Muchacho Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 PR,να και μια λεξη που ισως αρκετοι να μην ξεραμε πριν κατι χρονια. Πως χωθηκαν?Κονε,ονομα και αμα εισαι γνωστο κλαρινο και θαμωνας ισως να παρεις προαγωγη σε Πι Αρ.Οι περισσοτεροι γυμνοσαλιαγκες απο αυτους ειναι φιλικοι εως αηδιας που θες να τους 1
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 απο γυμνοσάλιαγκες προάγονται σε κλαρινοσαλίγκαροι.. 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Τωρα μιλατε σοβαρα? εκκλησια? πουτανε γκομενες? δλδ εσεις στα 18-22 τι θελατε να μην εχετε γκομενακια και να μην ειστε καγκουρες ? Στα 18 - 22 το να είσαι "κάγκουρας" για να βρεις "γκομενάκια" [sic] είναι κατάντια. Κατάντια νοητική, πολιτιστική και προσωπική. Εάν γενικά είναι στόχος το "να βρεις γκομενάκια" στα 18 - 22, τότε αυτός που είναι έτσι δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτό που τραγουδούσε η Τζούλια: "Στόχος είναι τα λεφτά". Όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν και θα τους δούμε αύριο - μεθαύριο σε δημόσια υπηρεσία και λένε ό,τι λαλακία τους κατέβει. 4
thephotoshoped Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Τωρα μιλατε σοβαρα? εκκλησια? πουτανε γκομενες? δλδ εσεις στα 18-22 τι θελατε να μην εχετε γκομενακια και να μην ειστε καγκουρες ? Εσυ τυπε εισαι σοβαρος; Δουλεψα 2011-2012 νυχτα σαν σκυλι και την εφαγα με το κουταλι. Φωτογραφος για ενα νυχτοκαματο με 5/7 τη βδομαδα. Εχω μετανιωσει πικρα απο τη μια αλλα απο την αλλη εχω αποκτησει εμπειρίες. Ειμαι 21 τωρα και ευτυχως εχω περασει σε μια πολυ αξιοπρεπη σχολη και ειμαι περηφανος για αυτο (ιστορια αρχαιολογια απθ). Δεν εχω σιχαθει τοσα πολλα πράγματα μαζι στη ζωη μου.. Να βλεπεις παντου γυρω μια κοινωνικη και ηθιλη παρακμη απο τυπακια οπως λες και συ που κυνηγανε το 20ρικο το βράδυ και αμα τους κατσει κανενας/καμια να βγαλουν τη νυχτα τους θα ειναι χαρουμενοι κανοντας check in και βγαζοντας φωτογραφιες με φιλοσοφικες μαλακιες που διαβασαν στο fb χωρις να ξερουν ουτε καν τι συμβαινει. Πριν με κατηγορησεις μπηκα συνειδητοποιημενα εκει μεσα γιατι ως φοιτητης εχω τεραστιο οικονομικο προβλημα και εγω και η οικογενεια μου και ηθελα το χαρτζιλικι για να βγαζω τη βδομαδα. Ουτε γκομενες εψαχνα ουτε μουρη πουλησα.. Οταν το πραγμα εφτασε στο απροχωρητο τα παρατησα και εφυγα. Εδωσα βαση ατη σχολη μου και ας ειμαι σε δεινη οικονομικη κατασταση τωρα. Οπως ειπα ασχολουμαι σοβαρα με τη φωτογραφια και την αγαπαω.. ολο το υπολοιπο το εχω σαν εμπειρία. Και τελος οχι, δεν κυνηγαω αυτα που λες.. Θα επρεπε ολοι οι νεοι να κυνηγουν τη γνωση και τον πολιτισμο και οχι το τι θα φορεσουν για να βγουν σε ενα κωλομπαρο. Ετσι θα ειχαμε πετυχει τη βελτιωση της -πρωτιστως- ηθικης κρισης στη χωρα μας. 29
Silenzio Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Εσυ τυπε εισαι σοβαρος; Δουλεψα 2011-2012 νυχτα σαν σκυλι και την εφαγα με το κουταλι. Φωτογραφος για ενα νυχτοκαματο με 5/7 τη βδομαδα. Εχω μετανιωσει πικρα απο τη μια αλλα απο την αλλη εχω αποκτησει εμπειρίες. Ειμαι 21 τωρα και ευτυχως εχω περασει σε μια πολυ αξιοπρεπη σχολη και ειμαι περηφανος για αυτο (ιστορια αρχαιολογια απθ). Δεν εχω σιχαθει τοσα πολλα πράγματα μαζι στη ζωη μου.. Να βλεπεις παντου γυρω μια κοινωνικη και ηθιλη παρακμη απο τυπακια οπως λες και συ που κυνηγανε το 20ρικο το βράδυ και αμα τους κατσει κανενας/καμια να βγαλουν τη νυχτα τους θα ειναι χαρουμενοι κανοντας check in και βγαζοντας φωτογραφιες με φιλοσοφικες μαλακιες που διαβασαν στο fb χωρις να ξερουν ουτε καν τι συμβαινει. Πριν με κατηγορησεις μπηκα συνειδητοποιημενα εκει μεσα γιατι ως φοιτητης εχω τεραστιο οικονομικο προβλημα και εγω και η οικογενεια μου και ηθελα το χαρτζιλικι για να βγαζω τη βδομαδα. Ουτε γκομενες εψαχνα ουτε μουρη πουλησα.. Οταν το πραγμα εφτασε στο απροχωρητο τα παρατησα και εφυγα. Εδωσα βαση ατη σχολη μου και ας ειμαι σε δεινη οικονομικη κατασταση τωρα. Οπως ειπα ασχολουμαι σοβαρα με τη φωτογραφια και την αγαπαω.. ολο το υπολοιπο το εχω σαν εμπειρία. Και τελος οχι, δεν κυνηγαω αυτα που λες.. Θα επρεπε ολοι οι νεοι να κυνηγουν τη γνωση και τον πολιτισμο και οχι το τι θα φορεσουν για να βγουν σε ενα κωλομπαρο. Ετσι θα ειχαμε πετυχει τη βελτιωση της -πρωτιστως- ηθικης κρισης στη χωρα μας. νομίζω ο φίλος εδω τα είπε όλα πάνω στο θέμα !! μακάρι να σκέφτονταν έτσι σημερα η νεότερη γενια, αλλα βλέπω τα πράγματα να χειροτερεύουν.. 3
~mxls~ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 ...Δεν εχω σιχαθει τοσα πολλα πράγματα μαζι στη ζωη μου.. Να βλεπεις παντου γυρω μια κοινωνικη και ηθιλη παρακμη απο τυπακια οπως λες και συ που κυνηγανε το 20ρικο το βράδυ και αμα τους κατσει κανενας/καμια να βγαλουν τη νυχτα τους θα ειναι χαρουμενοι κανοντας check in και βγαζοντας φωτογραφιες με φιλοσοφικες μαλακιες που διαβασαν στο fb χωρις να ξερουν ουτε καν τι συμβαινει. ... Πέρα για πέρα αλήθεια. 1
aris1986 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ουσιαστικά σαν εταιρία πυραμίδα δουλεύει (και) αυτό! 1
mary Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Εσυ τυπε εισαι σοβαρος; Δουλεψα 2011-2012 νυχτα σαν σκυλι και την εφαγα με το κουταλι. Φωτογραφος για ενα νυχτοκαματο με 5/7 τη βδομαδα. Εχω μετανιωσει πικρα απο τη μια αλλα απο την αλλη εχω αποκτησει εμπειρίες. Ειμαι 21 τωρα και ευτυχως εχω περασει σε μια πολυ αξιοπρεπη σχολη και ειμαι περηφανος για αυτο (ιστορια αρχαιολογια απθ). Δεν εχω σιχαθει τοσα πολλα πράγματα μαζι στη ζωη μου.. Να βλεπεις παντου γυρω μια κοινωνικη και ηθιλη παρακμη απο τυπακια οπως λες και συ που κυνηγανε το 20ρικο το βράδυ και αμα τους κατσει κανενας/καμια να βγαλουν τη νυχτα τους θα ειναι χαρουμενοι κανοντας check in και βγαζοντας φωτογραφιες με φιλοσοφικες μαλακιες που διαβασαν στο fb χωρις να ξερουν ουτε καν τι συμβαινει. Πριν με κατηγορησεις μπηκα συνειδητοποιημενα εκει μεσα γιατι ως φοιτητης εχω τεραστιο οικονομικο προβλημα και εγω και η οικογενεια μου και ηθελα το χαρτζιλικι για να βγαζω τη βδομαδα. Ουτε γκομενες εψαχνα ουτε μουρη πουλησα.. Οταν το πραγμα εφτασε στο απροχωρητο τα παρατησα και εφυγα. Εδωσα βαση ατη σχολη μου και ας ειμαι σε δεινη οικονομικη κατασταση τωρα. Οπως ειπα ασχολουμαι σοβαρα με τη φωτογραφια και την αγαπαω.. ολο το υπολοιπο το εχω σαν εμπειρία. Και τελος οχι, δεν κυνηγαω αυτα που λες.. Θα επρεπε ολοι οι νεοι να κυνηγουν τη γνωση και τον πολιτισμο και οχι το τι θα φορεσουν για να βγουν σε ενα κωλομπαρο. Ετσι θα ειχαμε πετυχει τη βελτιωση της -πρωτιστως- ηθικης κρισης στη χωρα μας. Ποιο 20αρικο κυνηγανε; Και τι να τους κάτσει; Η γκομενα; Ποιοι ρε παιδια; Οι πι-αριστες; Σοβαρα; Ειναι τοσο μαυρα τα πραματα; Να τα λυπαμαι δλδ τα κοριτσακια;
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Κοιταξτε μερικοι εδω μεσα κρυβονται πισω απο το δαχτυλο τους... Κανεις δεν παει σε κλαμπακια, κανεις δεν ντυνεται σαν αυτους που αποκαλειται κλαρινογαμπροι, κανεις δεν ψαχνει γκομενακια που θα εχουν πεταξει το κ@λο τους ή το βυζι τους εξω... Αν ειναι παντε σε κανενα καφενειο ή καπη να γουσταρετε.... Δεν λεω και γω κατακρινω αυτους που πανε καπου επειδη θα βγουν εκει φωτο, θα την ανεβασουν στο φβ, πανε εκει γιατι πανε οι αλλοι... Εγω θα παω για να περασω εγω καλα με την παρεα μου, να μου προσφερει το μαγαζι ενα ευχαριστω περιβαλλον.... Και οχι μπες μεσα, σε παιρνει παραγγελια ενα ζωο που δεν ξερει να μιλα/φερεται και φευγει με το κεφαλι σου διπλο... Αυτα...
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Κοίτα λίβε, μια κλαρινογαμπρίαση την έχεις, ε; 1
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Κοιτα αν ειναι να βαζουμε ταμπελες στους ανθρωπους ... Μπορεις να το πεις κι ετσι... Μ αρεσει να φοραω ωραια ρουχα, παππουτσια, να εχω ωραια μαλλια. Και οχι μαο μαο... Δεν ντρεπομαι ετσι πως ντυνομαι. Με την διαφορα ομως οτι δεν φερομαι σαν μαλακας, δεν παω καπου γιατι πανε οι αλλοι, δεν με νοιαζει να πω ημουν εκει, να βγω φωτογραφια κλπ. Παω, παιρναω καλα, πινω, αλλα παντα σε κοσμιο επιπεδο, σεβομαι το διπλανο μου που εχει ερθει να πιει ενα ποτο, οχι σαν κατι αλλους μαλακες που σε σκουντανε, σε πατανε, νομιζουν οτι το μαγαζι ειναι δικο τους... Αν θελεις να το πεις αυτο οτι κλαρινογαμπροζω πες το... Παω και για τα γκομενακια, γιατι σπιτι μου δεν θα τα δω, ουτε θα μου το φερουν στο πιατο... Αν εσας ολες σας παρακαλανε να τις μιλησετε μαλλον εγω κατι κανω λαθος ή ειμαι για τα μπαζα... 5
John323 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Κανεις δεν παει σε κλαμπακια, κανεις δεν ντυνεται σαν αυτους που αποκαλειται κλαρινογαμπροι, κανεις δεν ψαχνει γκομενακια που θα εχουν πεταξει το κ@λο τους ή το βυζι τους εξω... Φιλε τα τσιπουραδικα/ρακαδικα ειναι γεματα και κυριως απο φοιτητοκοσμο και αυτο λεει πολλα. Περαν του οικονομικου ειναι ενα μεγαλο μερος του νεαρου κοσμου που γι`αυτον διασκεδαση ειναι να παει να πιει 4-5 τσιπουρα, να πει 5-10 μαλακιες με την παρεα και να χαζεψει κανα γκομενακι στο απεναντι τραπεζι. Θελει αραγμα και οχι ταλαιπωρια. Δεν κατηγορω οσους θελουνε κλαμπακια, κουνημα, στριμωξιδι μπομπες κτλ κτλ. Γουστο τους. Κοιτα αν ειναι να βαζουμε ταμπελες στους ανθρωπους ... Κανε οτι θες ρε μαστορα, αμα εσυ την βρισκεις μαγκια σου. Η ευτυχια ειναι κατι πολυ ιδιαιτερο για τον καθενα. Αμα ετσι περνας καλα οπως και πολλοι αλλοι νεοι συνεχιστε!
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Κι γω παω σε τετοια... Βασικα τα προτιμω... Ησυχη μουσικη να πεις μια κουβεντα... Χαλαρα... Δεν ειπα οτι αν δεν παω δεν θα με παει καλα η εβδομαδα. Καθε αλλο... Ολα με μετρο. Αλλα οσο αφορα το ντυσιμο κλπ παλι τα ιδια θα εβαζα... Ενοειτε οτι κανω αυτο που μου αρεσει... Νταβατζη ακομα στο π@@@σο μου δεν εβαλα 1
mary Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Αν ολοι οι κλαρινογαμπροι ηταν σα τον liverpool89 τοτε τα κοριτσια θα επρεπε να κανουν ουρες πισω τους. Μπορει οπως λες cthulhu να κλαρινογαμπριάζει αλλά μονο στο ντυσιμο. Μια χαρά παιδί, ευγενικό και μετρημένο ειναι.Τον γνωρισαμε στη συναντηση Θεσσαλονικιων πριν λιγο καιρο. Ουτε τουπέ έχει, ούτε ποζερας ειναι, οπως συνηθως κραζουνε το ειδος. 2
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Σε ευχαριστω πολυ Μαιρη... . Αν και δεν δικαιολογουμε εγω για τιποτα, ουτε θα απολογηθω για κατι ειδικα μεσα πισω απο ενα υπολογιστη... Θεμα εχουν οι αλλοι με αυτο που βλεπουν, οχι ο αλλος.. Ο αλλος για να το κανει θα του αρεσει, αρκει να μην ειναι χυδαιο αυτο και προσβαλει τον διπλα του... Μερικες φορες κρινουμε λαθος... Το ματι ξεγελιεται ευκολα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα