Grey Warden Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Το σημαντικο ειναι να γνωρισεις γυναικα εκτος club. Οι πιθανοτητες να εχει εγκεφαλικα κυτταρα ειναι απειρως μεγαλυτερες. #flame 6
Liverpool89 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Γιατι στα κλαμπ πανε ολες οι χαζες; Για να καταλαβω... Σημερα πηγα για καφε ερχονται δυο αγγλιδες μαλλον και μου λενε να κατσουμε; Εγω ως κλαρινογαμπρος επρεπε να μου τρεξουν τα σαλια και να πω ναι, να κερασω σφηνακι και να παω παρακατω... Αλλα δεν γουσταρα. Βγηκα γιανα πιω χαλαρα το ποτο μου, τις ειπα περιμενω παρεα και φυγανε.. Τελος.. Τα βαλατε ολα σε ενα τσουβαλι και το σερνεται... Κοφτε το... Εχει καταντησει μαλακια.. Εγω θα πηγαινα και με μια που θα γνωριζα σε ενα κλαμπα ή σε ενα ρεμπεταδικο.. Κανεις ομως δεν με μπορει να που πει οτι αυτη που ειναι στο ρεμπεταδικο ειναι πιο μορφωμενη απο την αλλη ή πιο καλη κοπελα.. Αν σου κατσει σου εκατσε απλα.. 2
Grey Warden Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Και για να μην παρεξηγηθω απο τις γυναικες, το ιδιο ισχυει και για τους αντρες. #flame 2
mary Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Το σημαντικο ειναι να γνωρισεις γυναικα εκτος club. Οι πιθανοτητες να εχει εγκεφαλικα κυτταρα ειναι απειρως μεγαλυτερες. #flame :lol: Ε σε καλο σου.... Ωραιο ηταν...... :lol:
Prozac Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Πέντε μέρες στην δουλεία, για μια νύχτα γκλάμουρια 1
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Πέντε μέρες στην δουλεία, για μια νύχτα γκλάμουρια Υποτίθεται κάνει ρίμα αυτό;
Prozac Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Υποτίθεται κάνει ρίμα αυτό; Καταραμένοι τόνοι
Grey Warden Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Πεντε μερες τρως αγγουρι και το Σαββατο εισαι μουρη. Αυτο μαλλον ηθελε να πει ο φιλος. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Εγώ κατάλαβα ότι έλεγε κάτι σαν: Όλη την βδομάδα χαμαλίκι και το Σάββατο Τσαλίκη 2
Prozac Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Όχι, δεν βγαίνουν σωστά οι συλλαβές στα δικά σας. Ενώ το δικό μου είναι just
Ntinaras Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Εγώ κατάλαβα ότι έλεγε κάτι σαν: Όλη την βδομάδα χαμαλίκι και το Σάββατο Τσαλίκη ημισκουμπρια
Orpheas1992 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 @Liverpool89Καθεσαι και ασχολεισαι με ατομα που νιωθουν γαματοι επειδη δεν πατανε σε κλαμπ ενω ταυτοχρονα θεωρουν οτι οποιος παει σε κλαμπ, θεωρει τον εαυτο του γαματο για αυτο το πραγμα. Το πώς διασκεδαζει δηλαδη ο καθενας και το ποσο στα σοβαρα παιρνει το αν θα παει και πού θα παει να πιει ενα κωλοποτο, πρεπει να το κανουμε κι αυτο διαγωνισμο. Ο πιο εναλλακτικος κερδιζει.Γραψτους στα παπαρια σου σε παρακαλω, που απολογεισαι κιολας για το ντυσιμο σου και για το αν θα σε πουν κλαρινογαμπρο.... 4
Gtr34 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ο ελιτισμος και ο κοινωνικος ρατσισμος εχει πιασει ταβανι στο Ελλαντα .
Razor_7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Πεντε μερες τρως αγγουρι και το Σαββατο εισαι μουρη. Αυτο μαλλον ηθελε να πει ο φιλος. Και α και ου και...club το Που Σου Κου! [οποιαδήποτε ομοιότητα με παρατάξεις είναι απλά τυχαία] Έλα γράψου κι εσύ στη λίστα, το Σάββατο έχει Sosialista! οντόπικ: πόσα παίρνουν οι pr ανά άτομο/μπουκάλι,το 'χω απορία... 1
Backpacker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 @Liverpool89 Καθεσαι και ασχολεισαι με ατομα που νιωθουν γαματοι επειδη δεν πατανε σε κλαμπ ενω ταυτοχρονα θεωρουν οτι οποιος παει σε κλαμπ, θεωρει τον εαυτο του γαματο για αυτο το πραγμα. Το πώς διασκεδαζει δηλαδη ο καθενας και το ποσο στα σοβαρα παιρνει το αν θα παει και πού θα παει να πιει ενα κωλοποτο, πρεπει να το κανουμε κι αυτο διαγωνισμο. Ο πιο εναλλακτικος κερδιζει. Γραψτους στα παπαρια σου σε παρακαλω, που απολογεισαι κιολας για το ντυσιμο σου και για το αν θα σε πουν κλαρινογαμπρο.... +1000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα