Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το συγκεκριμενο προβλημα στο γονατο, μαζι με διαφορα άλλα, αλλά μολις ζορισω λιγο το γονατο (π.χ. αν γονατισω ή εχω αρκετη ωρα τα γονατα λυγισμενα περισσοτερο απο 90 μοιρες) η κυστη μαζευει υγρο και πρεπει να το ξεκουρασω για αρκετες μερες για να υποχωρησει. Το προβλημα ειναι οτι προσπαθω να ακολουθησω ενα προγραμμα γυμναστηριου και καθε φορα που πρηζεται πρεπει να σταματαω και να ξαναξεκιναω απο την αρχη. Υπαρχει καποια τροπος να υποχωρει γρηγοροτερα; Το προβλημα δεν δημιουργειται απο τις ασκησεις που κανω, εκει το προσεχω και εχω βγαλει και τριμηνο προγραμμα χωρις να πρηστει καθολου.

Δημοσ.

πιεστική επίδεση ίσως βοηθήσει. Με ελαστικό επίδεσμο (φτηνό) ή με ειδικά πως-τα-λένε που τα φοράς στο γόνατο (ακριβά). Οι γιατροί κάνουν και καμιά κορτιζόνη. Φυσικοθεραπεία επίσης (με ηλεκτροθεραπεία και τέτοια).

Δημοσ.

Γιατρό σκέφτηκες να ρωτήσεις;

ναι, εχω ρωτησει γιατρο. ειπε εγχειρηση επειδη η κυστη ειναι μεγαλη συν του οτι υπαρχουν και αλλα θεματα με το γονατο μου που θελουν φτιαξιμο αλλα δεν μπορω να μπω χειρουργειο αυτη την περιοδο

πιεστική επίδεση ίσως βοηθήσει. Με ελαστικό επίδεσμο (φτηνό) ή με ειδικά πως-τα-λένε που τα φοράς στο γόνατο (ακριβά). Οι γιατροί κάνουν και καμιά κορτιζόνη. Φυσικοθεραπεία επίσης (με ηλεκτροθεραπεία και τέτοια).

Τα εχω κανει αυτα. Μονο η φυσικοθεραπεια βοηθαει και μου ειναι και πολυ ευκολες αλλα θελει καμια δεκαρια θεραπειες και περιπου σε τοσο διαστημα μου περναει και χωρις θεραπειες.

Δημοσ.

επ επ, δεν σε λαμβάνω: περνάει στο ίδιο διάστημα είτε κάνεις φ/θ είτε δεν κάνεις, οπότε σε τι σε βοηθάνε οι φυσικοθεραπείες;

Πάντως δεν έχει κάτι άλλο να κάνεις...

Δημοσ.

περιπου στο ιδιο διαστημα. πχ. απο την 8η φτσικοθεραπεια δεν εχω καμια ενοχληση και το γονατο κανει ολες τις κινησεις. Χωρις φυσικοθεραπεια στις 10-12 μερες σταματανε οι ενοχλησεις και μετα απο αλλες 2-3 μερεςμπορω να κανω ολες τις κινησεις χωρις προβλημα

Δημοσ.

αν πραγματι πρεπει να κανεις χειρουργειο οπως λες αλλα δεν μπορεις αυτην την περιοδο τοτε take it easy για να μην τυραννιεσαι αδικα σε πονους κτλ μεχρι να γινει το χειρουργειο.απλα παντα για το χειρουργειο παρε μια αποψη και απο αλλον γιατρο.

Δημοσ.

Γονατο στην γυμναστικη αν κανει βαρη κουνας μονο στα ποδια και στις συνθετες ασκησεις οπως σκουοτ αρσεις..

Μπορει να κανεις ολο το αλλο κορμι και τα ποδια να τα κανεις με γελοια κιλα ωστε να μην ειναι ασχημο το αποτελεσμα...

Ρωτα ακομα ενα γιαρτο κι αν σου πει τα ιδια κανε το χειρουργειο να τελειωνεις... Μετα πλακωσου στην γυμναστικη..

Δημοσ.

σωστο και αυτο .το πανω μερος μπορει να το κανει πιο εντατικα και το κατω μερος σε ποιοο χαλαρη κατασταση μεχρι να τελειωσει με το χειρουργειο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...