Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι και να κάνεις θέλει διάβασμα! Χωρίς διάβασμα δεν θα κάνεις τίποτα... Το να γίνεις αγρότης ελπίζω να μην το θες για να λιώνεις στον ύπνο. Αλλιώς μαύρη αρκούδα που σε έφαγε!

Δημοσ.

Ευχαριστώ πααρα πολυ για τις απαντήσεις!Δεν ειναι ακριβως επιχείρηση...εχει σχεση με ελιες ζωα και ετσι..αγρότης....ειναι κατι που μου αρεσει να κανω...οσο και αν ακούγετε παράξενο..βεβαια ολοι εχουν αντιθετη αποψη και λενε "τι θα γινεις αγροτης?"....

Δύσκολη δουλειά τόσο οικονομικά όσο και σωματικά και υπάρχουν αντίστοιχα τμήματα σχολών για να αποκτήσεις κάποιες γνώσεις στην γεωργία (π.χ τμήμα τεχνολογίας γεωπόνων , τμήμα φυτικής παραγωγής κτλ)

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πααρα πολυ για τις απαντήσεις!Δεν ειναι ακριβως επιχείρηση...εχει σχεση με ελιες ζωα και ετσι..αγρότης....ειναι κατι που μου αρεσει να κανω...οσο και αν ακούγετε παράξενο..βεβαια ολοι εχουν αντιθετη αποψη και λενε "τι θα γινεις αγροτης?"....

Ξέρω παιδί από το χωριό μου στην ίδια ακριβώς κατάσταση πριν 4 χρόνια.Πήγε σε ένα ΤΕΙ  της πλάκας για να πει ότι σπουδάζει και ότι έκανε κάτι στην ζωή του.Τελικά στον 2ο χρόνο δεν άντεξε και γύρισε πίσω στα χωράφια με τον πατέρα του και από ότι ξέρω τα πηγαίνει και καλά...έχουν πολλά ζώα και περίπου 200 ρίζες ελιές.Σκέψου τίποτα τει φυτικής παραγωγής κτλ που έχουν σχέση με καλλιέργειες...θα σε βοηθήσει έστω και λίγο στην οικογενειακή επιχείρηση.

Good Luck και άποψη μου είναι να κάνεις ότι σου αρέσει..(ειδικά αν έχετε και ένα σεβαστό εισόδημα ως αγρότες).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...