greengr21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Εννοειται φιλε δεν ειπα κατι διαφορετικο,απλως αν βγαλεις visa η mastercard μπορεις να απενεργοποιησεις την υπηρεσια και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
alfeios Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Εννοειται φιλε δεν ειπα κατι διαφορετικο,απλως αν βγαλεις visa η mastercard μπορεις να απενεργοποιησεις την υπηρεσια και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Σιγουρα, το ιδιο λεμεΔεν το εβαλα για να πω κατι διαφορετικο
Πανος999 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Την εχω κ εγω αυτη την μ..κια.. Εχει συνδρομη 10 ευρω το χρονο κ σε πολλα ''μικρα'' μαγαζια κ φαρμακεια δεν τη δεχονται.. Προσφατα,ενας καταστηματαρχης ηταν ειλικρινεστατος κ μου ειπε το λογο!Ποτε κανεις δεν μου το ειχε πει,απλα ολοι λεγανε οτι κ καλα δεν συνεργαζονται μ αυτη την καρτα..Δεν ειναι ομως 100% αληθεια αυτο γιατι τα περισσοτερα μηχανηματα δεχονται ολες τις καρτες...
PS1563 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Καταφερε κανενας να παρει πισω τη συνδρομη λογω ακυρωσης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα