panoyker10rp Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Θα ήθελα να αναφέρω πως η λευκή εβδομάδα δεν σημαίνει πως θα ήταν αυτή η εβδομάδα και οι καθορισμένες εκδρομές άλλα πως όλες αυτές οι εκδρομές θα ήταν μέσα στην λευκή εβδομάδα θα ήθελα πολύ να μου γράψεται για να μιλήσουμαι εσείς που έχεται διαφορετική άποψη ευχαριστώ πολύ !!!
Pa0ki Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 ....αλλα ύστερα μόλις, μόλις όπως είπαμε οτι αυτό εμεις δεν καν θέλαμε, αυτοί είπανε, όχι λεει θέλουμε να γίνει .... 10
gigisoni Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Θα ήθελα να αναφέρω πως η λευκή εβδομάδα δεν σημαίνει πως θα ήταν αυτή η εβδομάδα και οι καθορισμένες εκδρομές άλλα πως όλες αυτές οι εκδρομές θα ήταν μέσα στην λευκή εβδομάδα θα ήθελα πολύ να μου γράψεται για να μιλήσουμαι εσείς που έχεται διαφορετική άποψη ευχαριστώ πολύ !!! Μάθε πρώτα ορθογραφία και σύνταξη, και μετά τα ξαναλέμε, γιατί εγώ τουλάχιστον γρι δεν κατάλαβα.... 1
HERTHAN Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 <p>Θα ήθελα να αναφέρω πως η λευκή εβδομάδα δεν σημαίνει πως θα ήταν αυτή η εβδομάδα και οι καθορισμένες εκδρομές άλλα πως όλες αυτές οι εκδρομές θα ήταν μέσα στην λευκή εβδομάδα θα ήθελα πολύ να μου γράψεται για να μιλήσουμαι εσείς που έχεται διαφορετική άποψη ευχαριστώ πολύ !!! </p> Η λευκη εβδομαδα δεν θα ηταν με εκδρομες γιατι μονο αν χιονιζε θα ηταν λευκη και και και μετα αν δεν χιονιζε θα ηταν κανονικη εβδομαδα και μετα και μετα δεν θα πηγαιναν εκδρομες γιατι ειχαν ξαναπαει την πρηγουμενη εβδομαδα που δεν ηταν λευκη κι αν πηγαιναν και αυτη τοτε θα μιλησουμε για δυο εβδομαδες λευκες οποτε καλυτερα να κανουν λευκο ολο τον χρονο να την δουμε τη φαση λιγο Μεξικο αραχτοι και light να πληρωνομαστε κανονικα βεβαιως βεβαιως να κανουμε τις διακοπες μας τα ψωνια μας και να μην εχουμε κανεναν πανω απο το κεφαλι μας διοτι θα ειναι λευκος χρονος και ολοι θα καθονται αλλα αν μερικοι βαρεθουν δεν υπαρχει θεμα και για ολα υπαρχει λυση γιατι θα εχει την δυνατοτητα ο καθενας να επιλεξει αναμεσα σε λευκο μηνα λευκο τριμηνο και και και λευκο εξαμηνο οποτε ολοι θα ειναι χαρουμενοι και ζησαν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα και οποιος καταλαβε καταλαβε γιατι εγω δεν καταβαλα τιποτα. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις