Vortalhe Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα σας έχω ξεκινήσει εδώ και δύο μέρες με eclipse για Android θα ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει πρώτα να ξεκινήσω για υπολογιστή και μετά να πάω σε Android και μπορώ να κάνω με eclipse παιχνίδια και Android;
Papakaliati Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Καλα γραψε x σε οτι εχει γραφτει μεχρι τωρα. Ασε το eclipse, ξεχνα την java, μαθε c# και μετα μαθε Unity 3d. Με eclipse και java ουτε σε 10 χρονια δεν θα καταφερεις να φτιαξεις μια οθονη, ποσο μαλλον ενα 3d παιχνιδι. Οπως αμα θελεις να φτιαξεις ενα γραφικο περιβαλλον σε οποιαδηποτε γλωσσα προγραμματισμου ενα GUI, θα χρησιμοποιησεις ενα framework ( eclipse , android studio για αντροιντ), ετσι για παιχνιδι θα κοιταξεις σε ετοιμη game engine, και η καλυτερη και πιο ευχρηστη ειναι με διαφορα η Unity 3D. PS: Ακομη και ετσι, ειμαι αρκετα σιγουρος οτι θα τα παρατησεις συντομα. Επειδη σου αρεσει το gaming δεν σημαινει οτι πρεπει να φτιαξεις παιχνιδια. Υποθετω δεν σου αρεσουνε γενικα τα παιχνδια, σου αρεσουνε τα Καλα παιχνιδια. PS2: Σοβαρα τωρα, να φτιαξεις anime? Και εγω θελω να κανω τον επομενο Νονο, αλλα κομματακι δυσκολο απο τον καναπε του σπιτιου μου χωρις να εχω καμια επαφη με τον χωρο του Κινηματογραφου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα