eddie1996 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δουλεύει με PayPal αυτή;; αφού είναι master card προφανώς ναι...... Γενικώς ότι είναι master card ή visa μπορείς να την χρησιμοποιείς όπου θες.
AlienTechGR Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 αφού είναι master card προφανώς ναι...... Γενικώς ότι είναι master card ή visa μπορείς να την χρησιμοποιείς όπου θες. Ωραία,ευχαριστώ!
Paladius Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Παιδια συγνωμη που θα επιμεινω στην ερωτηση για Top Up στην paypal , αλλα δεν ειναι πιο ασφαλες οταν αγοραζεις απο ενα αναξιοπιστο καταστημα στην ακρη του κοσμου , δλδ αν παει κατι στραβα και να θελουν να σου παρουν περισοτερα χρηματα να μη μπορουν ?
Georgios2 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Παιδια το εχουν γραψει 100 φωρες. Οταν κανεις μια αγορα δεν ανεβαζεις στο παυπαλ. απλα φροντιζεις η καρτα η τραπεζικη να εχει χρηματα μεσα. Το paypal τραβαει ΑΥΤΟΜΑΤΑ απο την καρτα σας. Κανετε το λαθος να νομιζετε οτι ειναι ΤΡΑΠΕΖΑ. Δεν ειναι τραπεζα ο ενδιαμεσος ειναι. Για να κανεις αγορες για να στείλεις χρηματα κτλ.. δεν πρεπει να τα μεταφερεις στην paypal!!! οχι. υπαρχει οδηγος στο insomnia Φιλε μου το paypal γιατι να βλεπει το υπολοιπο? Ειναι ο ενδιάμεσος. 0 θα σου διχνει παντα! Αν δεν εχεις χρηματα στην καρτα σου που εχεις συνδεει απλα δεν θα γινει η αγορα. Οταν θα πας να κανεις την αγορα σου απλα δεν θα στο επιτρεψει. Την ωρα που αγοραζεις το βλεπει! Αν εχεις χρηματα τοτε τα μεταφερει σε αυτον που αγοραζεις. Αν δεν εχεις webbanking τοτε πως θελεις να το βλεπεις? Ή θα ξερεις ποσα εχεις ή μεσο WB. ή μπορεις να πας στο ATM. To blanace ειναι παντα 0! Οταν κανεις αγορα δεν τα μεταφερει στο paypal.. ειναι ο ενδιάμεσος απλα! Θα καταγραφει στο ιστορικο και στην καρτα σου θα αφερεθουν τα χρηματα Αν σου στείλω εγώ χρήματα, στον λογαριασμό σου στο paypal (από το δικό μου paypal) δεν θα σου δείξει υπόλοιπο? (στο paypal σου) Πως τότε είναι πάντα 0 το balance? Εγώ το paypal το έχω συνδέσει με χρεωστική κάρτα και για να χρησιμοποιήσω το paypal για μια πληρωμή (σαν ενδιάμεσο) πρέπει να υπάρχει και το αντίστοιχο ποσό μέσα στο paypal. Και ας μην έχει τίποτα η κάρτα μου (η χρεωστική). Οπότε νομίζω πάντα πρέπει να υπάρχει υπόλοιπο μέσα στο paypal (τουλάχιστον όσον αφορά τις χρεωστικές κάρτες)
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Αν σου στείλω εγώ χρήματα, στον λογαριασμό σου στο paypal (από το δικό μου paypal) δεν θα σου δείξει υπόλοιπο? (στο paypal σου) Πως τότε είναι πάντα 0 το balance? Εγώ το paypal το έχω συνδέσει με χρεωστική κάρτα και για να χρησιμοποιήσω το paypal για μια πληρωμή (σαν ενδιάμεσο) πρέπει να υπάρχει και το αντίστοιχο ποσό μέσα στο paypal. Και ας μην έχει τίποτα η κάρτα μου (η χρεωστική). Οπότε νομίζω πάντα πρέπει να υπάρχει υπόλοιπο μέσα στο paypal (τουλάχιστον όσον αφορά τις χρεωστικές κάρτες) Όχι. Μπορείς να έχεις balance 0 και να έχεις απλώς αυνδεδεμένη κάρτα. Από εκεί θα πάρει και τα λεφτά όταν πας να αγοράσεις.
Georgios2 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μπορεί να έχεις δίκιο, κόλλησα λίγο το έψαξα και είδα ότι υπάρχει μια επιλογή που σου λέει ότι πρώτα θα χρησιμοποιηθεί το balance που μπορεί να υπάρχει στο paypal (όταν κάνουμε μια αγορά) και μετά τα χρήματα του λογαριασμού της τραπέζης. Απλά εγώ πάντα είχα υπόλοιπο στο paypal και δεν χρειάστηκε ποτέ να μου τραβήξουν και από τον λογαριασμό. Τώρα σιγουρευτήκαμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μπορεί να έχεις δίκιο, κόλλησα λίγο το έψαξα και είδα ότι υπάρχει μια επιλογή που σου λέει ότι πρώτα θα χρησιμοποιηθεί το balance που μπορεί να υπάρχει στο paypal (όταν κάνουμε μια αγορά) και μετά τα χρήματα του λογαριασμού της τραπέζης. Απλά εγώ πάντα είχα υπόλοιπο στο paypal και δεν χρειάστηκε ποτέ να μου τραβήξουν και από τον λογαριασμό. Τώρα σιγουρευτήκαμε. Αν έχεις λεφτά στο balance, τότε τραβάει πρώτα το ποσό από εκεί και το υπόλοιπο (αν υπάρχει) από την κάρτα.
strike4you Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Prepaid. ---> Paypal. τραπεζα -> καταθεση στην Prepaid. -> κανεις αγορα. τραπεζα -> καταθεση στον λογαριασμο. ->μεταφερεις μονος τα χρηματα online στην prepaid -> κανεις αγορα. φιλε μπορεις να με βοη8ησεις λιγο.. εκανα λογαριασμο και εχω prepaid πως τη συνδεω και μετα πως κανω αγορα Prepaid. ---> Paypal. τραπεζα -> καταθεση στην Prepaid. -> κανεις αγορα. τραπεζα -> καταθεση στον λογαριασμο. ->μεταφερεις μονος τα χρηματα online στην prepaid -> κανεις αγορα. φιλε μπορεις να με βοη8ησεις λιγο.. εκανα λογαριασμο και εχω prepaid πως τη συνδεω και μετα πως κανω αγορα
Spurs74 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα. Τι πρέπει να δώσω για να γίνει μια μεταφορά χρημάτων στο λογαριασμό μου? Μόνο το email μου φτάνει? Ευχαριστώ.
bill_2 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 καλησπερα παιδια ,εχω εναν λογαριασμο paypal εδω και χρονια με μια prepaid καρτα απο eurobank στην οποια ομως δεν εχω και τραπεζικο λογαριασμο συνδεμενο και δεν εχω γενικα στην eurobank λογαριασμο καταθεσης , αυτο που θελω να κανω ειναι να μεταφέρω καποια χρηματα απο paypal στην τραπεζα , οποτε εκανα εναν αλλο λογαριασμο καινουργιο και εβαλα το Iban του λογαριασμου της πειρεως δλδ , αυτο που θελω να ρωτήσω ειναι το εξής αν μεταφέρω τωρα τα χρήματα απο τον παλιό στον καινούργιο μου paypal (πειρεως) Που έβαλα κ λογαριασμό IBAN θα μπορέσω να τα μεταφέρω στην τράπεζα ? να σημειώσω οτι στον καινούργιο μου λογαριασμό δεν εχω βάλει καρτα ,πρέπει να έχω απαραίτητα και συνδεμένη κάρτα? αυτόν τον λογαριασμό θα τον έχω μόνο για μεταφορά απο paypal > τραπεζα δεν ξερω αν αυτο το σκεπτικο μου ειναι σωστό ,απλα περιμένω το Ok απο εσάς προτού κάνω κάτι ευχαριστώ καλησπερα παιδια ,εχω εναν λογαριασμο paypal