Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω προβλημα με το laptop , συγκεκριμενα οταν δεν κλεινει τελειως οταν παταω απενεργοποιηση , το κλασικο προβλημα με το συγκεκριμενο μοντελο  απο την στιγμη που αναβαθμιστηκαν τα win σε 8.1 . Περασα τους drivers αλλα καμια λυση , τι πρεπει να κανω για να διορθωθει το προβλημα ?

Δημοσ.

Δοκιμασα με το windows update αλλα μου λεει οτι ειναι up to date , θα δοκιμασω παλι τα updates απο το site της dell για 8.1 ισως εκει να εκανα λαθος , απλα δεν μπορω τωρα γιατι ειμαι  συνδεδεμενος με vmobile internet ...

Δημοσ.

έβγαλες άκρη;

να σε ρωτήσω κάτι, όταν έχεις κλειστό το καπάκι και πατήσεις στο λογότυπο της Dell είναι σαν να έχει κενό και να πατιέται όλο το πλαστικό μέσα;

Δημοσ.

Εχω προβλημα με το laptop , συγκεκριμενα οταν δεν κλεινει τελειως οταν παταω απενεργοποιηση , το κλασικο προβλημα με το συγκεκριμενο μοντελο  απο την στιγμη που αναβαθμιστηκαν τα win σε 8.1 . Περασα τους drivers αλλα καμια λυση , τι πρεπει να κανω για να διορθωθει το προβλημα ?

Τη λύση την ανέφερε παλιότερα συμφορουμίτης (αν ψάξεις θα βρεις το σχετικό ποστ). Αν θυμάμαι το πρόβλημα δημιουργείται στα Windows 8.1 μετά από κάποιο Update και έχει να κάνει με νέες ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν, όσον αφορά τις ενέργειες που θα εκτελούνται μετά από εντολές που δίνει ο χρήστης. Έτσι μετά από κάποιο Update στα Windows 8.1, στις προκαθορισμένες ρυθμίσεις των Windows, πλέον, πατώντας απενεργοποίηση,  μπαίνει ο υπολογιστής σε sleep mode (αν θυμάμαι καλά) και δεν απενεργοποιείται όπως γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Ψάχνοντας βρήκα και το σχετικό θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...