johnieXoX Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 καλααά κοροϊδεύετε εσείς.. καλά τα λέει ο celarg άνθρωποι εξαφανίζονται συνεχώς από όλον τον κόσμο ξεχάσατε την αδελφή του mulder? εεε? 2
pournaras Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 καλααά κοροϊδεύετε εσείς.. καλά τα λέει ο celarg άνθρωποι εξαφανίζονται συνεχώς από όλον τον κόσμο ξεχάσατε την αδελφή του mulder? εεε? Κι απ' τη στεναχωρια του πηγε κι εγινε Hank Moody . 3
johnieXoX Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 άστα δράμα πέρασε ο άνθρωπος.. μη σου τύχει.. 1
Porg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 ξέρατε οτι τα σύννεφα πριν από τον σεισμό αλλάζουν χρώματα σύννεφα αλλάζουν χρώμα κι ένα απόκοσμο μπλε και λευκό φως απλώνεται στον ουρανό; Έτσι γίνονται! Αυτό δεν είναι πριν το σεισμό αλλά μετά απτο instagram 8
παπι Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Αντι να διαβαζετε μπαρουφες του καθε μπλοκ, γιατι δεν διαβαζετε βιβλια φυσικης;
bluesattack Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Παραξενο δεν ειναι να μην εχουμε μεχρι τωρα καποια σοβαρη επαφη με εξωγηινους ? Τα εχουνε πλακακια με την αμερικανικη κυβερνηση και περιμενουν την καταλληλη στιγμη ? Κι απ' τη στεναχωρια του πηγε κι εγινε Hank Moody . Female body inspector . Στην ιδια υπηρεσια δηλαδη
Timonkaipumpa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Το γνωρίζω από όσα διαβάζω και εγώ στο internet χωρίς να είμαι ειδικός και το συγκεκριμένο από μια διάλεξη που παρακολούθησα τυχαία. Δεν θα είναι βέβαια ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που μια σπουδαία ανακάλυψη, πατέντα κλπ δεν βρίσκει την αναγνώριση που της αξίζει. Μπορείς σε παρακαλώ να πεις ποια άλλη σπουδαία ανακάλυψη δεν βρήκε την αναγνώριση που της αξίζει; Μην πεις πολλές, μόνο 2. Ελπίζω να έχεις δύο τέτοιες να αναφέρεις και να μην έλεγες αερολογίες... γιατί όλο και κάποιος κακόβουλος θα μπορούσε να πει ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται και απλά το είπες για εντυπωσιασμό.
santana99 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Earthquake_cloud
nvel Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 μερικές φορές οι σεισμοί συνοδεύονται από οπτικά φαινόμενα στον ουρανό και στα σύννεφα αλλά όχι ότι σχηματίζονται ειδικά σύννεφα προ του σεισμού
CaptainHog Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 τελικα η γη εχει δεχτει επισκεψη απο εξωγηινους πριν απο καποιες χιλιαδες χρονια;;
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 τελικα η γη εχει δεχτει επισκεψη απο εξωγηινους πριν απο καποιες χιλιαδες χρονια;; ζούνε ανάμεσα μας
g_alkis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Για πριν χιλιάδες χρόνια δεν ξέρω, προχθές είχα μια επίσκεψη. Κύριοι σε όλα τους και βουτήματα έφεραν. 2
N3k21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 τελικα η γη εχει δεχτει επισκεψη απο εξωγηινους πριν απο καποιες χιλιαδες χρονια;; Βέβαια. Παρουσιάστηκαν ως θεοί στο γήινο πληθυσμό και κατασκεύασαν τις πυραμίδες της Αιγύπτου. Ευτυχώς μια ομάδα επίλεκτων US Marines με επικεφαλής τον Ταγματάρχη Kurt Russell, εισέβαλε στον πλανήτη τους -μέσω μιας απόκοσμης συσκευής που ονομάζεται Stargate- και εξουδετέρωσε τον αρχηγό τους, σώζοντας έτσι τη Γη. 2
Zaknafein Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ξέχασες τον James Spader σε ρόλο διερμηνέα - τρελού αρχαιολόγου.
CaptainHog Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ρε μην κοροιδευετε..εγω εχω πεσει θυμα απαγωγης απο τους κλινγκον...με εσωσε ο σποκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις