LosPoulos93 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Εχω προβλημα με το laptop , συγκεκριμενα οταν δεν κλεινει τελειως οταν παταω απενεργοποιηση , το κλασικο προβλημα με το συγκεκριμενο μοντελο απο την στιγμη που αναβαθμιστηκαν τα win σε 8.1 . Περασα τους drivers αλλα καμια λυση , τι πρεπει να κανω για να διορθωθει το προβλημα ?
plextis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 κατέβασες όλους τους drivers απο το site της Dell για τα 8.1;
LosPoulos93 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 ναι , συγκεκριμενα απο εδω http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/Product/inspiron-15-3537 , κατεβασα ολους τους drivers , τους εγκατεστησα κι τπτ ...
plextis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 επέλεξες σίγουρα windows 8.1 ή 8; update μετα μέσα από τα windows έκανες νομίζω εγκαθιστά ένα fix
LosPoulos93 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δοκιμασα με το windows update αλλα μου λεει οτι ειναι up to date , θα δοκιμασω παλι τα updates απο το site της dell για 8.1 ισως εκει να εκανα λαθος , απλα δεν μπορω τωρα γιατι ειμαι συνδεδεμενος με vmobile internet ...
plextis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 έβγαλες άκρη; να σε ρωτήσω κάτι, όταν έχεις κλειστό το καπάκι και πατήσεις στο λογότυπο της Dell είναι σαν να έχει κενό και να πατιέται όλο το πλαστικό μέσα;
LosPoulos93 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 μπα , τα περασα ολα κι τιποτα , με βλεπω να κανω format κι να μην περναω τα 8.1 , ναι αυτο που λες με το καπακι ισχυει ....
Jannis64 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Εχω προβλημα με το laptop , συγκεκριμενα οταν δεν κλεινει τελειως οταν παταω απενεργοποιηση , το κλασικο προβλημα με το συγκεκριμενο μοντελο απο την στιγμη που αναβαθμιστηκαν τα win σε 8.1 . Περασα τους drivers αλλα καμια λυση , τι πρεπει να κανω για να διορθωθει το προβλημα ? Τη λύση την ανέφερε παλιότερα συμφορουμίτης (αν ψάξεις θα βρεις το σχετικό ποστ). Αν θυμάμαι το πρόβλημα δημιουργείται στα Windows 8.1 μετά από κάποιο Update και έχει να κάνει με νέες ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν, όσον αφορά τις ενέργειες που θα εκτελούνται μετά από εντολές που δίνει ο χρήστης. Έτσι μετά από κάποιο Update στα Windows 8.1, στις προκαθορισμένες ρυθμίσεις των Windows, πλέον, πατώντας απενεργοποίηση, μπαίνει ο υπολογιστής σε sleep mode (αν θυμάμαι καλά) και δεν απενεργοποιείται όπως γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Ψάχνοντας βρήκα και το σχετικό θέμα
LosPoulos93 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστω φιλε , μου δουλεψε κι εμενα , θα τα διεγραφα κι εγω τα 8.1 απλα ειναι μπελας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα