guardianx71 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Τα 10μετρα απότι ξέρω σπάνια δουλέυουν είτε από Κίνα ή από Ευρώπη. Καλύτερα να πάρεις ένα 5μετρό και μία απλή 3μετρη προέκταση που την βάζεις μετά το repeater και συνδέεις πάνω του την συσκευή ή δύο 5μετρα αν δεν σου φτάνουν
billmel Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστω καλυτερα ειναι 5 μετρα + 5μετρα δηλαδη με repeater και οχι 10 μετρο με repeater απο οτι καταλαβα
guardianx71 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ναι. Τα καλώδια usb πάνε κανονικά εώς τα 4 μέτρα από τις μπροστινές θύρες(5 με τις εσωτερικές καλωδιώσεις κτλ)και 5 από πίσω. Οπότε κάθε 5 μέτρα θέλει repeater. Στα 10 όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ hit and miss κατάσταση. Το καλύτερο για μένα είναι το πρώτο που είπα. Repeater και κανονικό γύρω στα 4 (ΊΣΩΣ 5 μέτρα max η προέκταση, και αυτό hit and miss είναι αλλά με μεγαλύτερες πιθανότητες να λειτουργήσει) 1
djjohnnie13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 εχω παρει 5μετρο ενισχυμενο απο μαγαζι της γειτονιας και δουλεψε μια χαρα ειχα γκρι χρομα διαφανο και χονδρο βυσμα για την υποδοχη στην ακρη!οποτε κανε καμια βολτα στην γειτονια σου και θα βρεις!μεγαλα καταστηματα δεν εχουν! 1
Ziant Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ένα καλώδιο μπορεί να σε στείλει αδιάβαστο και τα λεφτά που θα γλυτώσεις να τα πληρώσεις σε φάρμακα. Καλώδια όπως και πολλά αλλά πράγματα δεν αγοράζουμε από e-bay/απευθείας από κίνα, μπορεί να έχει πρόβλημα, μπορεί να έχει λάθος συνδεσμολογία, φτηνό κόστος κατασκευής σε σημείο που δεν μπορείς να φανταστείς. Αυτοί που αγοράζουν από κινα/e-bay έχουν γνώσεις στο αντικείμενο, γνωρίζουν πωλητές που συνεργάζονται χρόνια, και ο πωλητής ξέρει ότι αν κάνει μαλακία, θα χάσει ένα πελάτη + όλους τους γνωστούς. Μιλάμε για επαγγελματίες που ψωνίζουν χρόνια και ο πωλητής κερδίζει πολλά λεφτά από αυτούς. Τώρα εγώ στην τύχη να βρω ένα πωλητή και ένα καλώδιο, μπορεί να χαλάσω την συσκευή που θα συνδέσω ή να έχω πρόβλημα που δεν μπορώ να λύσω γιατί δεν πάει ο νους μου στο καλώδιο. Το εργοστάσιο κόβει καλώδια, αν πάει κάτι λάθος στην παρτίδα, δεν τους συμφέρει να διορθώσουν το λάθος, τους συμφέρει σε κάποια χαμηλή τιμή να πουλήσουν τα προβληματικά καλώδια πχ σε κάποιον κινέζο χοντρέμπορο και αυτός στην συνέχεια θα καταστρέψει κόσμο, που δεν γνωρίζει να μετρήσει/αναγνωρίσει το καλώδιο. 1
billmel Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Εχεις δικιο μπορει να το κανουν γιατι για 10ευρω δεν θα σκαση ο κινεζος...παντος ευχαριστω πολυ παιδια...
djjohnnie13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/periferiaka/kalodia/Turbo-X-USB2-REPEATER-CABLE-5m-A-A-M-F.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα