molotoff Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Kαλησπέρα, όπως αναφέρουν πολλοί σωστά παραπάνω το Paypal λειτουργεί ως ενδιάμεσος και μεταφέρει χρήματα από λογαριασμό τραπέζης, από συνδεδεμένη κάρτα ή από το balance. Kαι η δική απορία είναι πώς βάζω λεφτά (top up) στο balance? Nαι οκ κατάλαβα πώς αρκεί να έχει λεφτά στον λογαριασμό ή στην κάρτα και τα παίρνει απευθείας ότανκάνω μια αγορά όμως όπως λέει και το επίσημο site πρώτα δοκιμάζει από το balance. Κανείς δεν έχει απαντήσει ακόμα σε αυτό.... Γνωρίζει κάποιος; 1
l3ft3r1s Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 29 λεπτά πριν, molotoff είπε Kαλησπέρα, όπως αναφέρουν πολλοί σωστά παραπάνω το Paypal λειτουργεί ως ενδιάμεσος και μεταφέρει χρήματα από λογαριασμό τραπέζης, από συνδεδεμένη κάρτα ή από το balance. Kαι η δική απορία είναι πώς βάζω λεφτά (top up) στο balance? Nαι οκ κατάλαβα πώς αρκεί να έχει λεφτά στον λογαριασμό ή στην κάρτα και τα παίρνει απευθείας ότανκάνω μια αγορά όμως όπως λέει και το επίσημο site πρώτα δοκιμάζει από το balance. Κανείς δεν έχει απαντήσει ακόμα σε αυτό.... Γνωρίζει κάποιος; https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_add-funds
Dr_73 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Molotoff μία από τα ίδια. Έκανα έμβασμα από internet banking στο balance του paypal και έλυσα το πρόβλημά μου.
molotoff Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Προσπάθησα κι εγώ να το κάνω (eurobank) αλλά δεν μου δίνιε την προεπιλογή γαι PAYPAL και επίσης τι στοιχεία καταχωρείς για να κάνεις το έμβασμα? Εννοώ θέλει κάποιο κωδικό πληρωμής ή IBAN....
l3ft3r1s Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) οκ ας το παμε "manually" τοτε: 1) κανε login στον PayPal λογαριασμο σου 2) στο μπλε οριζοντιο μενου πανω πανω, πατα wallet 3) στο λευκο πλαίσιο αριστερα με τιτλο "PayPal balance" πάτα "Add funds" ή "Top Up" Τι σου βγαζει με αυτο τον τροπο? Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από l3ft3r1s
molotoff Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 1) ok 2) δεν ειναι μπλε το μενου και δεν έχω τέτοια επιλογή ούτε στα ελληνικά
Dr_73 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 15 ώρες πριν, molotoff είπε Προσπάθησα κι εγώ να το κάνω (eurobank) αλλά δεν μου δίνιε την προεπιλογή γαι PAYPAL και επίσης τι στοιχεία καταχωρείς για να κάνεις το έμβασμα? Σε κάποιο παράθυρο σου δίνει iban , bic , ονομασία δικαιούχου paypal europe και κάνεις εκεί το έμβασμα. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΟΥ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΑΣΜΑ ΣΤΟ PAYPAL , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ PAYPAL . (Στο δικό μου λογαριασμό ήταν λάθος και πήγα στην τράπεζα και το διόρθωσα) . Κάνεις έμβασμα κανονικά όπως παντού και φθάνει σε 24 ώρες.
spartak1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 16 ώρες πριν, molotoff είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά μου βγάζει αυτό: Για να δεις τα στοιχεία του λογαριασμού στην Paypal πρέπει πρώτα να έχεις προσθέσει κάποιο τραπεζικό λογαριασμο στην Paypal. Το έχεις κάνει αυτό;
molotoff Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Στις 8/5/2018 στις 1:42 ΜΜ, Dr_73 είπε Σε κάποιο παράθυρο σου δίνει iban , bic , ονομασία δικαιούχου paypal europe και κάνεις εκεί το έμβασμα. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΟΥ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΑΣΜΑ ΣΤΟ PAYPAL , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ PAYPAL . (Στο δικό μου λογαριασμό ήταν λάθος και πήγα στην τράπεζα και το διόρθωσα) . Κάνεις έμβασμα κανονικά όπως παντού και φθάνει σε 24 ώρες. Δεν υπάρχει τέτοιο παράθυρο ή επιλογή.
Dr_73 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, molotoff είπε Δεν υπάρχει τέτοιο παράθυρο ή επιλογή. Μέχρι πριν 10 μέρες , που ξεκίνησε ο ηλίθιος και αποτυχημένος εξελληνισμός , υπήρχε. Δεν έχω διάθεση να ξεκινήσω διαφωνία για αυτό .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα