Προς το περιεχόμενο

coffee island

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μιας και το θεμα του μικελ το τερματισαμε :P

θα ηθελα να πεσουν και αποψεις και για τα μαγαζια coffee island.πουλανε καφε σε διαφορες ποικοιλιες και εχουν καφε στο χερι.μεσα σε μισο χρονο εχουν ξεπεταχτει παντου.τουλαχιστον αυτο εχω παρατηρησει..

πουλανε καλο καφε?λεω να παρω κομμενο εσπρεσσο.εχει δοκιμασει κανεις?

Δημοσ.

Μιά εποχή,πριν πλακώσουν οι αλβανόφουντες (πάνε πάνω από εικοσπέντε χρόνια πια...) βάζαμε καλαματιανή φούντα στο φίλτρο με το καφέ και στο φλυτζάνι που θάμπαινε ρίχναμε μιά τζούρα malt...

Τι να κλάσουν οι σημερινοί καφέδες...:P

• Like 2
Δημοσ.

το λοιπον.πηγα και πηρα 100 γρ εσπρεσσο εχτρα και 100 γρ εσπρεσσο coffe island.μου εδωσαν να δοκιμασω το δευτερο μου φανηκε ελαφρυς και απλος στη γευση.5  μιση και κατι ψιλα το τελικο ποσο.

με 2 λέξεις ''τσάμπα λεφτά''!!!

τοσο χαλια??πια γευση δοκιμασες?
Δημοσ.

Δεν ειναι κατι καινουριο τα coffee island, η εταιρια υπαρχει εδω και χρονια με εδρα την Πατρα (οι εγκαταστασεις τους ειναι κοντα στο σπιτι μου).

Εχω ακουσει και απο αλλους οτι δεν πουλανε ολα τα coffee island τον ιδιο καφε, δηλαδη οποιος επιλεγει να ανοιξει ενα τετοιο καταστημα με franchise μπορει να επιλεξει την ποιοτητα του καφε που θα πουλησει και προφανως οσο καλυτερη η ποιοτητα τοσο μεγαλυτερο το κοστος. Επομενως δεν θα πιεις απο ολα τα coffee island τον ιδιο καφε. 

Το πρωτο που ανοιξε κοντα μου πριν απο 5-6 χρονια κανει εξαιρετικο καφε (για τα δικα μου γουστα τουλαχιστον). Το δευτερο κανει καλο. Απο coffee island στο κεντρο της πολης εχω πιει και πολυ μετριο καφε. Αυτα για καφεδες στο χερι, χυμα δεν εχω αγορασει...

Δημοσ.

Πριν απο λίγο καιρό που είχα πάρει esspreo χύμα το είχε γύρω στα 23,5€/κιλό. Για την τιμή αυτή δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσε ο καφές. Με την ίδια τιμή βρίσκεις πολύ καλύτερους καφέδες στην αγορά.

Αντίθετα μου άρεσε πολύ ο Ελληνικός τους και σε καλή τιμή!

Δημοσ.

μολις εφτιαξα εναν εσπρεσσο εξτρα.μετρια πραγματα.μην σας πω και οτι η διαφορα με τον coffee island ειναι παρα πολυ μικρη.οντως η μυρωδια ειναι ελαχιστη.

Δημοσ.

υπαρχει και αλλη αλυσιδα τα coffeebrands(παλι απο την ιδια πολη!wtf)

δεν ξερω τι εκπαιδευση εχουν ΑΛΛΑ

<<o καφες ειναι τεχνη και εμπειρια (θελει καλες ρυθμισεις-συντηρηση μηχανης,μυλου,χερι,χαρμανι και μετα ποιοτητα νερου(φιλτρα-αποσκληρυντες)αλλα και αναλογα με τον καιρο-υγρασια κτλ να θελει ξανα ρυθμιση ο μυλος καθε χ ωρες)

Υπαρχει και πτυχιο οπως και διαγωνισμοι.αρκετοι πληρωνονται παρα πολλα γιατι ειναι βραβευμενοι ειτε ως baristes ειτε ως mixologist(κοκτειλ).

ενας εσπρεσσο εχει συγκεκριμενα ml και αν οι αλλοι βαζουν περισσοτερα ή λιγοτερα παγακια ειναι αλλη ιστορια..το να βαλεις μονη δοση και να το αραιωσεις με 2-3 παγακια για να λες να αυτο το μαγαζι εχει 300μλ καφε με 1,5ευρω δεν ειναι σωστο.ας εβαζε 2 δοσεις.>>

@γατοκοριτσο->τσεκαρε greekespresso forum

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

εχεις καποια αποψη για τη συγκεκριμενη αλυσιδα?αλλιως υπαρχει και ενα ωραιο κουμπακι που λεγεται νεο θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...