Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω θεωρω τα τσιπουραδικα ας πουμε οτι δεν ειναι για νεανικο κοσμο

προσωπικα δεν μ αρεσουν καθολου

προτιμω να παω να αραξω στο σταντακι και να χαλβαδιαζω βυζαρουδες και πινω την βοτκα μου και να ειμαι θυμα της εποχης με τις φωτο στο φβ και τα τσεκ ιν παρα να καθομαι με την ρετσινα στο χερι και λεω αερολογιες,

ΓΙΑ ΜΕΝΑ αυτου του ειδους η διασκεδαση θα ερθει οταν θα εχω κουραστει απο τα κλαμπακια δλδ στα 40 οταν θα χω γυναικα και παιδια και θα βγαινω μια φορα στον αιωνα

το τι αρεσει στον καθενα ειναι αρκετα υποκειμενικο

μαθαμε τωρα και τους λεμε ολους κλαρινογαμπρους και ποζερια

εσυ τυπε, φωτογραφε απο πανω γτ το σιχαθηκες και εφυγες αν εχεις την καλοσυνη να μ πεις. 

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χαχαχαχαχα ωραιος δικε μουυυ με καλυψες :eek:

αν και αν κρινω απο την δικη σου υπογραφη, κατεχοντας τετοιο pc δεν πρεπει να εχεις και τρελο οικονομικο προβλημα οπως αναφερεις προ ολιγον ποστ :devil:

2 κατοσταρικα ram ? τρελεεε
Δημοσ.

καλα σε λίγο θα πουμε οτι θεμα δεν έχει η νεολαια που έχει μαθει να ζει με τα προτυπα της τβ, με μια δηθεν διασκεδαση της γκλαμουριας κλπ κλπ αλλα οι λίγοι που κρινουν..ελεος αυτα τα ειχα δει και στην τβ τλευταια φορα που ειχα δει περιοδο 2004-05 απο τοτε κομμενη...θυμάμαι τον Δ.Δανικα που είχε βγει σε μια εκπομπη του κωλου και τον εκραζαν, αχ καλε δικαιωμα μας ειναι να διασκεδαζουμε οπως θελουμε και εσυ εισαι ο αντικοινωνικος προβοκατορας και αλλες τετοιες μαλακιες...εγω οσο βλεπω καγκουρια θα κραζωωω λεμε μη πω τιποτα βαρυτερο, ρεζιλια της κοινωνιας, αλλοι στα 16-21 τους πολεμουσαν το κρατος και τις κοινωνικες αδικιες (το λεω γιατι διαβαζα τις προαλλες για τους βαρκαρηδες της θεσσαλονικης ενα βιβλιο και ειχα ανατριχιασει και μετα βλεπω πως εχουμε καταντησει ως κοινωνια και αηδιαζω..)

• Like 6
Δημοσ.

χαχαχαχαχα ωραιος δικε μουυυ με καλυψες :eek:

αν και αν κρινω απο την δικη σου υπογραφη, κατεχοντας τετοιο pc δεν πρεπει να εχεις και τρελο οικονομικο προβλημα οπως αναφερεις προ ολιγον ποστ :devil:

2 κατοσταρικα ram ? τρελεεε

Χαιρομαι που καλυφτηκες! Εγω αυτο το συστημα το εφτιαξα πριν 3 χρονια με επιδοτηση και χρηματα δουλεμενα. Δεν εχω αναγκη ουτε να δωσω λογαριασμο ουτε και να κρυφτω.

• Like 1
Δημοσ.
το τι αρεσει στον καθενα ειναι αρκετα υποκειμενικο

μαθαμε τωρα και τους λεμε ολους κλαρινογαμπρους και ποζερια

Κάπου τα έχετε μπερδέψει τα πράγματα παίδες

Το "κλαρινογαμπρός" αναφέρεται στον τρόπο ντυσίματος κυρίως και στην εξωτερική εμφάνιση γενικότερα

Δε με νοιάζει τι σου αρέσει, αν ντύνεσαι σαν κλαρίνο, είσαι κλαρίνο

• Like 1
Δημοσ.

