IsolatedParania Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Πρόσφατα (περίπου 3 μέρες) αγόρασα ένα desktop από το e-shop. Χωρίς να προλάβω να του κάνω κάποια τρελή χρήση...κόλλησε την ώρα που έκανα download το 'Need For Speed: World' από το site της EA,όταν τελείωσε ήθελα να μπω στην έναρξη μα ΔΕΝ πατιώταν ούτε η 'Έναρξη' ούτε το αριστερό κλικ στην επιφάνεια εργασίας ούτε τίποτα,δεν έμπαινε ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ.και έτσι τον έκανα επανεκκίνηση με το Ctrl+Alt+Delete. Την ώρα της επανεκκίνησης μου βγάζει το logo της εταιρείας όπως πάντα,μετά μια παύλα πως και καλά κάτι πάει να γράψει και τέλος,αυτό το έκανα ξανά και ξανά και ξανά,μου έβγαζε logo πως ξεκινάει,το μπιπ που κάνει κάθε φορά και τίποτα,λες και ήτανε σε looping. Μετά από περίπου 10 λεπτά πολλών μπιπ και πολλών επανεκκινήσεων που έκανε μόνο του,μπήκε,όλα τώρα προς το παρόν είναι οκ μα ξενέρωσα γιατί 2 μέρες τον έχω,τι έπαθε! Μήπως γνωρίζει κανείς τι παίζει,να τον πάω για service ή όχι.Please όποιος ξέρει ας μου πει,πάντως εγώ πιστεύω πως είναι hardware και όχι software διότι δεν έχει τίποτα το PC πέρα από το WinRar και το TeamViewer ΆΝΤΕ και 2 εικόνες. Ανδρέας
SPANK Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Αμα στο ξανα κάνει πήγαινε τον για έλεγχο απο την στιγμή που εχεις εγγύηση , τωρα για την αιτία ειναι λιγο joker να το βρεις μπορει να ηταν οτιδήποτε , δεν ειναι δηλαδη οτι σου πέταξε blue screen εκει ξεκινάς απο ram δίσκο κτλπ , τωρα αυτο που λες ειναι λιγο δύσκολο να βρεις τι ηταν 1
trujillo2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 το desktop ειναι ετοιμο η το εφτιαξες κομματι κομματι?
IsolatedParania Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 το desktop ειναι ετοιμο η το εφτιαξες κομματι κομματι? Έτοιμο τον πήρα. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.912838 Αμα στο ξανα κάνει πήγαινε τον για έλεγχο απο την στιγμή που εχεις εγγύηση , τωρα για την αιτία ειναι λιγο joker να το βρεις μπορει να ηταν οτιδήποτε , δεν ειναι δηλαδη οτι σου πέταξε blue screen εκει ξεκινάς απο ram δίσκο κτλπ , τωρα αυτο που λες ειναι λιγο δύσκολο να βρεις τι ηταν Μακάρι να του ήρθε απλά ένα ταμπλάς γιατί έφαγα τρελή ήττα ρε φιλαράκι μου.
trujillo2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 το τροφοδοτικο ειναι ορολογιακη βομβα.....
Federacion Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Deer τροφοδοτικό βάλε στο insomnia να πάρεις γνώμες... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
IsolatedParania Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 το τροφοδοτικο ειναι ορολογιακη βομβα..... Deer τροφοδοτικό βάλε στο insomnia να πάρεις γνώμες... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Δηλαδή λέτε να είναι τροφοδοτικό;
trujillo2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 δεν επεται πως στην προκειμενη περιπτωση στο εκανε λογω τροφοδοτικου απλα λεμε οτι οτι ειναι κριμα να τον κλαις ακομα δεν τον πηρες εφοσον τροφοδοτειται απο μια μουφα-κινεζια deer.....δωσε κανενα 50ευρω αν μπορεις φυσικα και παρε κατι της προκοπης οπως http://www.skroutz.gr/s/414060/Thermaltake-Hamburg-530W.html?keyphrase=hamburg
IsolatedParania Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δυστυχώς δεν υπάρχει ευρώ φίλε μου,μακάρι να μπορούσα να το πάρω αλλά no money no honey,ευχαριστώ πάντως. Μακάρι να ξέρω περίπου το τι παίζει,στο πάνω-κάτω έστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα