gpgalanis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ρε φιλε σορρυ αλλα αφου έχεις τετοια αποψη για το Πλαισιο τι πηγες και αγορασες απο αυτο και μαλιστα επαγγαλματικο εξοπλισμο; Επισης νομιζω οτι εχουμε φτάσει σε επιπεδα παράνοιας. Πλεον διαμαρτυρομαστε πριν συμβει οτιδήποτε απλα για να διαμαρτυρομαστε. Πηγαινε στο Πλαισιο δες τι θα σου πουνε και μετα τα ξαναλεμε.
Shadowjump Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μπα.... με τοσα που εχω παθει απο κει τωρα τελευταια (αφου πηρα τις καρτες), δικαιολογημενα αντιδρω ετσι, οπως και πολλοι αλλοι..... Τον βρήκα τον νομο 2251/1994Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό.
Shadowjump Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μίλησα με Γ.Γ.Κ. και μου είπαν μετά το πέρας των 15 εργασίμων δικαιούμαι προσωρινή αντικατάσταση εκτός και αν οι ίδιοι αναφέρουν οτι θέλει πάνω από 15 ημέρες, πράγμα το οποίο έκαναν, οπότε δικαιούμαι από τώρα.
41ex Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Να ρωτήσω κάτι για πλαίσιο και εγγύηση. Πριν 5 χρόνια είχα πάρει υπολογιστή από το πλαίσιο και την απόδειξη την έχω χάσει. Μου χάλασαν οι μνήμες αλλά θυμάμαι είχαν εγγύηση εφ όρου ζωής. Τι να κάνω; Αν πάω με το όνομα μου μόνο και στο περίπου την ημερομηνία αγοράς θα τη βρουν την απόδειξη; Είναι υποχρεωμένοι να μου δώσουν αντίγραφο;
chaosmaster Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Γίνεται επανεκτύπωση απόδειξης. Πας δίνεις τα στοιχεία σου στην εκτυπώνουν την παίρνεις και πας πίσω στο service για τα υπόλοιπα
Crash_Batic Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Γίνεται επανεκτύπωση απόδειξης. Πας δίνεις τα στοιχεία σου στην εκτυπώνουν την παίρνεις και πας πίσω στο service για τα υπόλοιπα Αρκει η αγορα να εχει κοπει ονομαστικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα