Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

θα ήθελα να κάνω μια αναβαθμισούλα σε ένα φίλο και θα ήθελα και την δικής σας άποψη.Η αναβάθμιση θα γίνει μόνο στο κουτί.Δηλαδή θα ήθελα γνώμη για επεξεργαστή-μητρική-μνήμες-τροφοδοτικό και αν χρειαστεί κ κάρτα γραφικών.Η χρήση του συστήματος απλή, δηλαδή office, internet και κανένα rail simulation (μόνο αυτό από παιχνίδια)..Μέγιστο ποσό για όλα 500Ε.

Επίσης οι αγορά των κομματιών θα γίνει από διάφορα καταστήματα (ιντερνετικά)

• Like 1
Δημοσ.

Ευκολο και ποιο λιγα λεφτα θες εδω

Κουτι 30e

Τροφοδοτικο corsair 60e

Asus mb socket 1150 60e

Intel dual core socket 1150 50e

Ram corsair 4gb ddr3 40e

Gpu nvidia 630 60e

Seagate 7200.14 50e

Kai ise comple

• Like 3
Δημοσ.

Κουτι 30e
Τροφοδοτικο corsair 60e
Asus mb socket 1150 60e
Ram corsair 4gb ddr3 40e
Gpu nvidia 630 60e
Seagate 7200.14 50e
Kai ise comple

Καλά είσαι σοβαρός;

Δημοσ.
Δημοσ.

foxoulhs πολύ καλή η σύνθεση, αλλά θα πήγαινα σε asus M5A97 R2  για αυτή τη χρίση για να χωρέσω κανένα cooler ή ssd στη σύνθεση και απο ram καλύτερα 2χ4 gb για (dual chanel)  

γενικά η σύνθεση φαίνεται λίγο overkill για τη χρήση που θέλει ο τς, αλλά σε βάθος χρόνου θα τον ανταμείψει. 

• Like 1
Δημοσ.

Κουτι 30e

Τροφοδοτικο corsair 60e

Asus mb socket 1150 60e

Ram corsair 4gb ddr3 40e

Gpu nvidia 630 60e

Seagate 7200.14 50e

Kai ise comple

Μια χαρά είναι η σύνθεση για τις απαιτήσεις σου.. απλά για καλό και για κακό βάλε μια gpu 7770

http://www.skroutz.gr/s/2348363/Asus-Radeon-HD7770-1GB.html

και φυσικά πρόσθεσε και έναν SSD !!! Εδώ θα δεις την διαφορά....

Καλά είσαι σοβαρός;

Μια χαρά σοβαρός είναι... ΠΑΝΤΑ συνθέτουμε pc σύμφωνα με τις απαιτήσεις του καθενός. Εδώ έχουμε light χρήση και εφαρμογές single core που μάντεψε ο pentium είναι καλύτερος,

(Ενδεικτικά - αν και δεν μου πολύ αρέσει το site) http://cpuboss.com/cpus/Intel-Pentium-G3220-vs-AMD-FX-6300

Ωστόσο το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του pentium θεωρώ ότι είναι το socket 1150 μιας και όποτε θέλει σκάει 140 - 150 ευρώ και παίρνει μεταχείρα ι5 

Δημοσ.

Μια χαρά σοβαρός είναι... ΠΑΝΤΑ συνθέτουμε pc σύμφωνα με τις απαιτήσεις του καθενός. Εδώ έχουμε light χρήση και εφαρμογές single core που μάντεψε ο pentium είναι καλύτερος,

Αα εσύ αυτό κατάλαβες ότι σχολίασα; ΟΚ!

Δημοσ.

Τι θες να σε παρακαλάμε να μας πεις τι εννοούσες? Ή απάντα ή απλά προσπέρνα χωρί ΟΚ και Κ.Ο. ....

Θες να μου πεις ότι εσύ κατάλαβες ποια κομμάτια hardware πρότεινε ο anik72?

• Like 2
Δημοσ.

foxoulhs πολύ καλή η σύνθεση, αλλά θα πήγαινα σε asus M5A97 R2  για αυτή τη χρίση για να χωρέσω κανένα cooler ή ssd στη σύνθεση και απο ram καλύτερα 2χ4 gb για (dual chanel)  

γενικά η σύνθεση φαίνεται λίγο overkill για τη χρήση που θέλει ο τς, αλλά σε βάθος χρόνου θα τον ανταμείψει. 

