Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο κυριος Χ πουλαει κατι ο οποιος ειναι στην Αθηνα .....και ο κυριος Ζ θελει να το αγορασει ο οποιος ειναι στην Θεσ/νικη.

Λοιπον το κολπο ειναι να γινει μια εικονικη αγορα μεσω ACS....Πως ??...Απλο !!!

Παει ο κ Ζ σε ενα γραφειο τις ACS στην Θεσ/νικη και ζηταει η ACS να του αγορασει το αντικειμενο που θελει απο τον κ.Χ...δινει την διευθηνση και το τηλ του πωλητη και τα χρηματα της αγορας.

Η ACS της Θεσ/νικης βρησκει το αντιστοιχο γραφειο της περιοχης του κ.Χ....παει εκει δινει επιτοπου τα χρηματα (κατοπιν εντολης του γραφειου της Θεσ/νικης) παιρνει το αντικειμενο και το στελνει στην Θεσ/νικη στο γραφειο της ACS που εδωσε την εντολη ο κ.Ζ.

Ολο αυτο το λεω για ενα λογο.
Η αντικαταβολες μεσω ACS εχουν παραδοση 15 μερες....

Ετσι αυτος που πουλαει τα παιρνει αμεσως...

το διάβασα στο thelab.gr.. γίνετε ??

Δημοσ.

Το ζητούμενο δεν ειναι να πάρει ο πωλητης τα χρήματα του, το ζητουμενο ειναι να εξασφαλιστεί οσο το δυνατόν καλύτερα ο αγοραστής.

Δημοσ.

Τι γίνουμε;

Και δεν κατάλαβα τίποτα

όταν πουλάς κάτι με αντικαταβολή τα λεφτά αργούν πολύ να σου τα δώσουν, και στην ουσία έτσι τα παίρνεις άμεσα..  

Το ζητούμενο δεν ειναι να πάρει ο πωλητης τα χρήματα του, το ζητουμενο ειναι να εξασφαλιστεί οσο το δυνατόν καλύτερα ο αγοραστής.

ρε φίλε, φεύγει απο εμένα πάει στην acs η ευθύνη.. όσο καλή θέληση και να έχω ποιόν θα εμπιστευόσουν ποιο πολύ, εμένα ή την acs??  

Δημοσ.

όταν πουλάς κάτι με αντικαταβολή τα λεφτά αργούν πολύ να σου τα δώσουν, και στην ουσία έτσι τα παίρνεις άμεσα..  

...και ο αγοραστής παραλαμβάνει πέτρες.

Δημοσ.

...και ο αγοραστής παραλαμβάνει πέτρες.

γιατί , αν τις βάλω σε μία κουτά και την στείλω με αντικαταβολή δεν υπάρχει αυτός ο κίνδυνος? ή λες να ακούσει το γκρουπ  γκρουπ στην κούτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...