εδω και χρονια με μια prepaid καρτα απο eurobank στην οποια ομως δεν εχω και τραπεζικο λογαριασμο συνδεμενο και δεν εχω γενικα στην eurobank λογαριασμο καταθεσης , αυτο που θελω να κανω ειναι να μεταφέρω καποια χρηματα απο paypal στην τραπεζα , οποτε εκανα εναν αλλο λογαριασμο καινουργιο και εβαλα το Iban του λογαριασμου της πειρεως δλδ , αυτο που θελω να ρωτήσω ειναι το εξής αν μεταφέρω τωρα τα χρήματα απο τον παλιό στον καινούργιο μου paypal (πειρεως) Που έβαλα κ λογαριασμό IBAN θα μπορέσω να τα μεταφέρω στην τράπεζα ? να σημειώσω οτι στον καινούργιο μου λογαριασμό δεν εχω βάλει καρτα ,πρέπει να έχω απαραίτητα και συνδεμένη κάρτα? αυτόν τον λογαριασμό θα τον έχω μόνο για μεταφορά απο paypal > τραπεζα δεν ξερω αν αυτο το σκεπτικο μου ειναι σωστό ,απλα περιμένω το Ok απο εσάς προτού κάνω κάτι ευχαριστώ αν ειναι λαθος το ποστ εδω να σβηστει παρακαλω ,παω στο paypal το γενικο το οποιο μολις ειδα
spartak1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 καλησπερα παιδια ,εχω εναν λογαριασμο paypal εδω και χρονια με μια prepaid καρτα απο eurobank στην οποια ομως δεν εχω και τραπεζικο λογαριασμο συνδεμενο και δεν εχω γενικα στην eurobank λογαριασμο καταθεσης , αυτο που θελω να κανω ειναι να μεταφέρω καποια χρηματα απο paypal στην τραπεζα , οποτε εκανα εναν αλλο λογαριασμο καινουργιο και εβαλα το Iban του λογαριασμου της πειρεως δλδ , αυτο που θελω να ρωτήσω ειναι το εξής αν μεταφέρω τωρα τα χρήματα απο τον παλιό στον καινούργιο μου paypal (πειρεως) Που έβαλα κ λογαριασμό IBAN θα μπορέσω να τα μεταφέρω στην τράπεζα ? να σημειώσω οτι στον καινούργιο μου λογαριασμό δεν εχω βάλει καρτα ,πρέπει να έχω απαραίτητα και συνδεμένη κάρτα? αυτόν τον λογαριασμό θα τον έχω μόνο για μεταφορά απο paypal > τραπεζα δεν ξερω αν αυτο το σκεπτικο μου ειναι σωστό ,απλα περιμένω το Ok απο εσάς προτού κάνω κάτι ευχαριστώ αν ειναι λαθος το ποστ εδω να σβηστει παρακαλω ,παω στο paypal το γενικο το οποιο μολις ειδα Γιατί δεν έβαλες στο παλιό Paypal το λογαριασμό της Πειραιώς κατευθείαν παρά έκανες νέο λογαριασμό paypal;
bill_2 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 γιατι δεν εχω λογαριασμο στο ονομα μου στην πειρεως ειναι της μητερας μου π.χ και νομιζω δεν γινετε αυτο ?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα σας έχω χρεωστική Πειραιώς και θέλω να κάνω αγορά μέσω paypal. Σε σύνολο βγαίνει κοντά στα 840 ευρώ! Ωστόσο η κάρτα αναφέρει ως ημερήσιο όριο 600 ευρώ. Στο τραπεζικό λογαριασμό μου έχω κανονικά όλο το ποσό! Θα μπορέσει να προχωρήσει η συναλλαγή μέσω paypal και να πληρωθεί όλο το απαιτούμενο ποσό!?
Silverage Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Όχι. Πρέπει να αυξήσεις το όριο αγορών και αγορών μέσω ιντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα