Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατά γιατί βγάζω σπυράκια , ούτε φυσικά όταν ήμουν φαντάρος έπαιζε κόντρα 

Βασικά έχω άλλο καημό εγώ... υπάρχει περίπτωση το κόντρα ξύρισμα να βοηθήσει την εμφάνιση φακίδων? (όπως και τα λένε αυτά τα καφέ)

Δημοσ.

Βασικά έχω άλλο καημό εγώ... υπάρχει περίπτωση το κόντρα ξύρισμα να βοηθήσει την εμφάνιση φακίδων? (όπως και τα λένε, αυτά τα καφέ)

Το μονο σιγουρο ειναι οτι αν εχεις μουσια αλα Γαλιφιανακης δε θα σε βλεπει καθολου ο ηλιος για να βγαλεις φακιδες.

Δημοσ.

Υπερ... Γιατι ενα κοντρα ξυρισμα θα με ξαναστειλει για ξυρισμα μετα απο 7 μερες...

Ασε που η επιδερμιδα λαμπει σαν αεροδρομιο...

Οποτε υπερ... Και οχι ενα χερι αλλα δυο στο κοντρα ξυρισμα...

Δημοσ.

Υπέρ.. Ούτως ή άλλως σε κάποια σημεία (π.χ. κάτω από σαγόνι) δε με βολεύει το κανονικό, άρα κόντρα. Πολλές φορές κάνω 3-4 περάσματα (κανονική φορά, 90ο προς αριστερά, 90ο προς δεξιά και τελευταίο κόντρα). Αλλά και 2 περάσματα με το τελευταίο κόντρα κάνει ωραίο δερματάκι (ξυρίζομαι με παραδοσιακό ξύρισμα).

Οι απορίες μου πάντως είναι:

1) γιατί όλες οι γκόμενες  προτιμούν το αξύριστο στυλ? Ελάχιστες έχω ακούσει να γουστάρουν το απαλό, λείο δέρμα.

2) πως κάτι μεσήλικες 50άρηδες + έχουν τόσο baby face και δε φαίνεται ίχνος τρίχας? Βλέπω σε κάτι θείους. γνωστούς ή και στον Μιτσελ του Ολυμπιακού που είναι λες και ξυρίστηκε 2 λεπτά πριν τον δείξει η κάμερα! Εγώ και κόντρα να ξυριστώ το πρωι, το βράδυ θα φαίνονται κάπως (στρατό π.χ. ξύρισμα 5.30 το πρωί και όταν πήγα να βγω εξοδούχος 18.30 με έβαλε ο ΑΥΔΜ να ξυριστώ αλλιώς δε με άφηνε να βγω! Αν και τότε έκανα βιαστικά ξυρίσματα)

Δημοσ.

Υπέρ.. Ούτως ή άλλως σε κάποια σημεία (π.χ. κάτω από σαγόνι) δε με βολεύει το κανονικό, άρα κόντρα. Πολλές φορές κάνω 3-4 περάσματα (κανονική φορά, 90ο προς αριστερά, 90ο προς δεξιά και τελευταίο κόντρα). Αλλά και 2 περάσματα με το τελευταίο κόντρα κάνει ωραίο δερματάκι (ξυρίζομαι με παραδοσιακό ξύρισμα).

Οι απορίες μου πάντως είναι:

1) γιατί όλες οι γκόμενες  προτιμούν το αξύριστο στυλ? Ελάχιστες έχω ακούσει να γουστάρουν το απαλό, λείο δέρμα.

2) πως κάτι μεσήλικες 50άρηδες + έχουν τόσο baby face και δε φαίνεται ίχνος τρίχας? Βλέπω σε κάτι θείους. γνωστούς ή και στον Μιτσελ του Ολυμπιακού που είναι λες και ξυρίστηκε 2 λεπτά πριν τον δείξει η κάμερα! Εγώ και κόντρα να ξυριστώ το πρωι, το βράδυ θα φαίνονται κάπως (στρατό π.χ. ξύρισμα 5.30 το πρωί και όταν πήγα να βγω εξοδούχος 18.30 με έβαλε ο ΑΥΔΜ να ξυριστώ αλλιώς δε με άφηνε να βγω! Αν και τότε έκανα βιαστικά ξυρίσματα)

1. Who knows. Τούρκικα σήριαλ; Βαρβατίλα;

2. Άσπρα μούσια. Όπως και στους ξανθούς, κάνει λιγότερο contrast με την επιδερμίδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...