zoranb Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Υπάρχει κάποιο υλικό που το αραιώνεις -με νερό νομίζω- και το απλώνεις σε ταράτσες πάνω από πλακάκια, το οποίο δημιουργεί έναν υμένα αδιαβροχο με συνέπεια να προστατεύει απο υγρασίες και διαρροές; Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2014 από zoranb
leftermann Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 υπάρχει. Στα μαγαζιά με χρώματα-δομικά-μωνοτικά κλπ. 1
leftermann Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Ναι. Πέρασα στην ταράτσα στην δουλειά, πριν 3-4 μήνες. Δεν έχει πλακάκια όμως.
zoranb Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Λέμε για υλικό διάφανο ή ένα λευκό που γίνεται ελαστικό;
zoranb Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μου λέγανε για ένα άλλο υλικό το οποίο γίνεται διάφανο!
zoranb Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Συζητάω τα παραπάνω γιατί χθες είχα διαρροή και αποφάσισα πως πρέπει να μονώσω διάφορα σημεία των τοίχων αλλά και της ταράτσας just incase. To λέω αυτό γιατί γενικώς είναι σωστά κατασκευασμένη, έχει κλίση και είναι μονωμένη τόσο με ασφαλτόπανα όσο και με πλακάκια εξωτερικά. Όμως για κάποιον λόγο, ίσως επειδή χθες η καταιγίδα ήταν τραγική, νερό πέρασε μέσα αλλά όχι από το ταβάνι, το έβλεπα να στάζει από τα αλουμίνια, εκεί που ενώνεται το τζάμι με το αλουμίνιο. Είναι μη ανοιγόμενο το τζάμι, και εκεί στην ένωση τζαμιού με αλουμίνιου, υπαρχει το κουτί που περιέχει το μοτέρ του παντζουριού (ρολό). Ο βοριάς χτυπάει το τζάμι αυτό και χθες μάλλον με τη βροχή, το σφυροκόπαγε. Η ταράτσα στεγάζει το τζάμι αυτό κατά 40πόντους περίπου και μου κάνει εντύπωση πως γίνεται να μπήκε νερό από εκεί! Nα και μερικές φωτογραφίες για να καταλάβετε τι εννοώ Στο κόκκινο βέλος είναι το σημείο όπου έσταζε το νερό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα