celarg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα σε όλους! Φτιάχνω αυτό το thread για να να συζητάμε όλα όσα μας προβληματίζουν και θέλουμε να ρωτήσουμε σχετικά με διάφορα παράξενα πράγματα που δεν ξέρουμε αν είναι αλήθειες ή μύθοι. Κάνω λοιπόν την αρχή και παραθέτω το εξής: ξέρατε οτι τα σύννεφα πριν από τον σεισμό αλλάζουν χρώματα σύννεφα αλλάζουν χρώμα κι ένα απόκοσμο μπλε και λευκό φως απλώνεται στον ουρανό; Έτσι γίνονται!
Gtr34 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δεν το έχω ψάξει, άλλα αν ίσχυε αυτό δεν θα είχαμε αναπτύξει κάποιο σύστημα προειδοποίησης ;
celarg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δυστυχώς υπάρχουν συστήματα ειδοποίησης που δεν βασίζονται στα σύννεφα αλλά σε πιο επίσημες μετρήσεις και οι αρχές δεν δέχτηκαν να κατοχυρώσουν... Για να μην αρχίσουμε το κράξιμο στην χώρα κλπ κλπ πάμε σε άλλο παράξενο καλύτερα. Πχ τρίγωνο των Βερμούδων. Τελικά βρήκαν από τι προκαλούνται όλα τα περίεργα εκεί πέρα;
Timonkaipumpa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή, για να καταλάβω... Υπήρχε ομάδα επιστημόνων που ανέπτυξαν σωστή μεθοδολογία για να βρίσκουν κάτι τόσο σημαντικό και η μεθοδολογία που αναπτύξανε είναι τόσο καλή... και δεν την δημοσιεύσανε στο Nature (π.χ.), που έτσι θα γινόντουσαν super ονόματα, δεν την διάβασε κάποιο μεγάλο πανεπιστήμιο, δεν βρέθηκε κάποιος επενδυτής να δώσει τα λεφτά του... όχι για να βοηθήσουν αλλά για να μείνει το όνομά τους στην ιστορία και να βγάλουν και άλλα λεφτά.... αλλά την ξέρουν διάφοροι αμφιβόλου ποιότητας και αξιοπιστίας στο internet; Seems legit. 5
celarg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Το γνωρίζω από όσα διαβάζω και εγώ στο internet χωρίς να είμαι ειδικός και το συγκεκριμένο από μια διάλεξη που παρακολούθησα τυχαία. Δεν θα είναι βέβαια ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που μια σπουδαία ανακάλυψη, πατέντα κλπ δεν βρίσκει την αναγνώριση που της αξίζει.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 ένα άλλο παράξενο που με απασχολεί.. πώς η μύτη τρέχει και τα πόδια μυρίζουν? 6
celarg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Και έλεγα και εγώ να ένα thread χωρίς trolling! χαχαχα 1
Cryptic Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Πχ τρίγωνο των Βερμούδων. Τελικά βρήκαν από τι προκαλούνται όλα τα περίεργα εκεί πέρα; Ναι βρήκαν. Όλα τα "περίεργα" που προκαλούνται εκεί πέρα, προκαλούνται και αλλού. Σε άλλες πολυσύχναστες περιοχές του κόσμου συμβαίνουν περίπου τα ίδια ατυχήματα, και ο αριθμός τους είναι περίπου ίδιος.
HALF EVIL Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ts, το θεμα σου μπορει να πιασει απο την επιστημονικη σοβαροτητα μεχρι την απολυτη βλακεια. Δεν μου φαινεται ο καταλληλος χωρος για να συζητηθει, με το συμπαθειο κιολας. 1
celarg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δυστυχώς αυτό βλέπω. Εγώ ήθελα απλώς να συζητήσω κάποια πράγματα σοβαρά. Δεν νομίζω οτι φταίει το θέμα μου.
HALF EVIL Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Εννοω την ενασχοληση, οχι την ουσια του θεματος.
celarg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ναι βρήκαν. Όλα τα "περίεργα" που προκαλούνται εκεί πέρα, προκαλούνται και αλλού. Σε άλλες πολυσύχναστες περιοχές του κόσμου συμβαίνουν περίπου τα ίδια ατυχήματα, και ο αριθμός τους είναι περίπου ίδιος. έτσι ακριβώς είναι άνθρωποι εξαφανίζονται συνεχώς από όλον τον κόσμο δυστυχώς
Cryptic Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 έτσι ακριβώς είναι άνθρωποι εξαφανίζονται συνεχώς από όλον τον κόσμο δυστυχώς Πράγμα που δεν είναι καθόλου παράξενο. Ατυχήματα είναι.
papahlamidas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Το γνωρίζω από όσα διαβάζω και εγώ στο internet χωρίς να είμαι ειδικός και το συγκεκριμένο από μια διάλεξη που παρακολούθησα τυχαία. Δεν θα είναι βέβαια ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που μια σπουδαία ανακάλυψη, πατέντα κλπ δεν βρίσκει την αναγνώριση που της αξίζει. Θα ήθελα να μου πεις κάποιες που δεν έχουν βρει την αναγνώριση που άξιζαν. Εάν δεν σου είναι κόπος φυσικά. Επίσης όταν γίνεται σεισμός δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει συννεφιά για να μπορείς βασίζεσαι σε αυτό. Τα σύννεφα επίσης πιστεύω τα έχουμε δει όλοι μας σε παρόμοια κατάσταση με αυτή της φωτογραφίας και δεν έγινε κάποιος σεισμός. Δεν αντιλέγω ότι όντως μπορεί να ισχύει αλλά δεν φαίνεται αξιόπιστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις