greengr21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Την πατησα και εγω σαν καλος μακακας με αυτην την καρτα...πηγα και εβγαλα μισθοδοσια στην alpha bank και μου ηρθε η συγκεκριμενη κωλοκαρτα χωρις να εχω πει για amex και τουλαχιστον 4-5 ερωτησεις στην υπαλληλο αν υπαρχουν εξτρα χρεωσεις κτλπ.Μια στιγμη βλεπω 10ευρω ετησια συνδρομη στο web banking και σε συνδιασμο με amex που δεν βολευει καθολου σε σχεση με τις υπολοιπες καρτες τι χριστοπαναγιες εριξα στην υπαλληλο δεν περιγραφεται λολ,και δεν ειναι το 10ευρω γιατι βγαινω κερδισμενος με τους 5000 ποντους γιατι ψωνιζω απο αβ,αλλα κοροιδια κανονικη δεν φανταζεστε τι χεσιμο θα φαει αυριο
stelios18120 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Όταν θα έρθει τον άλλο χρόνο συνδρομή να δωσεις,μόλις σε χρεώσουν η πριν πάρε τηλέφωνο να την ακυρώσεις και πες δεν την θέλω. Θα σου κάνουν δώρο συνδρομή 1-2 ετών και έτσι συνεχίσεις
greengr21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Καλα ουτως η αλλως θα καταναλωσω τους ποντους και μετα θα βγαλω visa η mastercard απο alpha,μετα απο ενα χρονικο διαστημα θα πιασω τις συνεταιριστικες τραπεζες για μισθοδοσια λολ
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 και στο pubic ισχυει αυτο με την καρτα ποντους και στο miles and mores και σε πολλα αλλα πραγματα πχ Odeon cinema.για να μαζεψεις να παρεις κατι σοβαρο πρεπει ειτε να παιζει προθεσμιακη που δινει πολλους ποντους ή να παιρνεις κανα μισθο 4000 το μηνα για να μαζεψεις κανα ποντο.τωρα φαντασου σου διπλασιαζουν τους ποντους και μερικα shops ειναι χ 4,επισης αν εχεις πιστωτικη δινει τελειως αλλα δωρα Την πατησα και εγω σαν καλος μακακας με αυτην την καρτα...πηγα και εβγαλα μισθοδοσια στην alpha bank και μου ηρθε η συγκεκριμενη κωλοκαρτα χωρις να εχω πει για amex και τουλαχιστον 4-5 ερωτησεις στην υπαλληλο αν υπαρχουν εξτρα χρεωσεις κτλπ.Μια στιγμη βλεπω 10ευρω ετησια συνδρομη στο web banking και σε συνδιασμο με amex που δεν βολευει καθολου σε σχεση με τις υπολοιπες καρτες τι χριστοπαναγιες εριξα στην υπαλληλο δεν περιγραφεται λολ,και δεν ειναι το 10ευρω γιατι βγαινω κερδισμενος με τους 5000 ποντους γιατι ψωνιζω απο αβ,αλλα κοροιδια κανονικη δεν φανταζεστε τι χεσιμο θα φαει αυριο μονο αν μαζεψεις πανω απο 50000 ποντους νομιζω θα σου βγαλουν την χρυση χρεωστικη amex η οποια δεν εχει χρεωση
greengr21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Καλα εμενα με πειραξε που δεν μου ανεφερε η υπαλληλος οτι υπαρχει χρεωση μετα απο επανειλημμενες ερωτησεις που τις εκανα,ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω την λογικη της νομιζε οτι δεν θα το εβλεπα,το αστειο ειναι οτι ηθελε να μου πουλησει και κατι γελοιες ασφαλειες που εχουν αυτες οι καρτες(μαζι με απωλεια πορτοφολιου λολ).Νταξει οι ποντοι αξιζουν μονο για αβ,για καμια βενζινα και odeon που δινει τσαμπα εισιτηρια για τιποτα αλλο(οποιος βγαζει 4χιλιαρο το μηνα δε νομιζω να καθεται να παιζει με τους ποντους)... Υ.Γ. επισης στο φακελο με την καρτα διαβασα αναλυτικα τους ορους και προυποθεσεις πριν την ενεργοποιησω και πουθενα δεν εγραφε για 10ευρω ετησια συνδρομη,με πιασανε για τα καλα μακακα λολ
alfeios Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Το κυριώτερο μειωνεκτημα ειναι οτι δεν γινεται δεκτη σε παρα πολλα καταστηματα. Και για οσους ρωτουν αν ειναι ευκολη η αλλαγη σε visa, ή mastercard να πω ότι ειναι πανευκολη και μαλλιστα απο το ebanking Κανεις αιτηση για νεα κάρτα (δωρεαν) , επιλεγοντας visa, ή mastercard και όταν την παραλάβεις σε μια βδομαδα περιπου δηλωνεις απώλεια της ΑΜΕΧ ( αν θελεις μπορεις και να την κρατησεις και αυτην)
logistoulis Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Κι εμένα μου φόρτωσαν ύπουλα την amex αλλά τελικά με συμφέρει, για το δεκαρικο που τους δίνω πρέπει να κερδίζω σίγουρα κάνα 80-100αρικο στο χρόνο Πέρα από πόντους παίζουν και προσφορές πχ στο σινεμά, από σινεμά που πάω αρκετά και μόνο σε δύο επισκέψεις έχω βγάλει το κόστος της Αλλά γενικά μου τη σπάει η άλφα, αν δεν είχα τη μισθοδοσία μου εκει θα είχαν χωρίσει οι δρόμοι μας 1
stelios18120 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Εννοείς κερδίζεις μέσω των πόντων που δίνει και εξαργυρώνεις;
logistoulis Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Ναι έχω κάνει κάμποσες εξαργυρώσεις ήδη σε βενζίνη και σούπερ μάρκετ μη φανταστείς 6ευρες, αλλά σε γενικές γραμμές αν παίζεις με πλαστικό χρήμα το 10αρικο που σε χρεώνουν το βγάζεις με το παραπάνω Δε θα αλλάξει η ζωή σου αλλά δε με πειράζει να υπάρχει Αλλά odeon πχ που αναφέρω πιο πάνω πάω με 8€ δύο εισιτήρια (δευτέρα έως Τετάρτη) και πάω αρκετό σινεμά Εκεί δε χαλάω πόντους απλά κλείνω τα εισιτήρια μέσω της κάρτας τυπώνω το χαρτί και πάω απευθείας στην αίθουσα. Έχω αυτή τη προσφορά λόγω της amex οπως άλλοι έχουν από τη Vodafone (δε ξέρω αν αυτοί στέλνουν sms και χρεώνονται κάτι επιπλέον εγώ πέρα από τη 10ευρη συνδρομή τίποτα) 2
greengr21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Το κυριώτερο μειωνεκτημα ειναι οτι δεν γινεται δεκτη σε παρα πολλα καταστηματα. Και για οσους ρωτουν αν ειναι ευκολη η αλλαγη σε visa, ή mastercard να πω ότι ειναι πανευκολη και μαλλιστα απο το ebanking Κανεις αιτηση για νεα κάρτα (δωρεαν) , επιλεγοντας visa, ή mastercard και όταν την παραλάβεις σε μια βδομαδα περιπου δηλωνεις απώλεια της ΑΜΕΧ ( αν θελεις μπορεις και να την κρατησεις και αυτην) Ωραιος θα αφησω τη καρτα λιγους μηνες και μετα θα κανω αυτο το κολπο,αν και με amex εχει τσαμπα την ενημερωση με sms στις αλλες χρεωνεται...
logistoulis Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Τζάμπα δεν είναι πληρώνεις συνδρομή.. σε χρεωστική.. Είναι όσο τζάμπα είναι τα δωρεάν λεπτά στα κινητά Αλλά ευπρόσδεκτο και αυτό το χαρακτηριστικό δε λέω.. όχι όμως τζάμπα
greengr21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Εννοω η υπηρεσια ειναι δωρεαν στην amex που πληρωνεις συνδρομη ,οχι πως με νοιαζει και ιδιαιτερα αφου σε λιγους μηνες αλλαγη παλι τραπεζας απλως να εχω μια καρτα visa η mastercard ακομα στην ακρη παντα χρειαζονται
alfeios Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Η υπηρεσια alert στις αλλες καρτες ειναι ακριβωτερη απο τα 10€ της ΑΜΕΧ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα