους επεξεργαστες ειναι μαλλον καλυτερα να αγοραζεις nVidia gpu. Οποτε μια 960 4GB ειναι πιο ασφαλης επιλογη.
Dimrx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ασφαλής ως προς τι ? Το χειρότερο που μπορεί να συμβαίνει ποιο είναι ? εξ αρχής για την Site: GTX960 σκεφτόμουν, αλλά οι ποιο πολλές προτάσεις με οδήγησαν στην R9 380x Εγώ αυτό που θέλω είναι να αξίζει τα λεφτά της η αγορά σύμφωνα με το προϋπάρχων Desktop κ να είμαι πολύ καλύτερα απ την τωρινή κατάσταση με την R7 250 oc 2gb κ στο επόμενο διάστημα να έπαιρνα κ μια οθονη, τώρα βγήκε επεξεργαστής... κ αν πάω για αλλαγή επεξεργαστή, με αυτή την μητρική θα μείνω? πάμε για πάρα πολλά € κ δεν είμαι για τέτοια κατάθεση αυτό το διάστημα , μια καλή κάρτα γραφικών θέλω να παίζω τα παιχνίδια σε ultra graphics με καλά fps
SOAD1981 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 καλυτερα να παρεις την καλυτερη δυνατη καρτα ωστε οταν προχωρησεις σε αναβαθμιση του συστηματος να μην χρειαστει να την ΞΑΝΑ-αλλαξεις . και ας τρως τωρα λιγο ''μπουκαλακι'' στα χρηματα της η 380Χ ειναι η καλυτερη επιλογη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις