Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

άρα δηλαδή αντί να κάνει αυτό που έκανε η lg με αυτοίαση γραντζουνιών η apple το γλίτωσε βάζοντας ζαφείρι ; άρα τέλος οι γραντζουνιές στην οθόνη ; ελπίζω μόνο να μη βρει ευκαιρία για να ξεπεράσει το ψυχολογικό γράγμα των 1000 δολλαρίων.

Ακούγονται διάφορα για τη χρήση του saphire glass όπως για παράδειγμα πως θα μπορούσε να ενσωματώσει στο γυαλί ηλιακό φορτιστή (για να ενισχύει την αυτονομία), χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα της εικόνας κλπ. Αλλά όλα αυτά για την ώρα παραμένουν φήμες.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακούγονται διάφορα για τη χρήση του saphire glass όπως για παράδειγμα πως θα μπορούσε να ενσωματώσει στο γυαλί ηλιακό φορτιστή (για να ενισχύει την αυτονομία), χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα της εικόνας κλπ. Αλλά όλα αυτά για την ώρα παραμένουν φήμες.

Όπως και κάθε άλλη φορά δηλαδή, που βγαίνουν διάφορα στη φορά και στο τέλος δεν επιβεβαιώνεται τίποτε. Μακάρι πάντως να είναι αληθινά.

Δημοσ.

Δηλαδή εσείς θέλετε να πείτε οτι έχετε προβλημα με γρατζουνιές στην οθόνη των iPhones?

Εγω ειμαι πολιτικός μηχανικός και κάθε άλλο παρα σε περιβάλλον όπου το προσέχω κυκλοφορεί το τηλεφωνο. Σε τσέπες με κλειδιά και με χώματα στα χέρια πολλές φορές τα χρησιμοποιώ. Μου εχουν πέσει μεσα σε φρεατίο με λάσπη-νερό και επέζησε και μεσα σε σκέτο νερό και επέζησε επίσης (3G & 4 αντίστοιχα). Μου εχουν πέσει αρκετές φορές με ή χωρις θήκη και ακόμη και με την οθόνη προς τα κάτω και εχει συρθει.

Δεν ειναι σαν καινούργιο αλλα δεν ειναι καν ταλαιπωρημένο το 4S που έχω τώρα. Ποτέ δεν είχα προβλημα με γρατζουνιές στη οθόνη και ποτέ δεν είχα ζελατινα γιατι δεν μου αρέσει η αίσθηση. Ενα δυο μικρά σημαδάκια ίσως αλλα πρέπει να ψάξεις για να τα προσέξεις.

Εαν θελουν κατι να βελτιώσουν να βάλουν καμία μεγαλύτερη μπαταρια και ράδιο. Με μικρότερο border στην οθόνη μια χαρά 4,5" οθόνη βγαίνει στο 5αρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...