Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να αγοράσω ένα λαπτοπ και είμαι ανάμεσα στα 3 παρακάτω:

HP Pavilion 15-e016 sv (i5-3230M/6GB/500GB)

Dell Inspiron 15R 3537 (i5-4200U/6GB/750GB)

Dell Inspiron 3537 (i5-4200U/6GB/750GB/HD 8670M/FreeDOS)

Το λαπτοπ το θέλω καθαρά για επαγγελματική χρήση, προγράμματα που χρησιμοποιώ καθημερινά είναι τα: Adobe Photoshop, Adobe After Effects, Sony Vegas Pro κτλ. Θέλω να τα σηκώνει χωρίς να έχω προβλήματα η να κολλάνε.

Επίσης οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι καλοδεχούμενη απλά να μην ξεπερνάει τα 650 ευρώ. Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Το καλό με τα DELL στην Ελλάδα είναι ότι παρέχεται υποστήριξη on-site, δηλαδή έρχεται τεχνικός εκεί που είσαι και κάνει την όποια αλλαγή H/W απαιτείται.. Έλεγξέ το για τα συγκεκριμένα.. Αν το θέλεις για επαγγελματικό λόγο, νομίζω είναι καλό κριτήριο..

Δημοσ.

Το ότι είναι free dos δεν ενοχλεί .. Αντίθετα βάζεις λειτουργικό εσύ και γλιτώνεις και χρήματα

εννοείς να βάλει σπασμένο το λειτουργικό?
Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο να είναι σπασμένο μπορεί ο φίλος να έχει και άδεια χρήσης από άλλο υπολόγιστη

Δεν είναι απαραίτητο να είναι σπασμένο μπορεί ο φίλος να έχει και άδεια χρήσης από άλλο υπολόγιστη

η άδεια χρήσης δεν είναι για έναν υπολογιστή?
Δημοσ.

Προφανώς ο φίλος για να έχει στα υπόψιν να πάρει laptop χωρίς λειτουργικό κάποια άκρη θα έχει

αν το θέτεις έτσι τότε συμφωνώ. :-)
Δημοσ.

Επίσης με linux υπάρχει και η δεύτερη επιολογή σου http://www.skroutz.gr/s/3852701/Dell-Inspiron-15-3537-i5-4200U-6GB-750GB-Linux.html

Δεν πιστεύεις ότι θα ήταν καλύτερο αν έπαιρνα ένα από τα παραπάνω που οι επεξεργαστές τους τρέχουν και σε συχνότητα 2.6 και όχι 1.6;

HP με κλειστα τα ματια :) και θα ειναι παρα πολυ καλο.

Μου αρέσει πάρα πολύ το HP, αλλά όσοι φίλοι μου έχουν πάρει μου λένε όλοι τους πως ζεσταίνονται πάρα πολύ.

Βρε το θέμα δεν είναι τα Windows, έχω αγορασμένο CD με τα γνήσια, άσε που στην τελική θα έχω dual boot με Linux. 

Το θέμα είναι ποιο προτιμάτε εσείς περισσότερο, θα ήθελα γνώμες και συμβουλές έτσι ώστε να πάρω κάτι καλό, επίσης ακόμα κι αν ανεβεί λίγο η τιμή δεν με πειράζει, τη δουλειά μου θέλω να κάνω χωρίς να έχω προβλήματα. Επίσης δεν θέλω το λαπτοπ να παίζει games, αποκλειστικά για δουλειά το θέλω.  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...