Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά σήμερα καθώς πήγα να συνδέσω το κινητό μου σε μια μπροστινή θύρα usb υπολογιστή μου εκείνος έσβησε και από τότε άνοιγε τελείως άπλα άνοιγε έπαιρνε ρεύμα μόνο το ποντίκι και τίποτα άλλο...
Το σύστημα μου αποτελείται από έναν i5-650 oc 4.0Ghz mb gigabyte p55a-ud4 corsair 750watt gigabyte hd5850 και μια ψήκτρα coolermaster v10

Παιδιά είναι επείγον όσο πιο γρήγορα τόσο πιο κάλο θα ήταν 
Σας ευχαριστώ!!!!

Δημοσ.

Τελικά μετα απο πολυ ωρα και πολλες προσπαθειες ο υπολογιστης χωρις να εχω συνδεδεμενες τις μπροστινες θυρες usb.
Επισης τωρα μου βγαζει οταν ανοιγει bootmgr is missing press ctrl alt del.Εχω τρεις σκληρους δισκους στον υπολογιστη εαν συνδεσω μονο αυτον που εχω το λογισμικο ο υπολογιστης ξεκιναει κανονικα και μαλιστα μπαινει κανονικα στα windows εαν εχω και τους αλλους δυο τοτε μου εμφανιζει το παραπανω μηνυμα...Να κανω format?

Δημοσ.

Θα πρεπει να ελεγξεις τις usb θυρες μηπως εχει σπασει το εσωτερικο πλαστικο και ακουμπανε τα πινακια μεταξυ τους και κανει βραχυκυκλωμα.

Πολυ συχνο προβλημα.

Δημοσ.

Επισης τωρα μου βγαζει οταν ανοιγει bootmgr is missing press ctrl alt del. Εχω τρεις σκληρους δισκους στον υπολογιστη εαν συνδεσω μονο αυτον που εχω το λογισμικο ο υπολογιστης ξεκιναει κανονικα και μαλιστα μπαινει κανονικα στα windows εαν εχω και τους αλλους δυο τοτε μου εμφανιζει το παραπανω μηνυμα...Να κανω format?

Μην κάνεις format. Πάρε backup των σημαντικών σου αρχείων και δοκίμασε να αποκαταστήσεις το master boot record. Δες εδώ.

Ουσιαστικά ακολουθείς τα βήματα 1-5 που βλέπεις εδώ και όταν εμφανιστεί η γραμμή εντολών, δίνεις:

Bootrec /FixMbr

Αν δε δουλέψει, μπορούμε να δοκιμάσουμε μια ελαφρώς διαφορετική διαδικασία.

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας τελικα κανει βραχυκυκλωμα με τις μπροστινες θυρες που εχουν σπασει λιγο και το προβλημα με το boot το εφτιαξα βάζοντας να ξεκινησει απο το δισκο με το λειτουργικο και παλι ευχαριστω ! 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θεμα γιατι ο υπολογιστης ξαφνικα ξαναεκλεισε και μετα δεν ανοιγε με τιποτα...
Ανοιγε μονο με τη μια ραμ και μονο στις δυο απο τις τεσσερις υποδοχες...

Ξαφνικα εβαλα και την δευτερη ραμ και ανοιξε...
Τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Τσέκαρε μια τα chip πάνω στην M/B μήπως έχει σκάσει κάποιο απο τα βραχυκυκλώματα που έτρωγε απο τις USB.

Επίσης αποσύνδεσε τελείως τις  μπροστινές σου USB που είναι συνδεδεμένες πάνω στην M/B και δες αν γίνεται τίποτα.

Δημοσ.

Τα εχω αποσυνδεσει τα μπροστινα usb τωρα ο υπολογιστης δουλευει μια χαρα απροβληματιστα και ολα μου φαινονται φυσιολογικα πανω στη μητρικη...απλα θελω να μαθω τι μπορει να φταει ωστε να το αλλαξω

Δημοσ.

Ναι ειναι τις εχω βγαλει απο τη μητρικη εδω και καιρο και ο υπολογιστης δουλευε μια χαρα μεχρι που σημερα εσβησε ξαφνικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...