Προς το περιεχόμενο

GPS Car Tracker with GPRS and Vehicle Theft Protection System 41€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη τιμη αλλα οι κινέζοι στο ebay το εχουν φθηνότερο

Ουτε στην μιση τιμη δεν θα αγωραζα κατι τετοιο απο EBAY.

Τι εγγύηση εχουν λειτουργιας αυτοι και τι το αμαζον.

Δημοσ.

Ουτε στην μιση τιμη δεν θα αγωραζα κατι τετοιο απο EBAY.

Τι εγγύηση εχουν λειτουργιας αυτοι και τι το αμαζον.

Εχω πάρει 3 τετοια και 2 πιο απλα... κανένα δεν εχει πάθει τιποτα μετα απο εως και 4 χρόνια... Και να πάθει ειναι τόσο φθηνο που παίρνω άλλο και δε νοιάζομαι μπροστα στο οτι προστατευει τη μπεμπα μου...

Αυτό απο amazon δεν εχει και μεταφορικα;

Δημοσ.

Επειδη για ενα διαστημα δεν βαζαμε σχεδον καθολου προσφορες απο το amazon.uk (λογω των μεταφορικων που μας εβαλαν) να ξαναθυμησω για αλλη μια φορα το Μποϊκοταζ http://www.insomnia.gr/topic/489652-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%8A%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%B6-%CF%83%CF%84%CE%BF-amazon/

• Like 8
Δημοσ.

off topik
αυτά θέλουν sim σωστα?
έχει να προτείνει κανείς gps tracker που να μην χρειάζεται sim για να δουλέψει?
σε νορμάλ τιμή φυσικά

Δημοσ.

off topik
αυτά θέλουν sim σωστα?
έχει να προτείνει κανείς gps tracker που να μην χρειάζεται sim για να δουλέψει?
σε νορμάλ τιμή φυσικά

Και οταν χρειαστεί να το ρωτήσεις που ειναι το "χαμένο σου όχημα", πως θα το κάνεις; Με ταχυδρομικό περιστέρι;

• Like 1
Δημοσ.

Και οταν χρειαστεί να το ρωτήσεις που ειναι το "χαμένο σου όχημα", πως θα το κάνεις; Με ταχυδρομικό περιστέρι;

δηλαδή δεν γίνεται track με το gps από τον υπολογιστή?

Πρέπει αναγκαστικά να σταλθεί μήνυμα?

• Like 1
Δημοσ.

Εχω πάρει 3 τετοια και 2 πιο απλα... κανένα δεν εχει πάθει τιποτα μετα απο εως και 4 χρόνια... Και να πάθει ειναι τόσο φθηνο που παίρνω άλλο και δε νοιάζομαι μπροστα στο οτι προστατευει τη μπεμπα μου...

Αυτό απο amazon δεν εχει και μεταφορικα;

Το μόνο που προστατεύει ΑΠΌΛΥΤΑ ένα αυτοκίνητο, είναι μια καλή ασφάλεια!!!!

Αν το θέλετε για ψυχολογικούς λόγους οκ......

Π.χ. http://www.ebay.com/itm/voiture-car-GPS-Jammer-Blocker-Anti-GPS-Tracking-Tracker-/400628340917?pt=Accessoires_GPS&hash=item5d474f58b5

Δημοσ.

δηλαδή δεν γίνεται track με το gps από τον υπολογιστή?

Πρέπει αναγκαστικά να σταλθεί μήνυμα?

Τωρα χρειάζεσαι απλώς ένα φθηνό android Κινητό και την εφαρμογή endmondo. 

Δημοσ.

συγγνωμη αλλα αυτο παιρνει ρευμα απο τον αναπτηρα ή ειναι για φορτιση? γιατι αν ειναι το πρωτο ειναι απλα αστειο.

Σόρυ αλλά αν ήθελε κάποιος να κλέψει αυτοκίνητο θα έκανε δουλειά με κάτι που πουλάνε φόρα παρτίδα στο ebay με 30€ ????????

Απλά έβαλα ένα παράδειγμα για το πόσο εύκολο είναι να μπλοκάρεις την λειτουργία του gps!

Δημοσ.

Τωρα χρειάζεσαι απλώς ένα φθηνό android Κινητό και την εφαρμογή endmondo. 

ε και?

εγώ ρώτησα (κακός αφού είναι off topic) αν έχει να προτείνει κανείς gps tracker που δεν χρειάζεται sim και εσύ μου πετάς για περιστέρια και για smartphone.

Δημοσ.

ε και?

εγώ ρώτησα (κακός αφού είναι off topic) αν έχει να προτείνει κανείς gps tracker που δεν χρειάζεται sim και εσύ μου πετάς για περιστέρια και για smartphone.

Δεν γίνετε παρακολουθήσει του αυτοκινήτου χωρις sim.

H καλύτερη από τις λειτουργίες του συγκεκριμένου μηχανήματος είναι η ακινητοποίηση.

Στο εβαυ εχει 40 ευρω συνολο

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=Car+GPS+Tracker+Vehicle+GPS+GSM%2FGPRS+Alarm+Tracking+System&_sop=15

Δημοσ.

Δεν γίνετε παρακολουθήσει του αυτοκινήτου χωρις sim.

H καλύτερη από τις λειτουργίες του συγκεκριμένου μηχανήματος είναι η ακινητοποίηση.

Στο εβαυ εχει 40 ευρω συνολο

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=Car+GPS+Tracker+Vehicle+GPS+GSM%2FGPRS+Alarm+Tracking+System&_sop=15

Αυτό που λες φίλε Νίκο δεν νομίζω να ισχύει.

Αυτή άλλωστε είναι και η βασική λειτουργία του gps ,o απευθείας εντοπισμός (με το κατάλληλο λογισμικό βέβαια)

δες πχ εδώ και εδώ

Απλά ρώτησα ,επειδή δεν το έχω ψάξει το θέμα αν έχει κανείς εμπειρία από τέτοια gps και έχει βρει πουθενά σε καλή τιμή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...