Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά την έχω πάρει ήδη απο πλαίσιο δεν μπορώ να πάρω από αλλού, απλά για 960 Jet Jupiter; κάπως έτσι θέλει 70 ευρώ πάνω. Για 950 one fan θέλει συν 50 ευρώ. Η 960 είναι dual fan red card. Τι να κάνω; απόψεις;

Δημοσ.

Ρε παιδιά την έχω πάρει ήδη απο πλαίσιο δεν μπορώ να πάρω από αλλού, απλά για 960 Jet Jupiter; κάπως έτσι θέλει 70 ευρώ πάνω. Για 950 one fan θέλει συν 50 ευρώ. Η 960 είναι dual fan red card. Τι να κάνω; απόψεις;

Αναλογα με τα ποσα μπορεις να δωσεις.Η 960 ειναι πολυ καλητερη και με 2 ανεμιστηρακια.

Δημοσ.

Μπορώ Να τα δώσω αλλά αξίζει ; αυτό ρωτάω; από ρεύμα τι θέλει η 960;

Υπόψιν δεν παίζω πολύ, μια ώρα την ημέρα και αν.

Δημοσ.

Μπορώ Να τα δώσω αλλά αξίζει ; αυτό ρωτάω; από ρεύμα τι θέλει η 960;

Υπόψιν δεν παίζω πολύ, μια ώρα την ημέρα και αν.

Αξιζει.η 960 εχει μεχρι και 50% (μπορει και παραπανω) καλητερη αποδωση απο την 750 σου.Αλλα αφου δεν παιζεις πολυ τοτε η 750 πιστευω σε καληπτει.Καλητερα ομως απο ολους μας εσυ ξερεις τις απαιτησεις σου.Αν θες να τα παιζεις ολα στο high με 50+ fps τοτε η 960 ειναι μονοδρομος.Απο ρευμα αναλογα το μοντελο:απο ενα εξαπινο μεχρι και ενα εξαπινο+ενα οχταπινο.

Δημοσ.

Έβαλα χτες το Tom Clancys και στα medium παίζει 30 Fps. Ξενέρωσα λίγο.

Πήγενε για 960 αφού η διαφορά της απο 950 είναι στο 20ρικο.Μετά απο αυτό ποτέ ξανά πλαίσιο.

Η 750Τι είναι μια χαρά αν αποφασήσεις να την κρατήσεις βάλε τα στα low.οπτική διαφορά μεγάλη δεν θα έχει.

• Like 1
Δημοσ.

Απλά πήγα πλαίσιο λόγο εγγύησης... Στα low πως γίνεται να μην έχει διαφορα; την 960 με τροφοδοτικό 550w cooler Master bronze θα την αντέξει; μήν τρέχω μετά για άλλο πρόβλημα. Επίσης η 750 θα μου βγάλει 5ετια όπως μου έβγαλε η 6850;

Δημοσ.

Απλά πήγα πλαίσιο λόγο εγγύησης... Στα low πως γίνεται να μην έχει διαφορα; την 960 με τροφοδοτικό 550w cooler Master bronze θα την αντέξει; μήν τρέχω μετά για άλλο πρόβλημα. Επίσης η 750 θα μου βγάλει 5ετια όπως μου έβγαλε η 6850;

To τροφοδοτικό σε υπερκαλύπτει.Εγώ ότι παιχνίδι έχω δοκιμάσει low όλα off vs ultra όλα on δεν είδα τρελή διαφορά.Σίγουρα αν κοιτάς τώρα πόσους θάμνους έχεις γύρω ή αν το γρασίδι κουνιέται ρεαλιστικά ή αν το νερό είναι τέρμα ρεαλιστικό κλπ ναι θα δείς την διαφορά αλλά γενικά δεν θα έχεις θέμα αρκεί να είσαι 1080.

Η 750τι δεν θα σε βγάλει 5 χρόνια εκτός και αν έχεις πάααρα πολύ μικρές απαιτήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Κατάλαβα.... Όποτε μάλλον θα την κάνω πακέτο και το μεσημέρι θα την πάω. Θα δώσω σύνολο 220 αλλά θα πάρω 960.

• Like 1
Δημοσ.

Κατάλαβα.... Όποτε μάλλον θα την κάνω πακέτο και το μεσημέρι θα την πάω. Θα δώσω σύνολο 220 αλλά θα πάρω 960.

Eγω παντως θα περιμενω Πασχαλη μπας και πεσει η 960 και μαλλον θα την τσιμπισω. 

Δημοσ.

Στην περίπτωση μου δεν γίνεται γιατι αλλαγές δέχονται το πολύ 15 ημέρες.

Γίνεται να κάνεις αλλαγή αν έχεις χρησιμοποιήσει την κάρτα ?

Δημοσ.

Για μισή ώρα έπαιξε, δεν το λες χρήση. Φυσικά και γίνεται αν δεν βρουν προβλήματα οι τεχνικοί. Πάω τελικά για 950 η 960 για να ειμαι καλυμμένος για 3-4 χρόνια.

Πήρα Palit gtx 960 super Jetstream 2gb στα 220. Ο πωλητής μου πρότεινε r7 370 4gb αλλά ήθελα 960.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...