Προς το περιεχόμενο

Headphones - Headset (Budget 70 euro).


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας και πάλι μέλη του Insomnia,

αυτήν την φορά θα ήθελα την βοήθεια σας για την επιλογή ενός headset με πολύ καλή ποιότητα ήχου ή εάν αυτό δέν είναι δυνατό (ή υπάρχει καλύτερη επιλογή σε headphones -χωρίς mic), ενα ποιοτικό ζευγάρι headphones. Ο σκοπός για τον οποίο προορίζεται δέν είναι τόσο για gaming όσο είναι για μουσική. Υπάρχει ήδη ένα μικρόφωνο το οποίο κάνει την δουλειά του για αυτό δέν υπάρχει τόσο μεγάλο θέμα να είναι headset.

Θα ήθελα όσο γίνεται να αποφύγω τα Razer γιατί δέν έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια και απότι έχω βιώσει ο ίδιος, πουλάνε πιο πολύ το όνομα παρά ποιότητα προιόντων.

Χαρακτηριστικά που θα ήθελα να περιλαμβάνουν:

  1. Καλό Sound Isolation: Μοιράζομαι το δωμάτιο με τον αδερφό μου και ο παραμικρός ήχος που ακούγεται απο τα τωρινά ακουστικά μου τον ενοχλεί.
  2. Καλή ποιότητα πάνω απ'όλα για μουσική (rock μεταλ κτλπ , δεν μου αρέσει να χάνω σε ήχο)
  3. Εάν περιλαμβάνει μικρόφωνο - καλή ποιότητα μικροφώνου (Αλλιώς δέν έχει νόημα να το χρησιμοποιήσω) + noise canceling.
  4. Να μήν είναι πολύ σφιχτό (φοράω γυαλιά και ενοχλεί ή δημιουργεί πονοκέφαλο)
  5. Να μήν χαλάσει μετά απο ένα μήνα όπως έχω ακούσει για πολλά headset σε κριτικές με την κακή ποιότητα κατασκευής τους (το κρατάω σε ασφαλή τοποθεσία και το προσέχω αλλά άν τύχει μια φορά να πέσει κάτω να μήν ανοίξει στα 2)

Στοιχεία που δέν μας απασχολούν είναι το εάν ενώνεται με usb ή audio jack , το χρώμα(μόνο μην είναι πράσινο), τα λαμπάκια και οι ρυθμιστές volume πάνω στα ακουστικά (αν και το τελευταίο δεν θα με χάλαγε)

 

Αυτά για τα οποία έχω ακούσει καλά λόγια είναι τα εξής:

Γενικά άκουσα καλά λόγια για τα προιόντα Sennheiser και Turtle Beach. Επίσης ξέχασα να αναφέρω οτι δέν με ενδιαφέρει το 7.1 καθώς είναι μόνο για διαφημιστικούς λόγους, τουλάχιστον σε αυτά τα λεφτά.

Δημοσ.

Tα siberia v2 για μενα ειναι πολυ σκληρα ακουστικα,αν τα φορας πολλες ωρες ποναει το κεφαλι σου!

Ανεμεσα σ'αυτα που ειπες εγω θα επαιρνα τα Plantronics 780.

Δημοσ.

Δέν χρειάζεται να είναι ένα απο αυτά απαραίτητα. Δέν περιμένω να έχει κάποιο όλα τα χαρακτηριστικά βέβαια για αυτό και είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις και γνώμες. Εννοώ πως σίγουρα το ένα έχει καλύτερη ποιότητα απο το άλλο π.χ. sennheiser σε σύγκριση με τα υπόλοιπα αλλα κάποιο άλλο υπερτερεί αλλού, οι γνώμες είναι που μετράνε 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την πρόταση και εγώ ήμουν μεταξύ αυτών ή των plantronics να πώ την αλήθεια λόγω της πολύ καλής ποιότητας μικροφώνου που άκουσα οτι έχουν. Απλά θέλω να δώ και καμία άλλη πρόταση που παράλειψα στα λεφτά αυτά.

