Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την εχω συνδέσει με τον λογαριασμό, αλλα δεν ξερω πως βάζω χρήματα που εχω στον λογαριασμό μου. Μπορεί κανείς να με διαφωτίσει; Ευχαριστώ

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Prepaid. ---> Paypal.

τραπεζα -> καταθεση στην Prepaid. -> κανεις αγορα.

τραπεζα -> καταθεση στον λογαριασμο. ->μεταφερεις μονος τα χρηματα online στην prepaid -> κανεις αγορα.

• Like 1
Δημοσ.

Η Pay Pal είναι μια ενδιάμεση υπηρεσία στην οποία δεν χρωστάς λεφτά.

1) Συνδέεις την πιστωτική σου κάρτα και οι πληρωμές γίνονται μέσω PayPal και όχι της πιστωτικής την οποία δεν γνωρίζει ο πωλητής αλλά μόμο η PayPal.  Εν προκειμένω χρωστάς στην Τράπεζα που έχεις την πιστωτική και πρέπει να πληρώνεις την δόση ή οποιοδήποτε ποσό θέλεις.

2) Αν έχεις συνδέσει έναν λογαριασμό πχ. Ταμιευτηρίου (γίνεται αυτό ?) , οι πληρωμές γίνονται πάλι μέσω PayPal με χρέωση του λογ/μού σου , όπου ήδη πρέπει να υπάρχουν τα χρήματα. 

Άρα κάπου δεν καταλαβαίνω το ερώτημά σου.

3) Αν έχεις συνδέσει κάποια prepaid κάρτα , τότε θα πρέπει να τροφοδοτήσεις την prepaid κάρτα που έβγαλες σε κάποια Τράπεζα με χρήματα, έτσι ώστε να κάνεις την επόμενη αγορά σου.

Δημοσ.

Λοιπόν εχω συνδέσει την χρεωστική μου με το PayPal. Εχω κανει verify το λογαριασμό μου και πάω να κανω top up και με λέει ότι κατι πρέπει να πάω στην τράπεζα και να τους πω να κάνουν κατάθεση σε κάποια στοιχεία που μου δίνουν και να χρησιμοποιήσω ενα id που μου χουν δώσει.

Τόσο περίπλοκη διαδικασία ειναι κάθε φορά με το paypal? το περίμενα πιο απλό για αυτό ρωτάω

ΥΓ: εχω ήδη χρήματα μέσα στην χρεωστική

Δημοσ.

Λοιπόν εχω συνδέσει την χρεωστική μου με το PayPal. Εχω κανει verify το λογαριασμό μου και πάω να κανω top up και με λέει ότι κατι πρέπει να πάω στην τράπεζα και να τους πω να κάνουν κατάθεση σε κάποια στοιχεία που μου δίνουν και να χρησιμοποιήσω ενα id που μου χουν δώσει.

Τόσο περίπλοκη διαδικασία ειναι κάθε φορά με το paypal? το περίμενα πιο απλό για αυτό ρωτάω

Για ποιο λογο να κανεις top up;

Οταν κανεις μια συναλλαγη, ή οταν θες να στειλεις χρηματα σε καποιο email, το paypal απλα μεταφερει τα χρηματα απο την καρτα στον αποδεκτη. Το ballance του παυπαλ θα ειναι παντα 0.

Δημοσ.

ΥΓ: εχω ήδη χρήματα μέσα στην χρεωστική

Όταν λες χρεωστική κάρτα εννοείς κάρτα με την οποία πέρνεις λεφτά από το ΑΤΜ πχ. ή κάρτα prepaid για συναλλαγές με e-shops ?

Δημοσ.

Σε αυτή την κάρτα βάζουν χρήματα όταν πληρώνομαι. Αα αν δεν κανω top up τότε τι κανω;

Τιποτε :)

Μπαινεις ας πουμε στο ebay, διαλεγεις το προιον, πατας Pay now και μεσω ασφαλους συνδεσης θα σε παει στη σελιδα του paypal. Εκει βαζοντας το user-pass θα σου δειξει τι ποσο θα δωσεις, και με το confirm σου θα σε ξαναγυρισει στη σελιδα του ebay. Εσωτερικα τωρα, το paypal, θα παει στην καρτα, θα παρει το ποσο, και θα το δωσει στον εμπορο. Μεσα σε αυτο το ποσο (το οποιο θα ειναι ελαχιστα μεγαλυτερο απο αυτο που αξιζει το προιον), βρισκεται και προμηθεια του Paypal, καθως και η διαφορα συναλλαγματος, αν υπαρχει.

Το ιδιο και με το αν θες να στειλεις λεφτα. Πας στο Paypal, πας στο send money, βαζεις το email αυτου που θες να στειλεις, βαζεις και το ποσο, kai ta alla ta kanei to paypal.

• Like 2
Δημοσ.

Prepaid. ---> Paypal.

τραπεζα -> καταθεση στην Prepaid. -> κανεις αγορα.

τραπεζα -> καταθεση στον λογαριασμο. ->μεταφερεις μονος τα χρηματα online στην prepaid -> κανεις αγορα.

Είναι ασφαλές να συνδέσεις το Paypal με τον κύριο λογαριαμό τραπέζης, αυτόν που χρησιμοποιείς κυρίως κτλ?  :mellow:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ναι, οπως σου ειπα, το balance θα ειναι παντα 0, το Paypal θα λειτουργει απλα σαν στιγμιαιος μεσαζοντας.

Και αν θέλει κάποιος να τσεκάρει τον λογαριασμό του τι κάνει ρε παιδιά???

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να είναι τόσο μπερδεμένο. 

Ανυπομονώ για την στιγμή που η paysafe θα είναι παντού. Μια γαμ....νη αγορά θέλω να κάνω. 

Αν ήθελα να τρέχω 15 φορές στην τράπεζα θα έκανα  μια πιστωτική και αντε γεια. 

Ασε που οι υπάλληλοι δεν έχουν ιδέα για το πως δουλεύει η paypal!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...