Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και πολλα χρονια μια δεκαετία περιπου βλέπω συνέχεια τη συγκεκριμένη ώρα. Τα πρώτα χρόνια σχεδόν καθημερινά τα τελευταία 2-3 οχι τοσο συχνά. Δεν μπορώ να το εξηγησω σαν κάτι να με τραβάει εκεινη την στιγμή να τσεκαρω το κινητό μου η θα κοιτάξω καποιο ρολόι στο δρομο να δείχνει την συγκεκριμένη ωρα. Χαρακτηριστικα προχθές θυμάμαι οτι μου ειχε στείλει ο αδερφος μου sms γυρω στις 9 το πρωι και το μήνυμα το ελαβα στο κινητό μου στις 11:11 ακριβως. Τεποσπαντων επειδή με εχει ψιλοφρικαρει το όλο θεμα παροτι δεν του έχω δωσει και πάρα πολυ μεγαλη σημασία αποφασισα να το μοιραστώ μαζι σας για να δω αν υπάρχει και κάποιος αλλος εδω μέσα με παρόμοια εμπειρία.

Δημοσ.

Eγώ νόμιζα ότι έβλεπα τυχαία το 12:34. Αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι ήμουν με το κινητό στο χέρι όλη την ώρα

#deep

Δημοσ.

Και εγώ έβλεπα το 11,11 όλη την ώρα αλλά απλώς είχε τελειώσει η μπαταρία στο κινητό και είχε σταματήσει

Δηλαδή μας λες ότι ενώ είχε τελειώσει η μπαταρία, έδειχνε την ώρα; Θα μας τρελάνει αυτός ρε παιδιά

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι, αφού είχε σταματήσει όλο την ίδια ώρα έδειχνε. Πως θα άλλαζε χωρίς ρεύμα.

Όπως με το αεροπλάνο που βρέθηκε πεσμένο πριν λίγους μήνες στα σύνορα ουκρανίας ρωσσίας και από την σπασμένη οθόνη του ipod του πιλότου είδαν την ώρα της συντριβής

Δημοσ.

Εδω και πολλα χρονια μια δεκαετία περιπου βλέπω συνέχεια τη συγκεκριμένη ώρα. Τα πρώτα χρόνια σχεδόν καθημερινά τα τελευταία 2-3 οχι τοσο συχνά. Δεν μπορώ να το εξηγησω σαν κάτι να με τραβάει εκεινη την στιγμή να τσεκαρω το κινητό μου η θα κοιτάξω καποιο ρολόι στο δρομο να δείχνει την συγκεκριμένη ωρα. Χαρακτηριστικα προχθές θυμάμαι οτι μου ειχε στείλει ο αδερφος μου sms γυρω στις 9 το πρωι και το μήνυμα το ελαβα στο κινητό μου στις 11:11 ακριβως. Τεποσπαντων επειδή με εχει ψιλοφρικαρει το όλο θεμα παροτι δεν του έχω δωσει και πάρα πολυ μεγαλη σημασία αποφασισα να το μοιραστώ μαζι σας για να δω αν υπάρχει και κάποιος αλλος εδω μέσα με παρόμοια εμπειρία.

Τα νεφελιλμ ειναι ψαχτο ...Εχει πολυ βαθος το θεμα .Δεν ειναι να παιζεις με αυτα τα πραγματα.

Δημοσ.

καλησπερα! πριν 2 χρονια ειχα παει στο σπιτι της κοπελιας μου στην Κω και παρατηρησα οτι απο τοτε ξεκινησα να το παθαινω αυτο το πραγμα... καποιες περιοδοι σταματαγε αλλα ξανα επεστρεφε... εχω ακουσει διαφορα για αυτο το φαινομενο... στην αρχη ειχα παθει ενα μικρο σοκ μιλαμε για πολλες φορες την ημερα εβλεπα τα διπλα νουμερα... τελικα το εχω πλεον συνηθισει... και σημερα ακομη το παρατηρω... και μαλιστα κανω και ενα παιχνιδι με τους αριθμους των πινακιδων των αυτοκινητων... δλδ λεω μεχρι να φτασω στον προορισμο μου, θελω να δω 7777 ή 8888 και βγαινει... οποιος/α θελει να γνωριστουμε καλυτερα και να συζητησουμε περι αυτου, μενω χανια πια... παντως δεν το περιμενα να ανοιχτει τετοιο θεμα... δειτε και αυτο που αξιζει... http://www.urigeller.com/articles/11.htm

και για να προλαβω καποιους ανιδεους, οχι δεν ειμαι τρελος ακομη... ;)

Δημοσ.

Βάλτε στο μυαλό σας ένα αυτοκίνητο συγκεκριμένου χρώματος π.χ κόκκινο, είμαι σίγουρος ότι όταν βγείτε στον δρόμο θα εντοπίσετε περισσότερα κόκκινα αυτοκίνητα από κάθε άλλη φορά. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...