Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βλεπω συνεχεια 20χρονα παιδια να δουλευουν ως PR και πορτα σε κλαμπακια και αναρωτιεμαι πως χωθηκαν ...ξερει ετσι κανεις τπτ?

• Like 2
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανάλογα το target group του μαγαζιού...αν είναι μπαρ ή κλαμπ ή καφετέρια για φοιτητές και γενικά ηλικίες 18-24 τέτοια ηλικία θα είναι και η καλησπερατζού ή καλησπερατζής που φυσικά θα έχει και έναν ανάλογο κύκλο γνωριμιών για να φέρνει κόσμο στο μαγαζί. Και επειδή τα περισσότερα μαγαζιά τέτοια ηλικίας κόσμο έχουν για αυτό είναι και αυτοί οι περισσότεροι...so simple...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πλεον δεν υπαρχει μαγαζι (οχι μονο κλαμπ αλλα και απλο καφε-μπαρ)που να μην εχει pr για να φερει κοσμο...
οποιος θελει γινεται φτανει να εχει κρατησεις...
1ε το ατομο ή κανα 10-20ε το μπουκαλι.προ κρισης ηταν 2-3ε και 20-40ε

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τρεντομαλακιούλες της εποχής μας.. πιτσιρίκια και γκομενάκια που ασχολούνται με κουτσομπολιά clubakia και εκδηλώσεις απο το πρωί εως το βράδυ..

Απο παρατάξεις κυρίως όπως είπε κ ο φίλος απο πάνω..

Επεξ/σία από Prof_Chaos
  • Like 14
Δημοσ.

Αυτοι που δουλευουν σαν "PR" και τους ξερεις, και τους μιλας, και ειναι γνωστοι σου, και ειναι και φιλοι σου... Ειναι οντως φιλοι σου?.. Γινεται καποιοι να ειναι κολλητοι με 10 και πανω ατομα?.. Σε βλεπουν σαν μονοευρο ενα πραγμα? Αυτη την απορια εχω.. Και μου ηρθε αφου πηρα το πτυχιο.. Αναρωτιομουn τοσο καιρο.. πως γινεται καποιοι να μιλανε με ολους στο ασχετο; Οκ να μιλαει σε πολλες κοπελες εχει καλως, αλλα να μιλαει και σε αγορια, και να "προσπαθει" να κανει "φιλους" στο ασχετο, δεν μπορουσα να καταλαβω το γιατι. Αργοτερα εμαθα και εγω για τα pr..

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω ,κάποιοι -για να μην πω όλοι ισως να μην είναι δίκαιο-  PR σου στέλνουν στο άκυρο : Α αποψε θα ειμαι με τα κοριτσια/παιδιά στο ΤΑΔΕ , αμα θέλετε ελάτε !! ;)

Είναι οι ίδιοι που σου «κολλάνε» όταν πλησιάζει η εξεταστική λόγω...σημειώσεων ! :P

• Like 1
Δημοσ.

Και που ειναι PR τι έγινε! Ο κάθε κακομοιρης ειναι PR τώρα.

Νομίζετε οτι ειναι το ίδιο όπως ηταν πριν 10 χρόνια.

Ή οτι παίρνουν λεφτά.

Τέλος παίδες η νύχτα.

Το νυχτοκάματο εχει παει πάτο.

Για να καταλάβετε:

Στις γιορτές έκανε opening η Βισση με το Ρέμο.

Πούλησαν 200 2πλες προσκλήσεις.

Έπαιρνες για ενα άτομο κ μπαιναν 2.

Με αποτέλεσμα το επόμενο ΣΚ να ειναι κλειστό.

Βέρτης το περασμένο καλοκαίρι.

Ένα Σάββατο γέμιζε το μαγαζί κ οχι πάντα.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Σε Θεσσαλονίκη μια χαρά μεροκάματο βλέπω τσιμπάνε, και ποτάκια τσάμπα και φώτο στο φβ και γκομενακια

και αυτο το θεωρεις επιτυχια ? εγω τα βλεπω και ξερναω με ολα αυτα, όλα ψευτικα, αλλα δυστυχως ειναι προτυπο για πολλους αυτος ο τροπος ζωης καφετεριες κλαμπακια γνωριμιες κλπ καγκουρια και πουτανακια γκομενες δε βρισκεις και κανα σοβαρο ανθρωπο εκει...σε κλαμπακι δεν εχω πατησει ποτε στη ζωη μου χιλιες φορες να παω εκκλησια που λεει ο λογος..

• Like 14
Δημοσ.

Σε Θεσσαλονίκη μια χαρά μεροκάματο βλέπω τσιμπάνε, και ποτάκια τσάμπα και φώτο στο φβ και γκομενακια

αυτό που περιγράφεις δεν είναι μια χαρά είναι lifestyle παρακμή..

• Like 12
Δημοσ.

Πριν καποια χρονακια τα Pr ατομα, που συνηθως ηταν και λιγο υπερβολικα "pr" μαλλον για γελια δλδ για οποιονδηποτε ειχε iq>5, βγαζαν καποια καλα χρηματα και ειχαν καλα κονε, επιφανειακα αλλα καλα. Τωρα εχουν ατονησει και αυτα και ειναι πιθανον αν υποθετικα πηγαινες για τετοια "δουλεια" να απογοητευτεις απο το ποσο social καθυστερηση παιζει σε αυτους του κυκλους...  :-(

Δημοσ.

και αυτο το θεωρεις επιτυχια ? εγω τα βλεπω και ξερναω με ολα αυτα, όλα ψευτικα, αλλα δυστυχως ειναι προτυπο για πολλους αυτος ο τροπος ζωης καφετεριες κλαμπακια γνωριμιες κλπ καγκουρια και πουτανακια γκομενες δε βρισκεις και κανα σοβαρο ανθρωπο εκει...σε κλαμπακι δεν εχω πατησει ποτε στη ζωη μου χιλιες φορες να παω εκκλησια που λεει ο λογος..

αυτό που περιγράφεις δεν είναι μια χαρά είναι lifestyle παρακμή..

Τωρα μιλατε σοβαρα? εκκλησια? πουτανε γκομενες? δλδ εσεις στα 18-22 τι θελατε να μην εχετε γκομενακια και να μην ειστε καγκουρες ?

Δημοσ.

θέλεις να είσαι κάγκουρας..; καλή φάση.. αντε με το καλό και κλαρινογαμπρός οταν μεγαλώσεις χαχαχαχαχα.

οχι ρε φιλε απλά σου λέμε οτι όλο αυτό είναι επιφανειακό και ανούσιο.

Και στα club σου θα πάς και θα διασκεδάσεις και τις γκόμενες σου θα έχεις.. λογικό είναι .. τι εκκλησίες λές;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...