Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Glass. Στην IFA 2014 ο ανταγωνιστής των Google Glass


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σύμφωνα με αναφορά των Korea Times, που βασίζεται σε πληροφορίες από αξιωματούχους της Samsung, η Κορεάτικη εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό προς τα Google Glass προϊόν το οποίο θα παρουσιάσει επίσημα στην έκθεση IFA τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.Τα "έξυπνα γυαλιά" της Samsung, που κατά πάσα πιθανότητα θα ονομαστούν Galaxy Glass, θα προσφέρουν παρόμοιες λειτουργίες με το Samsung Galaxy Gear smartwatch. Έτσι, περιμένουμε να συνδέονται με κινητό και να επιτρέπουν στον χρήστη να λαμβάνει ή να απορρίπτει κλήσεις, να ακούει μουσική κ.ά.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η Samsung έχει κατοχυρώσει σχετική πατέντα στην Κορέα -από πέρυσι- για μία συσκευή του είδους. Τα γυαλιά περιγράφονται ως "sports glasses" και μπορείτε να τα δείτε στις συνοδευτικές εικόνες.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η Κορεάτικη εταιρεία δεν έχει προσδοκίες για κέρδη, τουλάχιστον αρχικά, ωστόσο σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων της στους Korea Times, ο στόχος είναι να καθιερωθεί έως ένας από τους πρωτοπόρους στην συγκεκριμένη αγορά των "wearable devices", κάτι που επιπλέον θα τις δώσει και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Σύμφωνα με έναν από τους αξιωματούχους της Samsung που δεν κατονομάζεται: "Οι wearable devices δεν μπορούν να παράγουν κέρδη άμεσα. Οι σταθερές παρουσιάσεις συσκευών δείχνουν την δέσμευση της εταιρείας μας να παίξει ηγετικό ρόλο σε νέες αγορές".

 

Link.png Site: The Verge

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ ίδιο όνομα με το αντίστοιχο της Google για να βγει στην αγορά... Αυτοί ξέρουν...

Πάντως από ό,τι κατάλαβα μία σημαντική διαφορά είναι ότι θα πωλείται σαν accessory και όχι σαν stand-alone συσκευή, έτσι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To wearable tech είναι η τελευταία μόδα και σε λίγο θα βγάλει γυαλιά και ρολόγια και η κουτσή μαρία.

 

Η samsung πάντως δεν έκανε και την καλύτερη αρχή με το ρολόι της. Ίσως με τα γυαλιά να τα πάει πιο καλά. Αν και πάντα η πρώτη γενιά είναι ιδιαιτέρως προβληματική.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...