Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ηθελα να μου πειτε αρχικα αν ξερετε τη αδεια χρειαζετε ενα παγοποιειο και γενικα τι μηχανες ειναι καλες αν ξερετε καποια μαρκα που ειναι αξιοπιστη και τι μηχανη χρειαζετε ενα παγοποιειο οπου εχει περιπου 200-250 σακουλες σε μαγαζια καθε εβδομαδα.!

Δημοσ.

δεν θελει μονο μηχανηματα αλλα ψυγεια και φιλτρα νερου κτλ...

iso ελοτ fssc

απο κει και περα εισαι σιγουρος οτι θα δεινεις τοσες?googlare παγομηχανες ή ice machine ice maker

ο σκοπος ειναι να φτιαχνεις διαφανη παγακια...χωρις αλατα κτλ

Δημοσ.

περιπου τοσες σακουλες υπολογιζω.!Ναι τα εχω υπολογιση και τα ψυγεια για μενα και αυτα που θα χρειαστει να δωσω σε μαγαζια.!το iso ελοτ και fssc που λες αφου κανεις αιτηση μετα ερχονται να δουν τον χωρο..?

Βασικα δεν ξερω οι μηχανες που θα παρω ποσα κιλα το 24ωρο πρεπει να βγαζουν με 2-3 μηχανες των 300 κιλων ειμαι καλα.?

για να βγαλεις παγακι χωρις αλατα διαφανοπρεπει να ακολουθησω καποια αλλη διαδικασια.?

Δημοσ.

περιπου τοσες σακουλες υπολογιζω.!Ναι τα εχω υπολογιση και τα ψυγεια για μενα και αυτα που θα χρειαστει να δωσω σε μαγαζια.!το iso ελοτ και fssc που λες αφου κανεις αιτηση μετα ερχονται να δουν τον χωρο..?

Βασικα δεν ξερω οι μηχανες που θα παρω ποσα κιλα το 24ωρο πρεπει να βγαζουν με 2-3 μηχανες των 300 κιλων ειμαι καλα.?

για να βγαλεις παγακι χωρις αλατα διαφανοπρεπει να ακολουθησω καποια αλλη διαδικασια.?

Για να κάνεις τέτοιες βασικές ερωτήσεις δεν πρέπει να έχεις ιδέα από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Καλύτερα πρώτα να διαβάσεις μόνος σου πράγματα για το νερό και την νομοθεσία παρά να ρωτάς στο συγκεκριμένο φόρουμ για κάτι που αποσκοπείς να σου αποδόσει χρήματα. 

Το ότι θολώνουν τα παγάκια δεν είναι θέμα μόνο των αλάτων. 

Ο ΕΛΟΤ ή όποιον άλλον καλέσεις για να πάρεις πιστοποίηση ναι έρχονται και σε ελέγχουν για να σου δώσουν το μαγικό αυτοκόλλητο που θα το έχεις ως διαφήμιση για το σύστημα που χρησιμοποιείς. Η πιστοποίηση δεν είναι υποχρεωτική. Την κάνεις περισσότερο για διαφήμιση γι' αυτό και πληρώνεις για να την πάρεις. Είτε τον ΕΛΟΤ που  είναι κρατικός είτε κάποια ιδιωτική εταιρία. Υποχρεωτική είναι η ύπαρξη και εγκατάσταση HACCP ή έστω των βασικών προαπαιτουμένων του για να είσαι ικανός να περάσεις τους ελέγχους του υγειονομικού και γενικά όποιας υπηρεσίας είναι αρμόδια (και είναι μπόλικες)

Θέλει αρκετό διάβασμα και προσπάθεια για να το κάνεις μόνος σου αν δεν ενδιαφέρεσαι να πληρώσεις μια κάποια εταιρία για να σου στήσει την επιχείρηση και να σου μάθει να την λειτουργείς.

Και μια συμβουλή μιας και θα πουλάς νερό που αφορά όλους μας. Είναι διαφορετικό πράγμα η ποιότητα από την ασφάλεια. Δεν με ενδιαφέρει να το παγάκι είναι θολό από τα άλατα αλλά με ενδιαφέρει να μην είναι θολό από τίποτα άλλο...

Δημοσ.

δεν ειπα οτι γνωριζω προσπαθω να μαθω μερικα πραγματα και για αυτο ρωταω οπου μπορω.! Ευχαριστω παντος για τις απαντησεις.! :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...