Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά
είμαι 18 ετών και εδωσα πανελλαδικες...από τον σεπτέμβρη κανω μαθηματα γερμανικων και στις 12 φεβρουαριου θα παω γερμανια!!! απο τον ερχομενο σεπτεμβρη θελω να γραφτω σε καποια σχολη απλά πρέπει πρώτα να κανω εναν επιπλέον χρόνο γερμανικά και εκει...το θεμα μου ειναι τι θα κανω με τον στρατο...πως μπορω ν παρω αναβολη ωστε να μη χρειαστει να ξανακατέβω ελλαδα τρ που θα φυγω γερμανια!!! βοηθήστε με σας παρακαλω :)

Δημοσ.

για πανελλήνιες μπορείς να πάρεις αναβολή μέχρι τα 21, πας στη στρατολογια με το απολύτήριο λυκείου. Οταν τελειώσει μπορείς να πάρεις αναβολή για σπουδές.

Δημοσ.

για πανελλήνιες μπορείς να πάρεις αναβολή μέχρι τα 21, πας στη στρατολογια με το απολύτήριο λυκείου. Οταν τελειώσει μπορείς να πάρεις αναβολή για σπουδές.

Και την μέγιστη αναβολή σου δίνουν δε τίθεται θέμα. Έτσι κάναν σε μένα. Έδινα το 2008 και πήρα αναβολή μέχρι το 2016 . Απλά πρέπει να δικαιολογήσεις την αναβολή σου όταν την διακόψεις. 

Δημοσ.

Πρεπει στην στρατολογια να προσκομησεις χαρτι απο το λυκειο σου στο οποιο να γινεται βεβαιωση,οτι θα δωσεις πανελληνιες εξετασεις παλι.Δεν πας στην στρατολογια μονο με το απολυτηριο λυκειου,απλα πας και με το χαρτι που θα σου εχει δωσει το λυκειο σου αφου πρωτα εχεις δηλωσει εκει οτι θα δωσεις πανελληνιες..

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

γεια σας

Ειμαι γεννημενος το 96 και εδωσα περσι πανελληνιες αλλα δεν περασα και επειδη ειχα μια εγχειρηση στο ποδι το καλοκαιρι(τωρα ειμαι καλα) και δεν μπορεσα να προετοιμαστω για τις φετινες πανελληνιες δεν δηλωσα καν συμμετοχη,πλεον θα δωσω το 2016...το θεμα μου ειναι με την αναβολη απο τον στρατο και αν μπορω να την παρω απο την ΣΥ μονο με το απολυτηριο λυκειου η δεν γινεται γιατι φετος δεν δηλωσα καν συμμετοχη στις πανελληνιες?

Δημοσ.

Οσοι ακομα δεν εχετε μπει σε μια σχολη και ειστε στο σταδιο να δωσετε πανελληνιες ζητατε απο το Λυκειο ενα χαρτι.

Οσοι εχετε μπει σε μια ιδιωτικη σχολη,ζητατε απο εκει να σας δωσουνε ενα χαρτι. Οπως εκανα και εγω.

Στη περιπτωση που η σχολη συνεργαζεται με αγγλικο πανεπιστημιο πρεπει το χαρτι να ερθει απο αγγλια. (Αν θυμαμαι καλα υπαρχει γραφειοκρατεια με την μεταφραση γιατι το κειμενο ειναι στα αγγλικα,δεν το θυμαμαι πολυ καλα γιατι εκανα την διαδικασια πριν 2 χρονια.)

Η διαδικασια ωστοσο για την αναβολη δεν παιρνει πανω απο 10 λεπτα,αφου εχεις μαζεψει ολη τη χαρτουρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...