tolis1983 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 γεια σας ειμαι αισιως στα 30.θελω να παρω 3-4 μυικα κιλα.τωρα ειμαι 1.81 78 κιλα αλλα μυικα κιλα μονο 62.5 μετα απο λυπομετρηση που εκανα και 15.2% λιπος.παω γυμναστηριο τουλαχιστον 3-4 φορες τη βδομαδα..στους αλτηρες κανω ηδη 10 kg σε καμψεις.και σε μπαρα ειμαι ηδη στα 50kg..δεν παιρνω συμπληρωματα διατροφης...καμια ιδεα?
gidimosxari Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 γεια σας ειμαι αισιως στα 30.θελω να παρω 3-4 μυικα κιλα.τωρα ειμαι 1.81 78 κιλα αλλα μυικα κιλα μονο 62.5 μετα απο λυπομετρηση που εκανα και 15.2% λιπος.παω γυμναστηριο τουλαχιστον 3-4 φορες τη βδομαδα..στους αλτηρες κανω ηδη 10 kg σε καμψεις.και σε μπαρα ειμαι ηδη στα 50kg..δεν παιρνω συμπληρωματα διατροφης...καμια ιδεα? Αμα ειχες 62.5 μυικα κιλα πανω σου θα ησουν τωρα για αγωνες..χαχαχα...καταρχην οι λιπομετρησεις που κανουν μετις ζυγαριες και τα τσιμπιδακια ειναι τοσο ακριβης οσο το να υπολογιζεις το υψος ενω τοιχου με το ματι.(δηλαδη στο περιπου).Αλλα πες οτι περνουμε οτι ειναι σωστο.Απο τα 78 κιλα πρεπει να αφαιρεσεις εκτος απο το λιπος το βαρος απο τα κοκκαλα σου ,τα νερα του οργανισμου κτλ .με απλα λογια δυσκολα θα τα υπολογισεις ακριβως εως ακατορθωτο.το να παρεις 3-4 κιλα ΜΥΙΚΑ δεν ειναι καθολου ευκολο.να σου θυμησω οτι τοσα σχεδον παιρνουν οι bodybuilder σε μια σεζον με τερμα γυμναστικη και διατροφη με συμπληρωματα και φαρμακο.Εαν παρεις 1,5 θα δεις μεγαλη διαφορα πανω σου.για αρχη ξεκινα με σωστη διατροφη και μην ψαχνεσαι με μυικα κιλα κτλ.θα βλεπεις το σωμα σου και θα αλλαζει.Αυτο εχει σημασια
tolis1983 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 για να παρω 1.5 κιλο που λες ποση προπονηση πρεπει να κανω;σε ποσο καιρο θα το παρω με το ρυθμο που εχω τωρα; Sent from my RM-825_eu_greece_250 για να παρω 1.5 κιλο που λες ποση προπονηση πρεπει να κανω;σε ποσο καιρο θα το παρω με το ρυθμο που εχω τωρα; Sent from my RM-825_eu_greece_250
javavall Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δες και αυτό http://scoobysworkshop.com/muscle-gain-calculator/ Γενικότερα όπως λέει και ο φίλος παραπάνω, μη ψάχνεσαι με μυικά κιλά. Διατροφή, γυμναστική & υπομονή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα