Evelina :) Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Έχω ένα μικρούλη κενό στα μπροστινά δόντια κ θέλω να το κλείσω. Ποια από τις 2 μεθόδους του τίτλου πιστεύετε ότι είναι καλύτερη; Πόσο κοστίζει το κάθε δόντι και στις 2 περιπτώσεις; Ενδιαφέρομαι για τα 4 μπροστινά (πάνω) δόντια. Αν αργότερα αποφασίσω ότι θέλω να φτιάξω και τα σκυλόδοντα (σύνολο 6 μπροστινά δλδ), θα πρέπει να χαλάσουν και τα φτιαγμένα (4) για να γίνει όλη η διαδικασία από την αρχή ή γίνεται απλώς να συνεχίσουν τα διπλανά δόντια; Δεν πήγα σε οδοντίατρο να ρωτήσω τη γνώμη του (τουλάχιστον όχι ακόμα) λόγω του ότι δεν έχω συγκεντρώσει καθόλου χρήματα.
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 veneers στανταράκι,έχω κ γω 4 κ απλά τα σπάνε
Evelina :) Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 <p>veneers στανταράκι,έχω κ γω 4 κ απλά τα σπάνε</p> Ποσο κοστιζει περιπου το καθε δοντι; Εχω ακουσει οτι οταν προκειται για veneers τροχιζουν το δοντι αρκετα. Σε αντιθεση με το bonding που θελει ελαχιστο ή καθολου τροχισμα.
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 δε ξερω ελλαδισταν τι παίζει από τιμές.Στην Καλιφόρνια τις έβαλα πριν χρόνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα