Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Εχω ενα παλιο μηχανακι μονο για τα βασικα.

intel pentium 4

1gb ram (2x 512)

asus p5s800-vm/s

ati radeon 9200

Ολα ηταν μια χαρα. Εχθες παταω κυριλατος να ανοιξει, πουθενα τιποτα. Ουτε bios. Ο συγκεκριμενος εκανε το εξης. Ανοιγες, το fan της cpu επιανε φουλ στροφες, εκανε το beep, ηρεμουσε το fan, και ξεκινουσε. Logo και μετα windows. Τωρα το μονο που κανει, ειναι φουλ στροφες το fan. Ουτε μπιπ ουτε τιποτα Συνδεσα την οθονη στην onboard γραφικων, τιποτα. Clear cmos, παλι. Κοιταξα αν δεν κουμπωνει καλα η ψυκτρα, τιποτα. Πηγε το μυαλο μου στο τροφοδοτικο. Εβαλα το δικο μου, παλι τα ιδια. Μου ερχοταν να το πεταξω απτο παραθυρο. Εβγαλα απο το case τα παντα και αφησα τα βασικα. Μητρικη, επεξεργαστης, ραμ, γραφικων και τροφοδοτικο και τον ανοιξα με τα πινακια με ενα ισιο κατσαβιδι. Το προβλημα συνεχιζε. Τι στο καλο να φταιει? Ολα αυτα στα καλα καθουμενα σημειωνω.

ΕΠΙΣΗΣ, ξεχασα να το αναφερω. Εχει μονο εναν φουσκωμενο πυκνωτη. Μηπως να προκαλει αυτος το προβλημα? Αλλα λιγο δυσκολο δεν ειναι μονο απο εναν πυκνωτη?

Δημοσ.

Πολυ πιθανόν να ειναι απο την motherboard και αφου λες και για τον πυκνωτή μπορει να το προκαλεί αυτο , ισως να ηταν φουσκωμένος εδω και καιρό και απλα τωρα ψόφησε εντελώς , βασικά άλλαξε τον να δεις

Δημοσ.

Μπορει ναι μπορει και οχι , αλλα αφου εχεις δοκιμάσει τα πάντα κανε μια αλλαγή στον πυκνωτή και βλέπεις

Δημοσ.

Εχω δει pc να κανει το δικο σου προβλημα αλλα να ανοιγει μετα απο κανα μισαωρο αν το αφηνες, και ναι ηταν μητρικη, φυσικα μπορει να στο κανει απο 1 πυκνωτη.

Δημοσ.

Εγινε παιδια σας ευχαριστω πολυ για την γνωμη σας. Ηθελα και μια δευτερη για να δω τι παιζει. Θα τον αλλαξω συντομα και θα ενημερωσω αν η εγχειρηση θα πετυχει, αλλιως πεθανε :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...