Captain Nemo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Θέλω να αγοράσω Sata καλώδιο ποιο μου προτείνετε από Αττική;Παρακαλώ περιορίστε τις απαντήσεις σε 1000 λέξεις για να μην κουραστώ.
silmarien Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Πες τους και τι sata θέλεις όμως.Νομίζω 100 λέξεις φτάνουν και περισσεύουν btw.
Captain Nemo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Θέλω το γρήγορο sata για να βάλω SSD τώρα για γωνία αν είναι της μόδας ας έχει.Χρώμα τα πάντα εκτός ροζ με πράσινες βούλες. Μήκος δεν έχω καταλήξει από 50 cm και άνω το μέτρο δεν ξέρω αν είναι πολύ.
silmarien Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Θέλω το γρήγορο sata για να βάλω SSD τώρα για γωνία αν είναι της μόδας ας έχει.Χρώμα τα πάντα εκτός ροζ με πράσινες βούλες. Μήκος δεν έχω καταλήξει από 50 cm και άνω το μέτρο δεν ξέρω αν είναι πολύ. Το θέμα είναι τι sata δέχεται η μητρική μωρέ! Όχι τι θες εσύ σε χρώμα και σε μήκος
Captain Nemo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 MSI Z77A-GD80 SATAIII 4 SATAII 4
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Περνα απο εδω Περιστερι να σου χαρισω δυο τρια εχω και με γωνια αλλα αν εισαι αντιολυμπιακος δεν σου κανουν γιατι ειναι κοκκινα!
antonl Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Όλα τα SATA cables ίδια είναι (εννοώ δεν παίζει ρόλο αν είναι SATA-1-2-3, ασχέτως τι διαφημίζουν). Κοιτάς skroutz πόσο περίπου παίζουν μη σε πιάσουν κώτσο, διαλέγεις ένα μαγαζί κοντά σου (αφού θες από φυσικό κατάστημα) και πας και ψωνίζεις.
Captain Nemo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Περνα απο εδω Περιστερι να σου χαρισω δυο τρια εχω και με γωνια αλλα αν εισαι αντιολυμπιακος δεν σου κανουν γιατι ειναι κοκκινα! Περιστέρι βολεύγει το μετρό αλλά ας μην στο φάω το κόκκινο δεν με ενοχλεί και ας με λένε καμιά φορά βόδι το ρόζ με τις πράσινες βούλες μου τη δίνει. Όλα τα SATA cables ίδια είναι (εννοώ δεν παίζει ρόλο αν είναι SATA-1-2-3, ασχέτως τι διαφημίζουν). Κοιτάς skroutz πόσο περίπου παίζουν μη σε πιάσουν κώτσο, διαλέγεις ένα μαγαζί κοντά σου (αφού θες από φυσικό κατάστημα) και πας και ψωνίζεις. Θέλω από φυσικό κατάστημα γιατί έχω την υποψία ότι αν το παραγγείλω τα μεταφορικά θα είναι ποιο ακριβά από το καλώδιο αλλά μου φαίνεται περίεργο αυτό που λες ένα sata που βγήκε πριν χρόνια που δεν υπήρχε το sata 3 να είναι συμβατό με τις τωρινές προδιαγραφές.
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Αν εχεις Πλαισιο κοντα σου να πας εκει στους τεχνικους και να ζητησεις ενα κατα 90% θα στο δωσουν δωρεαν.
antonl Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 [...]Θέλω από φυσικό κατάστημα γιατί έχω την υποψία ότι αν το παραγγείλω τα μεταφορικά θα είναι ποιο ακριβά από το καλώδιο αλλά μου φαίνεται περίεργο αυτό που λες ένα sata που βγήκε πριν χρόνια που δεν υπήρχε το sata 3 να είναι συμβατό με τις τωρινές προδιαγραφές. Απίστευτο κι όμως αληθινό :Ρ
Captain Nemo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Αν εχεις Πλαισιο κοντα σου να πας εκει στους τεχνικους και να ζητησεις ενα κατα 90% θα στο δωσουν δωρεαν. Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω θα τους πω με έστειλε ο Λευτεράκης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα