Προς το περιεχόμενο

Αγορα smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να αγορασω ενα smartphone διαθετω 420και ειμαι αναμεσα στο LG G2 kai sto iphone 5

Το LG το εχω βρει στο skoutz 396καινουργιο αλλα με χαλαει λιγο το μεγεθος. Για το iphone εχω βρει μερικες αγγελιες στο internet στα λεφτα που διαθετω μεταχειρισμενο αλλα επειδη δεν ειχα ποτε στο παρελθον iphone και γενικοτερα smartphone δεν ξερω πως θα καταλαβω αν ειναι αυθεντικο η μηπως ειναι κλεμμενο η εχει  καποιο προβλημα στο hardware. Μπορειτε να μου πειτε πως θα καταλαβω αν το κινιτο ειναι ΟΚ και επισης ποια απο τις 2 συσκευες μου προτεινετε?

Δημοσ.

Παιδια θελω να αγορασω ενα smartphone διαθετω 420και ειμαι αναμεσα στο LG G2 kai sto iphone 5

Το LG το εχω βρει στο skoutz 396καινουργιο αλλα με χαλαει λιγο το μεγεθος. Για το iphone εχω βρει μερικες αγγελιες στο internet στα λεφτα που διαθετω μεταχειρισμενο αλλα επειδη δεν ειχα ποτε στο παρελθον iphone και γενικοτερα smartphone δεν ξερω πως θα καταλαβω αν ειναι αυθεντικο η μηπως ειναι κλεμμενο η εχει  καποιο προβλημα στο hardware. Μπορειτε να μου πειτε πως θα καταλαβω αν το κινιτο ειναι ΟΚ και επισης ποια απο τις 2 συσκευες μου προτεινετε?

Άμα είσαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο συσκευές μόνο θα σου έλεγα να πας με iPhone.

Άμα θές όμως πες μας και γιατί το θες το κινητό..

Επίσης έμαθα να αποφεύγω used iPhones εκτός άμα είναι κάποιου γνωστού..

Δημοσ.

Δεν το θελω για καποιο συγκεκριμενο σκοπο, για απλη καθημερινη χρηση και για internet

Τότε μπορείς να τσεκάρεις και το Q10 ή το Z10 της BlackBerry.

Δημοσ.

Τον εκαψες. Λες να προτιμησει ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ iphone προηγουμενης γενιας παρα το καλυτερο ανδροιδες που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη? Και μαλιστα καινουριο...? Επισης για απλη χρηση ιντερνετ του προτεινεις bb??

Φιλε εχω ipad οποτε δεν ειμαι χειτερ, ομως το να δωσεις 150 ευρω παραπανω για να παρεις καινουριο 5αρι (γιατι δε μιλαμε για αγορα μεταχειρισμενων κινητων ..400 ευρω - που στην τελικη δεν μπορεις να ελεγξεις παρα ελαχιστα πραγματα για τη χρηση που τους εκανε ο προηγουμενος ιδιοκτητης, εχουν μικροτερη διαρκεια μπαταριας, λιγοτερη εγγυηση, μπορει να χουν πεσει κατω και 1002 αλλα), δεν αξιζει για κανενα λογο. Ισα ισα, στο ιντερνετ η μεγαλη οθονη βοηθάει.

Τωρα αν δεν σου αρεσει το μεγαλο μέγεθος του g2, υπαρχουν κ αλλες επιλογες.

Κακή εποχη παντως για αγορα κινητου σ αυτα τα λεφτα.

Αποψη μου G2-> HTC One -> μοτο G

Δημοσ.

Άμα είσαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο συσκευές μόνο θα σου έλεγα να πας με iPhone.

Άμα θές όμως πες μας και γιατί το θες το κινητό..

Επίσης έμαθα να αποφεύγω used iPhones εκτός άμα είναι κάποιου γνωστού..

