Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι και τόσο μπερδεμένο, ούτε έχουν καμία σχέση οι υπάλληλοι της τράπεζας με το paypal. Για δική σου ασφάλεια δεν φαίνονται όλα τα χρήματα του λογαριασμού σου.

Το υπόλοιπό σου το ελέγχεις παίρνοντας κωδικούς e-banking από την τράπεζα σου.

• Like 1
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανυπομονώ για την στιγμή που η paysafe θα είναι παντού. Μια γαμ....νη αγορά θέλω να κάνω. 

Δεν θα την δεις αυτή τη στιγμή γιατί δεν είναι κάρτα, είναι απλώς ένα νουμερακι. Επισης αν θες να κάνεις αγορές κάθε τρεις και λίγο θες να τρέχεις κάθε τρεις και λίγο στο περίπτερο;

Ασε που οι υπάλληλοι δεν έχουν ιδέα για το πως δουλεύει η paypal!!!

Δεν είναι δική τους δουλειά/προϊόν/υπηρεσία και όσες φορές απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με το paypal, το κάνουν από φιλότιμο. 

Δημοσ.

Και αν θέλει κάποιος να τσεκάρει τον λογαριασμό του τι κάνει ρε παιδιά???

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να είναι τόσο μπερδεμένο. 

Ανυπομονώ για την στιγμή που η paysafe θα είναι παντού. Μια γαμ....νη αγορά θέλω να κάνω. 

Αν ήθελα να τρέχω 15 φορές στην τράπεζα θα έκανα  μια πιστωτική και αντε γεια. 

Ασε που οι υπάλληλοι δεν έχουν ιδέα για το πως δουλεύει η paypal!!!

Ποιο λογαριασμο θες να τσεκαρεις; Της καρτας ή του paypal;

Στην τραπεζα γιατι τρεχεις;

Δημοσ.

Δεν είναι Web banking το PayPal να σου δείχνει τον λογαριασμό σου, και ευτυχώς δηλαδή. Εσύ πρέπει να ξέρεις πόσα έχεις μέσα για να κάνεις αγορές με χρεωστική.

Το πώς βλέπεις πόσα έχεις μέσα είναι απλό και φαντάζομαι το ξέρεις ήδη. Ενημέρωση από ταμείο, ενημέρωση από ΑΤΜ, Web banking. Απλά πράγματα, μην τα μπερδεύεις.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν πάω να ολοκληρώσω την παραγγελία . Για ποιον λόγο ;; 
PayPal gateway has rejected request. This transaction couldn't be completed. Please redirect your customer to PayPal (#10486: This transaction couldn't be completed). 

Έχω ενεργοποιήσει την κάρτα από το paypal και προσπαθώ να κάνω την αγορά από το site mindeal αλλά όταν πάω να την ολοκληρώσω με πετάει αυτό το μήνυμα σαν να μην αφήνει το paypal ... !! Όποιος μπορεί ας βοηθήσει !! 

• 1 μήνα μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, δεν μπορώ να καταλάβω το εξής:

Το δικό μου paypal account είναι συνδεμένο με χρεωστική κάρτα και αφου δεν φαίνεται μέσα το υπόλοιπο που έχω στο λογαριασμό που είναι συνδεμένη η κάρτα, πως θα γίνεται η αγορά αν εγώ δεν έχω το υπόλοιπο που χρειάζεται για μία αγορά;;;

Εννοώ, πώς θα με "κόβει" η paypal ή πώς θα μου το πουλάει ο πωλητής το προιον/υπηρεσία αφου δεν βλέπουν το υπόλοιπο μου μέσω του λογαριασμού μου;;;

Πως θα γνωρίζω αν το υπόλοιπο που έχω αρκεί για μία αγορά αν δεν έχω web banking;;; Δεδομένου, ότι έχει διαφορά από την πιστωτική, που θα γινόταν η αγορά επί πιστώση, στην χρεωστική που πρέπει να έχω σίγουρα το ποσό που πρέπει με την προμήθεια για την αγορά θα διακόπτεται;;;

Θα αλλάζει η τιμή στο balance αν δεν αρκεί το ποσό;;;

Δημοσ.

