Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης, μπορείς να επιβεβαιώσεις ή όχι ότι η νικοτίνη επιταχύνει τις εντερικές λειτουργίες; 

Ειδικά παρέα με φραπέ σε στέλνει αδιάβαστο...

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

παιδιά όταν βγαίνει ο καπνός από την μύτη σημαίνει ότι έχει περάσει από τα πνευμονια ?? γιατί βγάζω τον καπνό από την μύτη αλλα δεν νιώθω τίποτα στα πνευμονια

Δημοσ.

μιλκο με μπουγατσα ftw

Μαύρος θάνατος... :D

παιδιά όταν βγαίνει ο καπνός από την μύτη σημαίνει ότι έχει περάσει από τα πνευμονια ?? γιατί βγάζω τον καπνό από την μύτη αλλα δεν νιώθω τίποτα στα πνευμονια

Μπορείς να βγάλεις καπνό από τη μύτη και χωρίς να τον "κατεβάσεις". Αν βγαίνει με την εκπνοή και "διαλυμένος", πιθανότατα τον κατέβασες. 

Αν τον είχες κατεβάσει πάντως, θα το είχες καταλάβει από το "κάψιμο" στα πνευμόνια και τη ζαλούρα. 

Δημοσ.

όχι δεν ένιωσα τίποτα στα πνευμονια ούτε καμια ζαλούρα μονο λίγο κάψιμο στην μύτη . άρα δεν τον "κατέβασα" . τώρα έχω ακούσει ότι τον καπνό πρέπει να τον "κατεβάζεις" γιατί είναι επικίνδυνο για την γλώσσα και ότι πολύ γρήγορα πόρις να πάθεις κάτι σοβαρό . ισχύει κάτι τέιο ?

Δημοσ.

Το πούρο είναι για το στόμα, και το τσιγάρο για το πνευμόνι. Το ανέφερε κανείς;

Επίσης, αν ψάχνεστε ελάτε πριβέ να σας πω τι είναι πιο υγιεινό από το κάπνισμα και από το πούρο. :D

• Like 1
Δημοσ.

όχι δεν ένιωσα τίποτα στα πνευμονια ούτε καμια ζαλούρα μονο λίγο κάψιμο στην μύτη . άρα δεν τον "κατέβασα" . 

Για να "κατεβάσεις" τον καπνό, πρώτα ρουφάς και όσο αυτός παραμένει στο στόμα σου, εισπνέεις (παίρνεις μια σχετικά βαθιά αναπνοή απ' το στόμα δηλαδή). Έτσι ο καπνός μεταφέρεται από τη στοματική κοιλότητα στα πνευμόνια. Τότε είναι που νιώθεις το "κάψιμο" και σταδιακά τη ζαλάδα. 

Αλλά αυτά ρε δε θα έπρεπε να τα ρωτάς σε φόρουμ, πάνε σε κανά παρκάκι να μάθεις τα κόλπα. :P

τώρα έχω ακούσει ότι τον καπνό πρέπει να τον "κατεβάζεις" γιατί είναι επικίνδυνο για την γλώσσα και ότι πολύ γρήγορα πόρις να πάθεις κάτι σοβαρό . ισχύει κάτι τέιο ?

Δεν ξέρω να σου απαντήσω σίγουρα, δες τι είπαν τα παιδιά νωρίτερα.

Η άποψή μου είναι ότι όταν βάζεις εντομοκτόνο (νικοτίνη) και άλλες καρκινογόνες ουσίες στο σώμα σου, δεν υπάρχει λιγότερο ή περισσότερο επικίνδυνη κατάσταση. Δηλαδή σε χαλάει το ενδεχόμενο να πάθεις καρκίνο στη γλώσσα ή τα χείλη, αλλά ο καρκίνος του πνεύμονα σου φαίνεται κομπλέ; 

Στην τελική και να μην πάθεις καρκίνο, παίζει μετά από μερικά χρονάκια να μη σου σηκώνεται απ' τη νικοτίνα και τα κατάλοιπα της πίσσας στις φλέβες σου. Ζύγισε τα δεδομένα και αποφάσισε. :P

Μη με παρεξηγάς, δε σε "μαλώνω". Καπνίζω απ' τα 15 μου και μ' αρέσει. Δεν έχω λοιπόν δικαίωμα να σε κρίνω, οφείλω όμως να σε συμβουλέψω. Υπήρξαν άπειρες φορές που βλαστήμησα την ώρα και τη στιγμή που το άρχισα, ενώ μετράω και κάμποσες αποτυχημένες προσπάθειες να το κόψω. Δεν κόβεται εύκολα το άτιμο. :)

Επίσης, αν ψάχνεστε ελάτε πριβέ να σας πω τι είναι πιο υγιεινό από το κάπνισμα και από το πούρο. :D

Άμα το μπερδεύεις με καπνό, ούτε αυτό είναι υγιεινό. :P

Δημοσ.

^ :(

Μάρτη φυτεύω. Κακέ, επειδή έχεις δίκιο.

Επίσης να αναφέρω πως τα "πούρα" που πλασάρονται από τα περίπτερα (τα οποία τα έχω δοκιμάσει όλα και δεν είμαι περήφανη), όχι μόνο πούρα δεν είναι αλλά ούτε τα συστατικά τους δεν ξέρουν τι καίμε από εκεί μέσα. Προσοχή μην είναι κανείς βαρύμαγκας του τσιγάρου και κατεβάζει τον καπνό των πούρων με 2€ γιατί δεν νομίζω να τον γλυτώσει τον Κ.

Πούρα από καμιά Νικαράγουα, Εκουαδόρ ή Κούβα, όχι Κίνα.

Δημοσ.

Πώς γίνεται να βγάλεις τον καπνό από την μύτη χωρίς να τον έχεις κατεβάσει;

Όχι τίποτα άλλο, βαριέμαι να σηκώνομαι να πάω κουζίνα να ανάψω τσιγάρο να το δοκιμάσω :P

Δημοσ.

Χαχχαα βραδιατικα σε βλεπω ν αναβεις τσιγαρο :P παιρνεις τη τζουρα με το στομα, το κλεινεις, και εκπνεεις απ τη μυτη. Βεβαια αν εισαι "πρωταρης" στο τσιγαρο ειναι αρκετα πιθανο να καταληξεις να βηχεις :P

Δημοσ.

Επίσης να αναφέρω πως τα "πούρα" που πλασάρονται από τα περίπτερα (τα οποία τα έχω δοκιμάσει όλα και δεν είμαι περήφανη), όχι μόνο πούρα δεν είναι αλλά ούτε τα συστατικά τους δεν ξέρουν τι καίμε από εκεί μέσα. Προσοχή μην είναι κανείς βαρύμαγκας του τσιγάρου και κατεβάζει τον καπνό των πούρων με 2€ γιατί δεν νομίζω να τον γλυτώσει τον Κ.

Πούρα από καμιά Νικαράγουα, Εκουαδόρ ή Κούβα, όχι Κίνα.

Εντάξει μωρέ, τα περιπτεράτα εννοείται πως δεν είναι σοβαρά πούρα. Είναι για χαβαλέ και για καμιά επετειακή φάση, μια στο τόσο. Δε λέμε να τα καπνίζεις κάθε μέρα σα Λόρδος. 

Πώς γίνεται να βγάλεις τον καπνό από την μύτη χωρίς να τον έχεις κατεβάσει;

Όχι τίποτα άλλο, βαριέμαι να σηκώνομαι να πάω κουζίνα να ανάψω τσιγάρο να το δοκιμάσω :P

Αυτό που σου λέει η margaritagr. Πιέζεις τη γλώσσα προς τον ουρανίσκο και εκπνέεις. Θα παρατηρήσεις κιόλας ότι ο καπνός έχει διαφορετική υφή και βγαίνει σε μεγάλη ποσότητα, μιλάμε για ντουμάνι. ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

medusepipes_nm.jpg

Επεξ/σία από Koritsi_Gia_PC

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...