Δημοσ.

Εγω δεν θα επελεγα τα sennheiser που ειπε και ο φιλος πιο πανω λογω μικροφωνου. Πιστευω αυτο το μικροφωνο δεν βολεψει καθολου στον υπολογιστη.

Δημοσ.

Τι διαφορά έχουν με μικρόφωνο ή χωρίς? Τα ίδια λεφτά είναι 

θελω να σου πως αν χρειαστεις καποια στιγμη να χρησιμοποιησεις το μικροφωνο τους δεν θα βολεψει, 

Δημοσ.

Δέν δουλέυει κάν ή απλα είναι κακής ποιότητας? Γιατι το δωρεάν μικρόφωνο μου φαίνεται κάπως σαν να μου χαρίζουν γαίδαρο και να τον κοιτάω στα δόντια.

Δημοσ.

Θα σου προτεινα ψειρες για να εισαι καλυμενος με το θεμα που εχεις αν θα σου ειναι σφιχτο και πιστευω οτι θα σου ερθει και πιο φτηνα και δεν θα δεις τοσο μεγαλες διαφορες στην ποιοτητα σε σχεση με πολλα ακριβοπληρωμενα headphones

  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

To λιΕπόν κύριοι, ψάχνομαι και εγω για αγορά headphones με μέγιστο budget τα 70€.

Κύρια χρήση : PS4/PC Gaming, ταινίες.

Ξέρω οτι το budget είναι χαμηλό αλλά δεν είμαι απαιτητικός και θέλω να απλά "να κάνω την δουλειά μου" - ναι, αμα μου δίνατε κανα set Βοse/Sennheiser των 500€ ενδεχομένως να καταλάβαινα την διαφορά καθώς κουφός δεν νομίζω να είμαι (ακόμα) αλλά...ναι...budget ;)

Καταρχήν τα "PS4-συμβατά" είναι παπαρολογίες  καθώς δεν με ενδιαφέρει να το συνδέω στο joypad το jack των ακουστικών αφού διαθέτω και ενισχυτή (Sony DA2400ES) οπου και το κοτσάρισμα θα πέσει εκεί.

 

Έβλεπα διάφορα πριν ξεκινώντας απο το πολύ φτηνό Madcatz Triton Kama αλλά αποφάσισα να δώσω κάτι παραπάνω και να πάω σε "καθαρα" audio headphones...Κοντά στο budget λοιπόν πέτυχα τα Sony MDR V55 τα οποία έχουν καλά review, το θέμα είναι οτι τα συγκεκριμένα φαίνεται να έχουν αρκετό μπάσο καθώς είναι για ντι-τζέϊδες κι'ετς  και δεν βρήκα επίσης τίποτα σχετικό για το αν είναι καλά για gaming...

 

Υπόψιν, λόγω εορτών...δυστυχώς θα πρέπει να απευθυνθώ σε κάποιο κατάστημα της πολης μου (mediamarkt/Kωτσος/Πλαισιο κτλπ) οποτε το skroutz...δεν...

Δεκτή η οποιαδήποτε βοήθεια/άποψη ;)
Ευχαριστώ
 

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφερει να γλυτωσεις χρηματα και κοιτας φθηνα αλλα καλα Headphones, ριξε μια ματια στα γνωστα Superlux 668B για τα οποια ολοι λενε τα καλυτερα για τα χρηματα τους.Αρκετα video στο youtube να πχ ενα που εχει και το φθηνοτερο μοντελο

  • Like 1
Δημοσ.

+1 @Fulgore, αλλά θα πρότεινα το νεότερο μοντέλο τα Superlux HD-681 Evo BK(όχι δεν είναι αυτοκίνητο).

http://www.thomann.de/gr/superlux_hd_681_evo_bk.htm

 

Edit: Μόλις είδα ότι δεν θα κοιτάξεις καν για σκρουτζ η εξωτερικό, οπότε άκυρη η πρόταση.

Σε αυτό το price range θα σου έλεγα να κοιτάξεις προς sennheiser ότι και να πάρεις καλό θα είναι.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...