γεια σας παιδια θελω να ρωτησω κατι μολις εβγαλα μια χρεωστικη καρτα για να μπορω να αγορασω απο το ebay δεν με εξηγησαν πως λειτουργει.Εκανα ενα account στ paypal αλλα τωρα δεν εχω ιδεα τι κανω μετα δεν ξερω πως μπορω να συνδεσω την καρτα μου με τον λογαριασμο τις paypal ετσι ωστε να μπορεσω να αγορασω?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα.... είχα συνδέσει παλιά την πιστωτική μοου κάρτα η οποία την έχω ακυρώσει τώρα..... στο paypal μπορώ να κάνω αγορές με κάποιο τρόπο συνδέοντας μόνο το iban ενός λογαριασμού??? 

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια σορρυ αλλα ειμαι ασχετος απο paypal πως βαζουμε λεφτα στον λογαριασμο και πως τα δινουμε σε εναν αλλον????

Δημοσ.

Παιδια το εχουν γραψει 100 φωρες.

Οταν κανεις μια αγορα δεν ανεβαζεις στο παυπαλ. απλα φροντιζεις η καρτα η τραπεζικη να εχει χρηματα μεσα. Το paypal τραβαει ΑΥΤΟΜΑΤΑ απο την καρτα σας.

Κανετε το λαθος να νομιζετε οτι ειναι ΤΡΑΠΕΖΑ. Δεν ειναι τραπεζα ο ενδιαμεσος ειναι.

Για να κανεις αγορες για να στείλεις χρηματα κτλ.. δεν πρεπει να τα μεταφερεις στην paypal!!!

paypal-working-fucntioning.gif

Καλημέρα.... είχα συνδέσει παλιά την πιστωτική μοου κάρτα η οποία την έχω ακυρώσει τώρα..... στο paypal μπορώ να κάνω αγορές με κάποιο τρόπο συνδέοντας μόνο το iban ενός λογαριασμού??? 

οχι.

γεια σας παιδια θελω να ρωτησω κατι μολις εβγαλα μια χρεωστικη καρτα για να μπορω να αγορασω απο το ebay δεν με εξηγησαν πως λειτουργει.Εκανα ενα account στ paypal αλλα τωρα δεν εχω ιδεα τι κανω μετα δεν ξερω πως μπορω να συνδεσω την καρτα μου με τον λογαριασμο τις paypal ετσι ωστε να μπορεσω να αγορασω?

υπαρχει οδηγος στο insomnia

Παιδιά, δεν μπορώ να καταλάβω το εξής:

Το δικό μου paypal account είναι συνδεμένο με χρεωστική κάρτα και αφου δεν φαίνεται μέσα το υπόλοιπο που έχω στο λογαριασμό που είναι συνδεμένη η κάρτα, πως θα γίνεται η αγορά αν εγώ δεν έχω το υπόλοιπο που χρειάζεται για μία αγορά;;;

Εννοώ, πώς θα με "κόβει" η paypal ή πώς θα μου το πουλάει ο πωλητής το προιον/υπηρεσία αφου δεν βλέπουν το υπόλοιπο μου μέσω του λογαριασμού μου;;;

Πως θα γνωρίζω αν το υπόλοιπο που έχω αρκεί για μία αγορά αν δεν έχω web banking;;; Δεδομένου, ότι έχει διαφορά από την πιστωτική, που θα γινόταν η αγορά επί πιστώση, στην χρεωστική που πρέπει να έχω σίγουρα το ποσό που πρέπει με την προμήθεια για την αγορά θα διακόπτεται;;;

Θα αλλάζει η τιμή στο balance αν δεν αρκεί το ποσό;;;

Φιλε μου το paypal γιατι να βλεπει το υπολοιπο? Ειναι ο ενδιάμεσος. 0 θα σου διχνει παντα! Αν δεν εχεις χρηματα στην καρτα σου που εχεις συνδεει απλα δεν θα γινει η αγορα. Οταν θα πας να κανεις την αγορα σου απλα δεν θα στο επιτρεψει. Την ωρα που αγοραζεις το βλεπει! Αν εχεις χρηματα τοτε τα μεταφερει σε αυτον που αγοραζεις.

Αν δεν εχεις webbanking τοτε πως θελεις να το βλεπεις? Ή θα ξερεις ποσα εχεις ή μεσο WB. ή μπορεις να πας στο ATM.

To blanace ειναι παντα 0! Οταν κανεις αγορα δεν τα μεταφερει στο paypal.. ειναι ο ενδιάμεσος απλα! Θα καταγραφει στο ιστορικο και στην καρτα σου θα αφερεθουν τα χρηματα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...