με αυτη την συνθεση που του εκανα μπορει ανετα να τρεξει πολλαπλες εφαρμογες με μεγαλο ποσοστο επιτυχιας,

και σε περιπτωση που ο ΤΣ θελει ενα σαββατο πρωι ρε παιδι μου να παιξει ενα πιο απαιτητικο game,με την συνθεση μου μπορει :)

Δημοσ.

Αααα μάλιστα εκεί πήγαινε. Γενική ιδέα πήρα. Αν σκρουτζάρω μάλλον θα βρω τα ακριβή κομμάτια. Εγώ προσωπικά θεώρησα ότι το παιδί έδωσε οδηγό που να κινηθεί. Αλλά αν ο ts είναι εντελώς πρωτάρης , έχεις δίκιο ότι ελλοχεύουν κίνδυνοι ...

Δημοσ.

θα μπορούσε να πάει και κάπου εδώ για ποιο χαμηλά 

Gigabyte F2A88XM-HD3

AMD A8 6600K Black Edition 

Coolermaster N200 Mini Black 

Samsung 840 EVO Series 120GB 

Corsair Builder Series

Kingston HyperX DDR3 8GB (2x4GB) 

Western Digital Blue 1TB SATA3 

βγαίνουν περίπου 460 euro είναι πλήρες μηχάνημα και πολύ καλό vfm για μένα που τάχει όλα θα παίζει και κανένα παιχνιδάκι..

sorry niko αλλά απο τι στιγμή που μου δίνουν ταβάνι στην τιμή και μάλιστα τα 500 δεν προτείνω διπύρηνο ούτε στον εχθρό μου   

• Like 1
Δημοσ.

Αν έβαζες κάποιον Α10 θα ήμουν και εγώ υπέρ...

Όσο για τον διπύρηνο, σου ξανα εξηγώ. Έχουμε δεδομένο ότι οι χρήσεις θα είναι single core εφαρμογες.

Οπότε στο μόνο που διαφέρει ο διπύρινος από τον πολυπύρινο σου είναι.

1ον Ότι ο διπύρηνος είναι ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ

2ον Αν έχει πολλές απαιτητικές εφαρμογές ταυτόχρονα σε λειτουργία , τότε ο διπύρινος θα μένει πίσω, 

Αυτά.-

• Like 1
Δημοσ.

Αν έβαζες κάποιον Α10 θα ήμουν και εγώ υπέρ...

Όσο για τον διπύρηνο, σου ξανα εξηγώ. Έχουμε δεδομένο ότι οι χρήσεις θα είναι single core εφαρμογες.

Οπότε στο μόνο που διαφέρει ο διπύρινος από τον πολυπύρινο σου είναι.

1ον Ότι ο διπύρηνος είναι ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ

2ον Αν έχει πολλές απαιτητικές εφαρμογές ταυτόχρονα σε λειτουργία , τότε ο διπύρινος θα μένει πίσω, 

Αυτά.-

ποίες εφαρμογές θα τρέχουν αργότερα, το wold, το excel, ο firefox? τί διαφορά θα έχει ποια?

άσε τα bencmark σε single core σε 3-4 χρόνια ούτε λειτουργικό και antivirus δεν θα σηκώνει..

ο α10 χωράει στο budget αλλά το 20euro παραπάνω δεν δικαιολογούν τη διαφορα.

αν θέλει καλύτερα να τα δώσει σε ψήκτρα αν δεν τον καλύψει η stock.

κανένα 20άρικο στα μεταφορικά και το πιάσαμε το 500άρικο :P 

ποίες εφαρμογές θα τρέχουν αργότερα, το wold, το excel, ο firefox? τί διαφορά θα έχει ποια?

άσε τα bencmark σε single core σε 3-4 χρόνια ούτε λειτουργικό και antivirus δεν θα σηκώνει..

ο α10 χωράει στο budget αλλά το 20euro παραπάνω δεν δικαιολογούν τη διαφορα.

αν θέλει καλύτερα να τα δώσει σε ψήκτρα αν δεν τον καλύψει η stock ή σε γρηγορότερες ram. 

κανένα 20άρικο στα μεταφορικά και το πιάσαμε το 500άρικο :P 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...