Έδινε 1.05 να γυρίσει το θέμα στον τρόπο διασκέδασης και στο πόσο ρηχός και χάλια είναι...προφανώς όλοι εδώ μέσα στα 18-23 τους σύχναζαν σε όπερες..η ρεμπέτικα κουτούκια..έβγαιναν μόνο για συναυλίες ξένων συγκροτημάτων και ποτάκι αυστηρά σε rock bar η κάνα tango bar ή σε μικρές σκηνές με jazz μπάντες...τελικά τίγκα στο alternative και τους hipster το insomnia...

Εγώ απ'την άλλη έκανα όλα τα παραπάνω ΚΑΙ όταν γούσταρε ή παρέα πήγαινα και στα πιο τρεντομάγαζα που μπορείτε να φανταστείτε...σε όλα(από το ρεμπέτικο κουτούκι μέχρι το ποιο τρεντόκλαμπο που υπάρχει) ντυνόμουν με ένα t shirt και ένα τζινάκι και δεν έβαζα ταμπέλα ούτε στο μπλουζάκι μου(MOSCHINO) ούτε σε κανέναν άλλον σε κανένα από όλα αυτά τα μέρη που πήγαινα...και πάντα και παντού περνούσα ωραία όποτε ήταν ωραία και η παρέα..

So simple for me...

Δημοσ.

Όταν είσαι 18 - 22/23/24, το να πας να ψαχτείς για ένα free εισιτήριο στην λυρική σκηνή είναι κάτι που μπορείς να κάνεις. Το να πηδήξεις για να μπεις free σε συναυλία στον Λυκαβηττό, επίσης. Το να παίξεις hide & seek με τους μπράβους σε στις συναυλίες επίσης. 

Επίσης, back then υπήρχε και το bar Παράφωνο με τον φοβερό και πάρα πολύ cult φιγούρα barman και ο τυπάς στο Jazz & Jazz δεν είχε βοηθό... και όταν τα έπαιρνε, τα έπαιρνε και δεν έπινες άλλο ποτό. 

Το να πας σε ένα κ*λ*μάγαζο απλά και μόνο για να γίνεις attention whore ήταν και θα είναι κλασικός εξευτελισμός. 

Το ίδιο ισχύει και για όσους πάνε σε εναλλακτικές καταστάσεις μόνο και μόνο γιατί είναι εναλλακτικές. 

Δημοσ.

Για μένα το ίδιο εύκολα βρίσκεις ποζεράδες στα εναλλακτικά..το ίδιο εύκολα βρίσκεις ποζεράδες και στα mainstream...και στα δύο μέρη ο ίδιος ναρκισσισμός και εγωμανία υπάρχει στην τελική...όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε...

Δημοσ.

διακρίνω μια εχθρικοτητα προς τους pr και απο πολλούς δεν πιστεύω οτι είναι για τους λόγους που αναφέρετε.. απο το"δεν μου αρέσει"μέχρι το"μισώ"παίζουν πολλά..  ο νοών νοείτω..

Δημοσ.

Αυτα διαβαζω και νιωθω εξωγηινος που η τελευταια φορα που βγηκα βραδυ σε μαγαζι ηταν πριν 2 μηνες ια να ακουσω τη Μποφιλιου στο Passport. :-P

Δημοσ.

θέλει ταλέντο στα χείλη

Καλα πειτε με τωρα και πουστη να εχω βροχη μυνηματων απο τον τοξο....

Για να χαρακτηρησεις καποιον πρωτα πρεπει να τον γνωρισεις...

Εγω δεν μπορω να πω οτι εισαι ασχημος αν δεν σε δω.. Δεν μπορω να πω εισαι κωλοχαρακτηρας αν δεν μιλησω εστω και μια φορα μσζι σου..

Να ψεκαθαρισω τι θεση μου...

Γιατι με βαλατε στο τοιχο.. Μονο οι γυναικες μου αρεσουν.. Ολες ομως.. Εχω το δικο μου στυλ που ταιριαζει στην περισταση πχ σε ενα γαμο θα παω με κουστουμι... Αλλα για ρετσινα μπορει να παω και με φορμα.. Δεν με νοιαζει..

Οταν βγαινω θελω να αισθανομαι ανετος.. Ολοι εσεις οι μη κομπλεξικοι θα θελα να ξερα που πατε και πως βρισκεται γυναικα...

Μαλλον ερχεται απο μονη της σπιτι σας και σας λεει σημερα σε θελω...

Ολοι εχουμε @@ αλλα μερικοι ειστε παπαρια μαγκες...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...