Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήταν μεσημέρι, και ήμουν λίγο κομμάτια απ' τον μεσημεριανό.. αλλά θα σας δώσω την γενική εικόνα, και θα καταλάβει όποιος χρειάζεται να καταλάβει.

Με κάλεσαν που λέτε από την Alpha (έχω VISA εκεί κυρίως για τσι ηλεκτρονικές αγορές), και μου είπαν το εξής. Με 10€ / έτος (και το πρώτο κερασμένο απ' το μπάρμαν), μπορώ να έχω μια κάρτα που μου δίνει την δυνατότητα να κάνω αγορές από όλα τα μαγαζιά που είναι στο τάδε σύστημα.. να κερδίζω ένα bonus το οποίο προφανώς υποστήριζε πως σου επιφέρει ένα κέρδος.. και πως έχω ήδη κάποιους bonus βαθμούς αξίας 15-20€, λέει. Δεν ανέφερε κάτι αρνητικό.

Δεν είναι πως με καίνε τα τεχνικά χαρακτηριστικά και προφανώς ούτε τα 10€ αν τα μισά από αυτά ισχύουν. Θα ήθελα απλά κάποιον που έκανε την σωστή έρευνα να μου πει αν είναι μόνο θετικό για την χρεωστική μου και τα οικονομικά της, για να μην φτιάχνω τον τροχό απ' την αρχή.

Αυτά.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κοριτσι για Pc ειναι χρεωστικη bonus>πληρωνεις 10 ευρω το χρονο και μαζευεις ποντους.οταν την ενεργοποιησεις σου δινουν δωρο καποιους ποντους.ανδεν ξοδευεις πολλα λεφτα δεν εχει νοημα.απλα δεν θαπαρεις τιποτα με 5000 και 10000 ποντους.απο την αλλη δεν χανεις κατι να την εχεις .αν εχεις προσθεσμιακη στην alpha bank τοτε ναι μπορεις να βγαλεις αρκετους ποντους.δεν εχει κατι αρνητικο περα οτι μπορει να ειναι american express που δεν δεχονται ολα τα καταστηματα.κατα τα αλλα παιρνεις 4 πλους ποντους στον βασιλοπουλο κτλ.στο site μπορεις να δεις με ποσα ποντους παιρνεις τι.υπολογισε οτι γενικοτερα ενα ευρω = 1 ποντος.για ενα νορμαλ κινητο μπορει να δεις 25.000 ποντους.δηλαδη να εχεις κανει 25.000 ευρω αγορες.ξερω για κλαματα.η 6000 ευρω σε supermarket.αν την εχεις για αγορες απο ιντερνετ ουτε τα 10 ευρω δεν θα βγαλεις που δωσες.

• Like 1
Δημοσ.

Άρα δεν την κάνω. Καλύτερη απάντηση δεν περίμενα, Πουλίναρε μου.

δεν εχει και πολυ νοημα.και εγω που την εκανα useless ειναι.απλα θελω να εξαργυρωσω οτι εχω μεσα οπου βρω για να φυγουν οι ποντοι και καποια στιγμη να την διακοψω.αυτα ειναι για ατομα που χαλανε πολλα πολλα λεφτα καθε μηνα οχι για εμας.οτι αλλο θες here i am;)

• Like 1
Δημοσ.

Με πήραν και εμένα για ακριβώς το ίδιο πράγμα και φυσικά δεν το έκανα..Δεν έχει νόημα ούτε αγορές κάνω σε μαγαζιά,σουπερ μαρκετ κτλ οπότε δεν το θεώρησα αναγκαίο για εμένα τουλάχιστον...

Δημοσ.

Υπ΄όψιν σας, η κάρτα αυτή είναι AMEX, οπότε ξεχνάτε αγορές από αμερικάνικο Play Store (και νομίζω και από iTunes) και από αρκετά ελληνικά μαγαζιά.

Δημοσ.

σαν paypal παιζει.τωρα στα καταστηματα ναι παιζει θεμα γιατι δεν δεχονται ολα american express.πρεπει να υπαρχει και visa enter bonus αλλα δεν ξερω αν ειναι χρεωστικη η μονο σε πιστωτικη αν βγαινει.

Δημοσ.

Visa Enter Bonus όντως ακουγόταν πιο συμβατή ιδέα. Αλλά με τα μεγάλα νούμερα θα είχε να κάνει και πάλι.

Η όλη απάντηση ήταν η εξής για εμένα: "1€ = 1Bonus, με ~8.000€ παίρνεις κάτι.."

Δημοσ.

τωρα στα καταστηματα ναι παιζει θεμα γιατι δεν δεχονται ολα american express

Τι προμηθεια κραταει και δεν τη δεχονται σε αρκετα καταστηματα;

Δημοσ.

Εγώ στα BP βάζω 60 ευρώ βενζίνη μου αφαιρεί 3.500 πόντους και πληρώνω 48 . Επίσης μαζεύω και πόντους μέσω του βασιλόπουλου οπότε βολεύει για έκτπωση σε βενζίνη πετρέλαιο θέρμανσης κλπ κλπ αρκεί να είναι BP το βενζινάδικο . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...