Για πιο λογο του λες του χριστιανου να παει σε iphone και οχι G2?

Με πια αιτιολογια?

Μαρεσει πιο κατω που λες να παρει Blackberry ενω με τα χρηματα αυτα παιρνει το 2ο καλυτερο android μετα το note 3.

Δημοσ.

Τον εκαψες. Λες να προτιμησει ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ iphone προηγουμενης γενιας παρα το καλυτερο ανδροιδες που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη? Και μαλιστα καινουριο...? Επισης για απλη χρηση ιντερνετ του προτεινεις bb??

Φιλε εχω ipad οποτε δεν ειμαι χειτερ, ομως το να δωσεις 150 ευρω παραπανω για να παρεις καινουριο 5αρι (γιατι δε μιλαμε για αγορα μεταχειρισμενων κινητων ..400 ευρω - που στην τελικη δεν μπορεις να ελεγξεις παρα ελαχιστα πραγματα για τη χρηση που τους εκανε ο προηγουμενος ιδιοκτητης, εχουν μικροτερη διαρκεια μπαταριας, λιγοτερη εγγυηση, μπορει να χουν πεσει κατω και 1002 αλλα), δεν αξιζει για κανενα λογο. Ισα ισα, στο ιντερνετ η μεγαλη οθονη βοηθάει.

Τωρα αν δεν σου αρεσει το μεγαλο μέγεθος του g2, υπαρχουν κ αλλες επιλογες.

Κακή εποχη παντως για αγορα κινητου σ αυτα τα λεφτα.

Αποψη μου G2-> HTC One -> μοτο G

Βασικά είπα να πάει σε used iPhone ΑΜΑ ξέρει τον προκάτοχο του. Ναι για απλή χρήση Ιντερνετ Ζ10. Τι δεν σου άρεσε;

Το ότι όλοι εσείς εδώ μέσα προτείνετε μόνο Android γιατί μόνο αυτά έχετε χρησιμοποιήσει δεν μου λέει κάτι.

Για πιο λογο του λες του χριστιανου να παει σε iphone και οχι G2?

Με πια αιτιολογια?

Μαρεσει πιο κατω που λες να παρει Blackberry ενω με τα χρηματα αυτα παιρνει το 2ο καλυτερο android μετα το note 3.

Γιατί να πάει σε Android; Με ποια αιτιολογία;

Παίρνει με 250eu το ¨2ο καλύτερο android";

Άποψη μου είπα, δεν σας έθιξα την εταιρεία σας.

BlackBerry > iOS > WP > Android.

Δημοσ.

Βασικά είπα να πάει σε used iPhone ΑΜΑ ξέρει τον προκάτοχο του. Ναι για απλή χρήση Ιντερνετ Ζ10. Τι δεν σου άρεσε;

Το ότι όλοι εσείς εδώ μέσα προτείνετε μόνο Android γιατί μόνο αυτά έχετε χρησιμοποιήσει δεν μου λέει κάτι.

Γιατί να πάει σε Android; Με ποια αιτιολογία;

Παίρνει με 250eu το ¨2ο καλύτερο android";

Άποψη μου είπα, δεν σας έθιξα την εταιρεία σας.

Εμας ειναι εταιρια μας που σε 3 συνεχομενα τοπικ ανεξαρτητου μπατζετ και χρησης προτεινεις blackberry?

Ναι οτι πεις..

Δημοσ.

yes...yes...let the hate flow through you.

Δημοσ.

Και λες "ας κανω εγω την επανασταση των blackberry"

Ολοι ειμαστε χαζοι και παμε σε android.

Δημοσ.

Εμας ειναι εταιρια μας που σε 3 συνεχομενα τοπικ ανεξαρτητου μπατζετ και χρησης προτεινεις blackberry?

Ναι οτι πεις..

Για δες τα δικα σου topic άμα θες. Για εσένα είναι Note 3 για εμένα είναι Ζ30.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...