madsc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Τσου! Οι γιατροί λένε πως ποσότητα νικοτίνης έως 3 "τσιγάρα" την ημέρα ΧΩΡΙΣ να κατεβάζεις τον καπνό κάνουν καλό εάν έχεις δυσκολία στην πέψη/χώνεψη. ... Κάποια θετικά μέσα στην πλειονότητα των αρνητικών, έχουν επίσης και η κόκα η μορφίνη και η ηρωίνη, σε μικρή δοσολογία. Προτείνεις να τα ξεκινήσει και αυτά ο κόσμος ;;; Δεν διαγράφονται 100 αρνητικά έτσι απλά από ένα εθιστικό ηδονιστικό επειδή παρουσιάζει και ένα θετικό, και αυτό υπό συνθήκες. Άντε και εσένα σε παραπληροφορήσανε. Αν οι κάποιοι "γιατροί" γράψαν τη μισή αλήθεια μόνο, τα συγχαρητήρια μου για το λειτούργημα τους. /sc
Timonkaipumpa Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Θα ήταν καλό εάν πρόκειται να απαντάς με τέτοιο ύφος να παραθέτεις ολόκληρα τα μηνύματα και όχι να κόβεις και να ράβεις κατά όπως σε συμφέρει επειδή έχεις κολλήματα. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2014 από Timonkaipumpa
pournaras Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Θα προτιμησω αυτο, ειναι πιο υγιεινο https://www.google.gr/search?espv=210&es_sm=122&biw=1422&bih=1010&tbm=isch&oq=jsb++e-hookah&gs_l=img.3...42392.47764.0.48783.5.5.0.0.0.0.270.629.4j0j1.5.0....0...1c.1.32.img..5.0.0.Z0J35oRLLS0&q=jsb%20e-hookah#imgdii=_
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Καλά ρε πουρνάρα.. δε γράφουν πόσο πάει;!Οτι θα υπήρχε ναργιλές που θα με έκανε να καμαρώνω που τον έβαλα στο δωμάτιο μου.. Μωρ' μπράβο..
Chris_85 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Κάποια θετικά μέσα στην πλειονότητα των αρνητικών, έχουν επίσης και η κόκα η μορφίνη και η ηρωίνη, σε μικρή δοσολογία. Προτείνεις να τα ξεκινήσει και αυτά ο κόσμος ;;; Δεν διαγράφονται 100 αρνητικά έτσι απλά από ένα εθιστικό ηδονιστικό επειδή παρουσιάζει και ένα θετικό, και αυτό υπό συνθήκες. Άντε και εσένα σε παραπληροφορήσανε. Αν οι κάποιοι "γιατροί" γράψαν τη μισή αλήθεια μόνο, τα συγχαρητήρια μου για το λειτούργημα τους. /sc Αυτο που ισχυει ειναι πως λογω των νικοτινικων υποδοχέων προκαλειται μια μεγαλυτερη κινητικοτητα του εντερου και νομιζω και της ουροδοχου κυστης. Απο αυτο το σημειο ομως, μεχρι να πει καποιος πως τα τσιγαρα "κανουν καλο".. btw καπνιστης για πανω απο 10 χρονια, πλεον 1 μηνα "καθαρος".
lelecon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 εγώ θέλω να κάνω κάνα πουράκι για ειδικές στιγμές (λένε ότι τα πουράκια είναι καλύτερα) . απλός τώρα θέλω να μάθω να καπνίζω και κάνω δοκιμες με κάτι leader . από πουράκια έχετε να μου προτείνεται κάτι που να το βρίσκω στα περιπτερα ? δη θέλω με γεύσεις .
margaritagr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δες αυτα που σου ειπα, τα candlelight . τα κιτρινα ειναι υποτιθεται με βανιλια, αλλα ειναι πολυ ηπιο το αρωμα εγω δε το καταλαβαινω καν. Και ειναι και ελαφρια. Αλλα δεν ειναι λιγο μαλακια να θες "να μαθεις να καπνιζεις?" . Αστο το ρημαδι μονο λεφτα και ζωη θα σου τρωει. 1
gigisoni Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ναι, τελικά γίνεται να βγάλεις καπνό από την μύτη χωρίς να τον έχεις κατεβάσει. Το δοκίμασα....
lelecon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 τα candlelight μονο με γεύσεις βγαίνουν ? αν κάνω μια φορα στο τόσο κάνα πουράκι και δεν κατεβάζω τον καπνό τόσο κακό είναι ??
Antwni Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ναι, τελικά γίνεται να βγάλεις καπνό από την μύτη χωρίς να τον έχεις κατεβάσει. Το δοκίμασα.... Ε άμα δεν βγει από το στόμα από που θα βγει?
pournaras Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 εγώ θέλω να κάνω κάνα πουράκι για ειδικές στιγμές (λένε ότι τα πουράκια είναι καλύτερα) . απλός τώρα θέλω να μάθω να καπνίζω και κάνω δοκιμες με κάτι leader . από πουράκια έχετε να μου προτείνεται κάτι που να το βρίσκω στα περιπτερα ? δη θέλω με γεύσεις . Τι κανει ο ανθρωπος για να μαμησει...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ναι, τελικά γίνεται να βγάλεις καπνό από την μύτη χωρίς να τον έχεις κατεβάσει. Το δοκίμασα.... απλός τώρα θέλω να μάθω να καπνίζω Τι - διαβάζω - Θεέ. 1
moure Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Σχετικα καλά πουράκια είναι τα al capone. Βέβαια εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις κανένα κανονικό πούρο και όχι πουρακια. Έχει καποια απο Νικαράγουα που είναι οικονομικά 3 ευρώ το ενα
mindtrapper Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ναι, τελικά γίνεται να βγάλεις καπνό από την μύτη χωρίς να τον έχεις κατεβάσει. Το δοκίμασα.... Το έκανα και εγώ χθες που διάβαζα πάλι αυτό το νήμα. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα και ιδιαίτερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα